BLACKs, aż tak hardcore'owego mroku się nie spodziewałem... Pierwsze skojarzenie było z jakąś cukierkową bajką dla najmłodszych dzieci, drugie to były Pokemony, a trzeci rzut oka pozwolił dojrzeć bezwzględną prawdę kryjącą się za tym z pozoru niewinnym avatarem... Jest tak cudownie porąbano-schizowy, że mi się podoba. Dobrze, że mam wygodny fotel, bo bym z niego spadł
dobrze ludzie, uwaga na żyrandol, spoko luz- tylko ta grafika krąży po polskim necie chyba już drugi rok... [Jestem pewien że dłużej, tak jak i inne z serii... - dop. BAZYL]
Ta... uważaj żeby Ci ten zyrandol na eb nie spadł. :/
Co z tego że kraży trzeci rok. Nie siedze na kompie za czesto a na neta nie mam prawie w ogóle czasu więc jej nie widziałem. Zreszta to temat o avach więc sie wypowiadamy.]
A własnie. Tak na uboczu co to za robak którego twój av przedstawia. Wydaje mi sie znajomy jakoś...
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
Aras pisze:okej napiszę to: mój avatar przedstawia postać xD
NIEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! <wrzasnął zadziwiony i schował się ze strachu pod łóżko>. TO ja powiem lepiej - mój też. I jakieś 99% forumowych avów. Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni... Tak jak każdy inny Swoją drogą fajny spam ^^
BTW: Jakby tak spojrzeć, to znakomita większość grafik krąży od lat po necie... Jednak wątpię, żeby ktoś widział je wszystkie, no chyba że nie ma co robić i wpisuje w google kolejne hasła ze słownika i przegląda wszystkie obrazki. Zresztą jakby obrazek nie krążył po necie, to by go nikt nie znalazł
a mój przedstawia czarodziejke z księżyca :O(i jest tró )
Yattaman i tak jest bardziej tró. O Pikachu nie wspomnę - on jest tak mroczny, że pochłania światło i masę tak jak czarna dziura. ^_^
dobrze ludzie, uwaga na żyrandol, spoko luz- tylko ta grafika krąży po polskim necie chyba już drugi rok... [Jestem pewien że dłużej, tak jak i inne z serii... - dop. BAZYL]
O nie, gryze glebe. Sciagnalem to dopiero po dwoch latach. Nie, no. Leze na ziemi i placze. Przepraszam w ogole, ze wstawilem ta grafike na ava. Pewno przeze mnie musieliscie jakos wyladowac agresje i zaczeliscie gryzc kaloryfer.
zal.pl
Wazne, ze brechtalem sie z tego gifa przez kilka minut, po czym sprawilem radosc Ravandilowi, wywolujac u niego ta sama reakcje ; ].
LOD pisze:Właśnie znalazłem dobry avatar dla kogoś (ja swojego się nie pozbędę). Mhroczny i w ogóle:
Co wy na to?
Zadziwiające, jak w przestrzeni o powierzchni góra 10000 pikseli można zamknąć tyle prawdy o współczesnej Polsce... Mógłby faktycznie się nadać, ale dla mnie też mnie, bo nie mam siły silić się na Mhrok i nie zmieniam ava ^^
BLACKs pisze:Wazne, ze brechtalem sie z tego gifa przez kilka minut, po czym sprawilem radosc Ravandilowi, wywolujac u niego ta sama reakcje ; ].
No właśnie, liczy się osobiste odczucie do ava, a nie to, ile czasu krąży po necie... Jakbyśmy tak każdej grafice patrzyli w metrykę, to musielibyśmy sami sobie robić avy w paincie albo gdzie, bo wtedy byłyby takie funkiel-nówki. A avatar BLACKsa ma w sobie taką rozbrajającą dziecinną radość - połączenie pokemonów i fantazji nieokiełznanego 4-latka. Ogólnie schizowe klimaty rządzą ^_^
Właśnie zrobiłam sobie niezłego Avka, może znacie jakiś prosty sposób na sprawienie by białe tło było przeźroczyste?
Obecnie operuje na PhotoImpactXL oraz Adobe Photoshop 7.0 CE, sekcja zwłok całkiem niezła „żyj szybko, umrzyj młodo, zostaw atrakcyjne zwłoki” ktoś wie jak usunąć białe tło?
Fajny awatar ^^ Kiedys tez sie bawilem w takie postrzepione kontury itp (niektorzy wiedza o jaki m in awatar chodzi) ale najzwyczajniej w swiecie mi sie znudzilo.
I na przyszlosc polecam format .png zamiast .gif .
Ojej
To nie tak miało zabrzmieć, przepraszam. Jestem po prostu w 100% przeciw paleniu i tak mi się jakoś brzydko napisało. Tamta kobieta była OK, ładna i miała oryginalną czapkę. To tylko ten papieros psuł całość.
A tak w ogóle chodziło mi o to, że podoba mi się ten nowy.
Inspiruje mnie do stworzenia nowej postaci (jak zwykle oryginalnej - tym razem pod względem rasy).
A białe tło można chyba łatwo zamienić na inne w bmp.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy