kajtek Raulin pisze:Jak dla mnie to jest "wycięte" oko człowieka(elfa?) z WoW'a.Ale nie jestem pewnien.
Mylisz się, bo avatar Szelmona to jego własne oko, zdjęcie zrobione po sesji Battlefielda 2, o ile dobrze pamiętam A Alvan Zethiar pytał się, skąd ściągnięty jest avatar Lajli, oczywiście jeśli u mnie nie nawala czytanie ze zrozumieniem
Kiedys rano wrocilem z pracy i postanowilem nie isc spac. Kupilem 2l mocnego cidera i gralem sobie niefrasobliwie w Battlefielda. Jak poznym popoludniem spojrzalem w lustro, to postanowilem to uwiecznic. I tak powstal ten vatar
Dodam tylko ze w pracy bylem 12h, od 20. do 8., a przed praca bylem juz 8h na nogach
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
kaziu pisze:Podoba się wam mój nowy avek ?
Bo mi tak więc go nie zmienie
Yeeaah:D Czarodziejka z Księżyca ^_^ Wiedz, że masz moją różdżkę i diadem Nie ma już Yattamana, to przynajmniej Sailor Moon będzie Szkoda tylko, że nigdzie w TV tego nie ma, aż bym sobie w ramach anime'owej edukacji obejrzał ^^
Alucard pisze:Hehe... czarodziejki z księzyca i mydlo powidło
I "Ukażę Cię w imię księżyca" czy jakoś tak. Szkoda że jak to leciało to taki mały byłem
Może dlatego takie kultowe to się wydaje
Ja natomiast żądam zmiany AVA RAVANDILA
Juz mówiłem i powtórzę... ten jakiś ponury mi się zdaje
Mówiłeś? Ops, nie pamiętam... Ale muszę Cię rozczarować, bo znudziło mi się zmienianie avatarów A jak zmienię, to potem znowu, znowu i tak w kółko. A ten mam już ponad trzy miesiące i na razie pozostanie na dłużej. Trenuję silną wolę ^_^
Ravandil pisze:
..............Szkoda że jak to leciało to taki mały byłem ...............
Hehe.. Ja tez bylem maly kiedy to puszczali... Bylem wowczas w Australii i ogladalem to po angielsku.. Ale zeby nie offtopowac:
Kaziu fajny avek.. Zauwazylem ze wiekszosc Twoich avkow pochodzi z Anime... Fajne
Ravandil pisze:A ten mam już ponad trzy miesiące i na razie pozostanie na dłużej.
A wydawałoby się że masz go od zawsze trzy miesiące to dobra pora na zmianę ava. A może ty po prostu czekasz na jakąś specjalną datę?
Teraz w sumie nie, bo najlepsza data, czyli 6.06.06r już dawno za nami ^^Następna okazja to 6.06.66r... czyli trochę daleko Zresztą też mi się wydaje, że mam go od zawsze, dziwne W wakacje raczej nie zmienię, bo na forum wchodzę na kilka minut, głównie na sesje odpisać, a tak to i tak nie ma nic do roboty, bo mały ruch na forum... Po prostu nie chce mi się teraz zmieniać, głównie dlatego, że nie mam ochoty przeszukiwać czeluści internetu w nadziei, że znajdę jakiś fajny obrazek