aktualnie gram w Guild Warsa: http://www.guildwars.pl
Najlepszy MMORPG

-
Zamroczony mrrrok
- Majtek

- Numer GG: 7260540

-
początkującyRPGowiec
- Pomywacz
- Numer GG: 0
Re:
Właśnie. Guild Wars jest 1,5 razy lepszy od WoW bo jest DARMOWY(nie licząc połączenia z internetem),a za WoWa trzeba płacićkaziu pisze:hmmmm grało się w wow'apo dwóch latach zrezygnowałem
aktualnie gram w Guild Warsa: http://www.guildwars.pl
Atra gulia un ilian tauthr ono un atra ono waise skólir fra' rauthr - Niechaj dobry los i szczęście stale ci sprzyjają i bądz ochroną od złego
Eragon - książka Najstarszy i Eragon (ekranizacja deznadzejna)
Eragon - książka Najstarszy i Eragon (ekranizacja deznadzejna)

-
Azrael
- Bosman

- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Re: Najlepszy mmorpg?
Cabal jest niezły... sześć klas, bardzo dużo czarów i darmowy! http://www.cabalonline.com
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
Yabol
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 5951678
tibia ma w sobie to cos dzieki czemu chce sie grac :] probowalem tez w mu ale po tygodniu mi sie znudzil... zawsze chcialem zagrac w ultime ale jakos nie wiedzialem jak i czy grac na oficjalnym czu gdzie i jak :/ jak ktos gra i potrafi pomoc to bylbym wdzieczny

-
Nyano
- Mat

- Numer GG: 3030068
Ultima wymiata.
IMO jedyny porządny MMORPG, nie jakiś tam MMOH&S czy inny quasi-MMORPG.
Gorąco polecam polski shard Mysterious World. Całkiem sympatyczna atmosfera tam panuje, a grając przez wiele miesięcy zaledwie jeden raz zawiodłem się na tamtejszej administracji (jakimże to znowu cudem słowo "ziomkowie" jest nieklimatyczne?
)
Niestety jednak mimo niezliczonej ilości zalet nie gram już w Ultimę, a to z prostej przyczyny - jest ona wymagającym pochłaniaczem czasu, podczas gdy ja w grach szukam raczej jego sympatycznego zabijacza.
Ostatnio grywam w MMOH&S pt. Last Chaos.
Bardzo przyjemna darmowa siekanka 3d, która bierze to co najlepsze z dwóch doskonałych tytułów - SilkRoad Online i Knight Online.
Jednak w przeciwieństwie do SO i KO, w LC nigdy nie uświadczymy dyskomfortu związanego z przepełnieniem serwerów.
Gorąco polecam.
IMO jedyny porządny MMORPG, nie jakiś tam MMOH&S czy inny quasi-MMORPG.
Gorąco polecam polski shard Mysterious World. Całkiem sympatyczna atmosfera tam panuje, a grając przez wiele miesięcy zaledwie jeden raz zawiodłem się na tamtejszej administracji (jakimże to znowu cudem słowo "ziomkowie" jest nieklimatyczne?
Niestety jednak mimo niezliczonej ilości zalet nie gram już w Ultimę, a to z prostej przyczyny - jest ona wymagającym pochłaniaczem czasu, podczas gdy ja w grach szukam raczej jego sympatycznego zabijacza.
Ostatnio grywam w MMOH&S pt. Last Chaos.
Bardzo przyjemna darmowa siekanka 3d, która bierze to co najlepsze z dwóch doskonałych tytułów - SilkRoad Online i Knight Online.
Jednak w przeciwieństwie do SO i KO, w LC nigdy nie uświadczymy dyskomfortu związanego z przepełnieniem serwerów.
Gorąco polecam.
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew

-
Arxel
- Kok

- Numer GG: 8564458
Dwa słowa: Ragnarok Online.
Od niego zaczęła się moja przygoda z MMORPG i do dziś w niego gram. I wygrał z poważnymi konkurentami takimi jak WoW, GW, L2 czy choćby SR.
Gra podoba mi się dlatego, że:
a) Ma dość ładną grafikę.
b) Sporo ciekawych questów.
c) Posiada aż 26 klas postaci + 13 klas trascended( po osiągnięciu maksymalnego poziomu odradzamy sie i gramy silniejszymi klasami)
d) Posiada ciekawe zdolności postaci.
e) Zróżnicowani przeciwnicy i poziomy trudności.
f) Ciekawy świat.
g) Ma ciekawy system tworzenia/ wzmacniania/ ulepszania kartami przedmiotów i oswajania potworków( niektóre klasy mogą mieć wierzchowca)
h) Na jej podstawie stworzono 2 serie anime!
Od niego zaczęła się moja przygoda z MMORPG i do dziś w niego gram. I wygrał z poważnymi konkurentami takimi jak WoW, GW, L2 czy choćby SR.
c) Posiada aż 26 klas postaci + 13 klas trascended( po osiągnięciu maksymalnego poziomu odradzamy sie i gramy silniejszymi klasami)
f) Ciekawy świat.
g) Ma ciekawy system tworzenia/ wzmacniania/ ulepszania kartami przedmiotów i oswajania potworków( niektóre klasy mogą mieć wierzchowca)
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM
!

-
Ardel
- Kok

- Numer GG: 8570942
Tak tak tak!!!! Dokładnie ragnarok... Jest to bardzo dobry MMORPG, również w niego gram. I jeśli nie chce grać się na oryginalnym serwerze, to legalne jest ściągnięcie!! i granie bez abonamentu na inych serwerach. Jednym z najciekawszych (polskich) jest KDRArxel pisze:Dwa słowa: Ragnarok Online.
[...]
f) Ciekawy świat.

-
Arxel
- Kok

-
Ardel
- Kok

- Numer GG: 8570942
Normalnie.
Dark mnie załamał psychicznie. Za zabicie poringa 6 lvl...
Archer chwilowo, za chwilę hunter będzie.
A ty kim grasz?
(BTW mam nadzieję, że kochana administracja nie uzna tego za offtop)
Edit:
żeby dalej nie śmiecić.
Ja nazywam się Ardel (tak jak tu) Może uda ci się mnie złapać na rozmowę. Mam rozumieć, że twoja postać zwie się Arxel???
Dark mnie załamał psychicznie. Za zabicie poringa 6 lvl...
Archer chwilowo, za chwilę hunter będzie.
A ty kim grasz?
(BTW mam nadzieję, że kochana administracja nie uzna tego za offtop)
Edit:
żeby dalej nie śmiecić.
Ja nazywam się Ardel (tak jak tu) Może uda ci się mnie złapać na rozmowę. Mam rozumieć, że twoja postać zwie się Arxel???
Ostatnio zmieniony sobota, 7 lipca 2007, 22:29 przez Ardel, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Arxel
- Kok

( też mam taką nadzieję)
Akolita na KDR
Na dKDR: Priest, BS(craft) i assasin/
Akolita na KDR
Na dKDR: Priest, BS(craft) i assasin/
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM
!

-
Vistim
- Majtek

Lineage II rox 
W Tibię grałem jakieś 15 minut i mnie odrzuciło... grafika jak w Pokemonach na GB a grywalność mniejsza
A WoW jest jakiś taki... "cukierkowy". W runescape grałem jakiś czas i jest całkiem fajne, ale nie miałem na to wtedy dużo czasu, więc zrezygnowałem.
W Tibię grałem jakieś 15 minut i mnie odrzuciło... grafika jak w Pokemonach na GB a grywalność mniejsza
Without compassion...

-
Trankvilus
- Marynarz

Dla mnie Runescape rządził, póki noobstwo nie zaczęło sie szerzyć
Teraz na kilometr kwadratowy jest więcej żebraków, niż goblinów. Pamiętam te piękne lata, jakieś 1,5-2 lata temu... Czasy "LoL Clan", formowania się Armii Polskiej... Ach... Wspomnienia:D
Koyaanisqatsi!

-
Mrodnim
- Marynarz

- Numer GG: 2461120
Taa...jak widzę tych młodych, co w każdy dzień zajmują wszystkie kompy w bibliotece i zaczynają w Tibiańskim slanguVistim pisze:Lineage II rox
W Tibię grałem jakieś 15 minut i mnie odrzuciło... grafika jak w Pokemonach na GB a grywalność mniejszaA WoW jest jakiś taki... "cukierkowy". W runescape grałem jakiś czas i jest całkiem fajne, ale nie miałem na to wtedy dużo czasu, więc zrezygnowałem.
Gra jest zaiste wspaniała i już się nie mogę doczekać świąt , kiedy to WoW do mnie zawita.
"They themselves are miserable. That's why they need someone more miserable than them.Those are not human.Those are not people..."

-
lukaszs
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 323029
Ja tam tibii nie nawidzę choć mam dopiro 14 lat (dziwne co? powinienem się w nią zagrywać)
Po prostu jest beznadziejna. A oto moja historia gry w tibię (raz próbowałem zagrać):
Chodziłem sobie ludkiem. Wlazłem do jakiejś piwnicy powybijałem trochę szczurków i wlazłem do następnej i nie mogłem z niej wyjść
.
Po prostu jest beznadziejna. A oto moja historia gry w tibię (raz próbowałem zagrać):
Chodziłem sobie ludkiem. Wlazłem do jakiejś piwnicy powybijałem trochę szczurków i wlazłem do następnej i nie mogłem z niej wyjść
. <- ta kropka mówi wszystko

-
Gurewicz
- Marynarz

- Numer GG: 5211689
Czemu nikt nie powiedzial o Anarchy Online?Bardzo dobry, rozbudowany MMOH&S, jak ktos nazwal mmorpg`i:).Gra w klimacie science fiction, dobry klimat, malo lamerow i Podroznicy Rubi-ka xD

-
Rand
- Pomywacz
Gurewicz, nigdy nie słyszałem o tej grze, ale to co o niej mówisz brzmi ciekawie.
napisz o niej coś więcej