Urodziny, imieniny, okoliczności - czyli życzenia wszelakie

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Ouzaru

Re: Urodziny, imieniny, okoliczności - czyli życzenia wszelakie

Post autor: Ouzaru »

Hehehe dzięki, kochani :* To teraz tak oficjalnie, koło 12.03.2008 rodzina TRPG się powiększy, mam nadzieję (w sumie to oboje mamy), że o syna. Bo jak będzie córka i to jeszcze taka jak ja... O_O Brrr... aż strach pomyśleć ^_^
Szelmon, słodkie maleństwo :) Się postarałeś ;) Oby moje było też takie śliczne ^_^
Dobra, wracam do przerwanej czynności, czyli faszerowania dziecka owocami i spania :)

PS. Poranne nudności to nie żadna lipa, jak do tej pory myślałam -__-' :cry:
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Heh, będę musiał zdobyć jeszcze jedną, niepowtarzalną tabakę :) Ale smaku tego Red Bulla już nic nie przebije...
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Ta. TORI! NA CZEŚĆ NOWEJ MAMY SNUFF SNUFF HURRA !!!

Ja tak tylko na uboczu dodam, że mamy ze swoją dziewczyna "półrocznicę" poznania :D Nareszcie po 19 latach jestem chyba w pełni zadowolony z życia. A i palenie udaje mi sie rzucać ;)
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Ouzaru

Alu, trzymam kciuki za Twoje palenie :) Jak masz jakieś rady dla Hika, to ja z przyjemnością wysłucham, bo na palenie przy moim maleństwie to się nigdy nie zgodzę ;) No i gratuluję szczęścia, pozdrów swą lady :D
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Ja pierdzielę... Fajnie, fajnie, gadu gadu, o rozkoszach młodości... PUFF! Pierwszy tawerniak ma dziecko. Szok, dobra, miło fajnie ciekawie. Zaraz zaraz... PUFF! Drugi tawerniak jest w ciąży! Znowu radość i gratulacje, ale jeśli wszystko tak szybko leci i jak sobie pomyślę, że jestem już tu od dokładnie, bądź prawie 2 lata. O_O To nawet nie poczuję kiedy ten czas minie i powoli ja będę ojcem. O_O Czyli mam nadzieję, że z woli, nie z przymusu, ale póki co stoję na półrocznym związku i caaaaaaałym, wypchanym workiem pomysłów, co z sobą zrobić. :D

Gratulacje.
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Ja tak tylko na uboczu dodam, że mamy ze swoją dziewczyna "półrocznicę" poznania
Ta, ja swoją przegapiłem teraz mam Sajgon w poniedziałek. Ale będzie dobrze, kolczyki załatwią każda sprawę ^^

@Ouz - wielkie gratulacje, pamiętaj o kwasie foliowym. :)
@LOD - jestem w podobnym szoku :D A ponoć eRPGowcy to geeki które nigdy nie mają dziewczyny/chłopaka.

Co my z tym Pół roku?
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Ouzaru

@Ouz - wielkie gratulacje, pamiętaj o kwasie foliowym. :)

No właśnie tak czułam, że o czymś zapomniałam O_O Wielkie dzięki, zaraz matce napiszę, by mi wysłała ze trzy opakowania ;) Thnx :* [Kwas foliowy działa na płód tylko w okresie pierwszych podziałów komórkowych - teraz już nań za późno. W momencie kiedy kobieta dowiaduje się o nieplanowanej ciąży jest już zwykle za późno... - dop. BAZYL]

EDIT:
polecam z zapoznaniem się:
Kwas foliowy BAZYLe nie zawsze mają rację :)
[A potem na GG wyszło, ze jednak tez mają :P - dop. BAZYL]

Poza tym gratuluję facetom wytrwania z ich dziewczynami ;] My potrafimy być takie wredne i nieznośne :twisted:

@LOD
Będzie dobrze... ;)
Ostatnio zmieniony sobota, 14 lipca 2007, 22:15 przez Ouzaru, łącznie zmieniany 1 raz.
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Post autor: Jelcyn »

Kurcze, tydzień mnie nie ma na forum, a tu takich rzeczy się dowiaduje! No no no gratulacje.
W takim razie nie pozostaje mi życzyć wszystkim Mamom, Tatom, a w szczególności Maleństwom: zdrowia, własnych poglądów, jasnego umysłu, pewności siebie i Polski sprawiedliwej.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Człowieka tylko dziesięć dni nie ma...
Jak począłem czytać ten temat ma szczęka opadała coraz to niżej...
Nie mogę sie nawet powstrzymać od pisania wielokropków na końcu zdania, no cholera - wstrząsneliście biednym Phovenem. :-O
Jestem w szoku więc złożę życzenia absolutnie tradycyjne. Jasności umysłu (na miarę rodziców), zdrowia (bić grzechotką palącego rodzica), siłowitalności (korbacz taty sie przyda), ojojoj... no jak najlepszego ^^

Nadal jestem w szoku więc wydukam tylko, iż mam wrażenie jakbym był świadkiem pokojowego zamachu stanu. W Tawernie oczywiście. Za kilkanaście lat w końcu trójka młodych osób potwierdzi czego nauczyli ich rodzice. Falka, Ouzaru i Szelmon.... Chyba sobie bunkier zbuduje ^^"
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Falce urodzil sie BRAT, nie SYN! :lol:
Ktora to juz osoba sie myli z rozpedu? :D
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Szelmon pisze:Falce urodzil sie BRAT, nie SYN! :lol:
Ktora to juz osoba sie myli z rozpedu? :D
Jestem tego świadom ^^ Zauważ, że życzenia są skierowane do Twojej córki i przyszłego dziecka Ouz i Hikariego - tak wiec Kuby Falka nie dotyczą :> On już miał życzenia z okazji urodzin wcześniej :] Oczywiście popełniłem zonka pisząc ""(...)nauczyli ich rodzice. Falka(...)" ale tego nikt nie widział, nawet Szelmon ;). Zresztą - o ile pamiętam z krwi Falki zrodzi sie niszczyciel starego swiata.. czy jakoś tak _^_" A brat po prostu przejmie władzę na TRPG, nie zniszczy świat. Dobra, tłumaczę się jak głupi - nikt nic nie słyszał, ja tylko życzenia składałem ;)
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Z okazji osiągnięcia jakże podeszłego wieku 18 lat, Wilczemu Głodowi życzę, co następuje:
:arrow: żeby się wziął za oglądanie porządnego anime, a nie tylko hentai i hentai ( ;) )
:arrow: żeby nie grał tyle w głupie gry (sam wie jakie)
:arrow: wielu owocnych sesji WFRP i solidnej drużyny (w dwóch jest ciężko grać...)
:arrow: w dalszym ciągu tak skrzywionego poczucia humoru, które w połączeniu z moim zaowocowało wieloma chorymi rozważaniami, których do tej pory nie mogę pojąć ;)
:arrow: zrealizowania literacko-dziennikarskich ambicji
:arrow: i ogólnie wszystkiego najlepszego... standardowy pakiet życzeń ;)

PS. Byłbym zapomniał... nie spamuj tyle ;) [złośliwiec_mode_off]
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Jedynemu użytkownikowi, który przypomina swym nickiem o śniadaniu, tj. kończącemu dziś 18 wiosen Wilczemu Głodowi gratulujemy czegoś tam i życzymy wszystkiego najlepszego. I tak dalej, dużo "piniondzów", zdrowia (zwłaszcza umysłowego), i czego tam sobie chcesz. Kurczę, nie umiem wymyślać życzeń...
Wilczy Głód
Mat
Mat
Numer GG: 818926

Post autor: Wilczy Głód »

No nie... (chlip, chlip) no i co narobiliście?! Wzruszyłem się... :D

Bardzo wam dziękuje. Obiecuję wspomniec o was przed kamerami, albo w jakimś tekscie jak już będę sławny. :D

EDIT: No Alucardzie... niech będzie, że też zostaniesz wspomniany.... :D
Ostatnio zmieniony środa, 18 lipca 2007, 12:58 przez Wilczy Głód, łącznie zmieniany 1 raz.
Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.

"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
Alucard
Bosman
Bosman

Czekaj czekaj :D Jeszcze ja

No więc nie poddając wątpliwości twego czystego sumienia życzę
-Aby pierwsze piwo Ci smakowało (BUHAHAHA )
-Aby pierwszy kielon zaszumiał radośnie w głowie ( Wiem, juz nudne się to robi ;) )
-Abyś nie sięgał po pierwszą fajkę
-Abyś szybko dołączył do snuffającej braci ( vide "Tori" et "ego" się znaczy "Ja" )

A ogólnie to wszystkiego et cetera cetera :D
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Uuu... Wilczy Glod nam sie postarzal :D No to zycze Ci bys zawsze mial gdzie, mial z kim i za co :D A co to juz sam sobie wybierz :D HOWGH!
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Alucard
Bosman
Bosman

Wiem, że to nieładnie, nieskromnie et cetera ale muszę bo mnie radosć i duma rozpiera. :D
Z dniem wczorajszym mój wątpliwy intelekt został nagrodzony. Dostałem sie na studia!!! dzienne!!! w Krakowie (Akademia Pedagogiczna)!!! I w dodatku na to co chciałem (Filologia polska)!!!

Tak, tak, bez tawernianej braci bym nie dokonał, Bazyl górą (ble ble ble) i inne polityczne bzdu... eee... prawdy :D
ODPOWIEDZ