Czy normalni ludzie naprawdę zajmują się takimi rozważaniami?

Tego bym nie był taki pewien. To twoja teoria...Aras pisze:w to, że Jezus był, bym nie wątpił (i nie wątpię) ale to, że był synem samego Boga to już jawne wyolbrzymienie rzymian.
Ostatnio raz nma miesiąc, drużyna 4 lub 5 os (+MG)Aras pisze:ale sesji rpg w ogóle nie mam,
Skoro tym co wiesz są 3 zdania to wybacz ale skomentuję. Żenua. Nie spamuj.Aras pisze:a posta mi się chciało nabić to napisałem sobie co wiem...
policz ile zdań strzeliłeś koleżko ;]Skoro tym co wiesz są 3 zdania to wybacz ale skomentuję. Żenua.
Teraz drugi o ile mnie pamięć możliwy, Miejsc było o wiele więcej. Dlaczego? Przypatrz się zdaniu "a to cośa walnąłem żeby sobie nabić posty" a dowiesz sie czemu (nie tak dokładnie było) mnie zirytował.Pita pisze:Alucard możesz wytłumaczyc dlaczego w kazdym mozliwym miejscu, jesli masz okazję czepiasz sie Arasa?
A kiedy mówiłem, że się boję. Po prostu to jego teoria. Moja jest inna. Jeżeli chodzi o religoe to akurat go nie zaatakowałemPita pisze:Sam go zaprosiłem na forum, dla tawerny maznął kilka textów, a maznąc może jeszcze wiele. O stan jego wiedzy z zakresu religioznastwa się nie bój, bo już porył mi nią beret niejednokrotnie i totalnie.
Popatrz jeszcze raz. Kiedy go zbluzgałem? Wkurzyłem się o to jedno zdanie. Jeżeli nie miałem prawa-sorry.Pita pisze:Nie wiem jak tawerna ma zdobywac na popularnosci w takich przypadkach, gdy nowi są bluzgani na każdym kroku.
Pita pisze:powieśic wampiraAlucard pisze: Teraz mnie możesz Pita powiesić.? haha na tyle głupi nie jestem, by powiesci wampira i odwrócic się do niego plecami xD
Nie straszAlucard pisze:A kto się kłóciTo po prostu agresywna wymiana zdań. Zreszta już wszystko wyjaśnione. Co ciekawe Arasa jakoś polubiłe po jego rozmowie o kozie z cyckami.
Kolejny yntelygentny członek tawerny. A juz sie bałem, że będzie powtórka AC
Kod: Zaznacz cały
da się ....obetnij głowe, wbij kołek albo możesz być okrutny, pokarz zdjecie mandaryny/dody
Ja ostatnio obejrzłem fragment (tak z 15 min), całkiem śmieszne było, bo akurat wypowiadał się niejaki Romek, ale całego dnia nie wytrzymałem, bo oglądanie tego byłoby zbyt dużą stratą czasu.Ravandil pisze:Na nerwy polecam transmisję obrad sejmu, od rana do wieczora na Trójce. Jak ktoś to wytrzyma, to już nigdy nie będzie taki sam...