Nasze Avatary...

-
- Tawerniak
- Numer GG: 9986661

-
- Bombardier
- Numer GG: 1074973
Re: Nasze Avatary...
Oh taaak Aras trafiłeś w 10-tke - czujesz tą pruderię, czujesz to napięcie seksualne, tę podnietę, dalej powiedz, że cię to kręci - jak mam na imię *trzask bicza* no dalej, jak mam na imię!Aras pisze:i pisze to ktoś kto ma koze z cyckami
Widze że hormony pracują Aras

be-e-e-e-e...

Ummm... Miodna riposta
Sorry za offtop ale nie mogłam się powstrzymać

-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
kogos tu leczyc trzeba....
zmieniam Avka, ładny nowy prawda? choc nie pozniej go wymienie znow, na inny motyw związny z tym
zmieniam Avka, ładny nowy prawda? choc nie pozniej go wymienie znow, na inny motyw związny z tym
Har Har Har

-
- Tawerniak
- Numer GG: 9986661
a teraz super poważne pytanie: a nie masz?Oh taaak Aras trafiłeś w 10-tke
dla mnie to jest conajmniej dziwne, ale każdy może wstawić co chce, jedni mają grafikę z gry, inni mangową pannę a jeszcze inni kozo-babe eksibicjonistkę, tylko akurat Ci z fantasy-zwierzako-fetyszo-artem się burzą na innych...dalej powiedz, że cię to kręci
troszkę dystansu

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Widzę że nadchodzi czas zmian na najbardziej rozebrane mango kształtne avy
chętnie się przyłącze do rewolucji bo trochę zboczony jestem.
Tymczasem dadam moja sygnatura miażdży tu macie ja w większej rozdzielczości :

Tymczasem dadam moja sygnatura miażdży tu macie ja w większej rozdzielczości :

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Każdy kto lubi mangę i anime jest w jakiś sposób "trochę zboczony" ^_^ A znaleźć prawie rozebraną postać z anime na avatar to nie problem, bo w odpowiednim temacie już dowiedzieliśmy się, że to normalkaForce pisze:Widzę że nadchodzi czas zmian na najbardziej rozebrane mango kształtne avychętnie się przyłącze do rewolucji bo trochę zboczony jestem.

Tank Girl znam głównie z tego, że współautorem (czy samodzielnym autorem? Nie chcę pomieszać) jest Jamie Hewlett, który razem z Damonem Albarnem tworzy(ł) Gorillaz. Już samo to stanowi odpowiednią rekomendację. Styl graficzny jest nieco... osobliwy ;]Tank Girl to czysta klasyczna Anarchii jak można jej nie lubić(?)

-
- Bosman
Kurde, przez chwilę mnie nie ma i nie idzie się połapać, bo dużo ludzi pozmieniało avatary
. Co do nowej mody, to ja nie muszę nic zmieniać, mój avik jest chyba wystarczająco zboczony.

...

-
- Marynarz
Coz. ja zmienilem. Ale ten ptaszek mial sie ruszac!!!!
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard 

-
- Marynarz
- Kontakt:
Niebyło mni ena forum miecha a wy dalej spamujecie 
Ja tam narazie avka niezmieniam
Machający jęzczek ma swój osobisty urok 

Ja tam narazie avka niezmieniam

Zjedz kota! Zjedz kota! Kot ma wiele witamin i mikroelementów! RAORGHHH ! 

-
- Tawerniany Leśny Duch
Jakie "dalej spamujecie"? My tu prowadzimy Mega-Ambitną-Dyskusję-Ale-Tak-Ambitną-Że-Ja-Cię-Nie-MogęPan_Feanor pisze:Niebyło mni ena forum miecha a wy dalej spamujecie
Ja tam narazie avka niezmieniamMachający jęzczek ma swój osobisty urok

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
BLACKs sie wtraca z mega riposta!
A ja mam rycerza banana!dla mnie to jest conajmniej dziwne, ale każdy może wstawić co chce, jedni mają grafikę z gry, inni mangową pannę a jeszcze inni kozo-babe eksibicjonistkę

-
- Mat
- Numer GG: 818926
No i co narobiliście? Takie avy... można powiedziec, że są moją ulubioną formą sztuki.
(Tu uwaga, bo pewnie zaraz Już- ja-wiem-kto się wtrąci i napomknie coś bez sensu - prawdopodobnie w tym samym zdaniu znajdzie się mój nick i słowo "hentai"
)
No i zmieniony... anime-owana pani w stroju królika... to w sumie coś a propos tej kozy wcześniejszej.

No i zmieniony... anime-owana pani w stroju królika... to w sumie coś a propos tej kozy wcześniejszej.

Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.
"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"

-
- Mat
- Numer GG: 7230085
Avatary jako sztuka ? dobre i to xDWilczy Głód pisze:No i co narobiliście? Takie avy... można powiedziec, że są moją ulubioną formą sztuki.(Tu uwaga, bo pewnie zaraz Już- ja-wiem-kto się wtrąci i napomknie coś bez sensu - prawdopodobnie w tym samym zdaniu znajdzie się mój nick i słowo "hentai"
)
Fajny avatar Wilczy Głódzie kojarzy mi się z jakimś hentajem

-
- Marynarz
- Kontakt:
Ha to nie kostium usagi ale raczej nekkoWilczy Głód pisze:No i co narobiliście? Takie avy... można powiedziec, że są moją ulubioną formą sztuki.(Tu uwaga, bo pewnie zaraz Już- ja-wiem-kto się wtrąci i napomknie coś bez sensu - prawdopodobnie w tym samym zdaniu znajdzie się mój nick i słowo "hentai"
)

Zjedz kota! Zjedz kota! Kot ma wiele witamin i mikroelementów! RAORGHHH ! 

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Zmusiliście mnie. Barbarzyńsko mnie zmusiliście. 

-
- Mat
- Numer GG: 818926
No po prostu nie mogę czasami... na każde napisane słowo trzeba uważac!Ha to nie kostium usagi ale raczej nekkoczyli kotka
A poznać to można po charakterystycznym dzwoneczku i geście pozdrowienia wykonywanym łapką
Buahahahah trafiłęś na fana M&A

Force... nie rozumiem co to isnynuacje... Nikt cię nie zmuszał, tylko taka po prostu jest kolej rzeczy! NIE UCIEKNIESZ PRZED PRZEZNACZENIEM!!! CZAS ZMIAN NADSZEDŁ!!!

Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?

-
- Tawerniany Leśny Duch
Kto się wtrąci? No kto? Bo nie wiemWilczy Głód pisze:No i co narobiliście? Takie avy... można powiedziec, że są moją ulubioną formą sztuki.(Tu uwaga, bo pewnie zaraz Już- ja-wiem-kto się wtrąci i napomknie coś bez sensu - prawdopodobnie w tym samym zdaniu znajdzie się mój nick i słowo "hentai"
)

Każdy pretekst jest dobryForce pisze:Zmusiliście mnie. Barbarzyńsko mnie zmusiliście.

No proszę... I to mówi ten, który gdzieś na początku lutego objechał mnie, że "sobie zmieniłem avatar na jakiegoś głupiego Yattamana". Teraz ja się będę mógł popastwić... Swoją drogą, ciekawe ile wytrzymasz z tym koto-królikiemWilczy Głód pisze:NIE UCIEKNIESZ PRZED PRZEZNACZENIEM!!! CZAS ZMIAN NADSZEDŁ!!!