Koniec końców kupiłam polskie (to były chyba ostatnie egzemplarze w osobnych, kartonowych pudełkach), ale nie mają połowy czaru - wyhodowałam się po prostu na oryginalnych

Kupiłabym sobie chętnie - wszystkie dwie części.
Kwestia przyzwyczajenia. Sam zaczynałem od polskiej wersji przez co nie czuje sentymentu gdy GECK tłumaczy się jako Garden of Eden Creation KitLea pisze:A czy nie wie ktoś, gdzie by u nas można dostać grę po angielsku dla odmiany? Po polsku wszędzie jest, pytałam kiedyś w wielu sklepach, to tylko patrzyli dziwnie, z podejrzeniem że to pewnie dla brata, po czym wzdychali z sentymentem, mówiąc, że już nie mają takich rzeczy.
Koniec końców kupiłam polskie (to były chyba ostatnie egzemplarze w osobnych, kartonowych pudełkach), ale nie mają połowy czaru - wyhodowałam się po prostu na oryginalnych
Kupiłabym sobie chętnie - wszystkie dwie części.
Do poprawnej obsługi bozara brakuje mi właśnie tego jednego punktu siły. Więc wszystkie informacje mile widziane :]13 schron pisze:Red Memory Module (czerwony moduł pamięciowy)
Oryginalny opis angielski: A read only computer memory module containing medical information. This module details strength enhancements.
Oryginalny opis polski: Komputerowy moduł pamięciowy umożliwiający odczyt (nie zapis) danych medycznych. Ten zawiera informacje dotyczące rozwijania Siły.
Modyfikowana cecha: +1 ST
Waga: brak
Popytaj znajomych pracujących na Wyspach, na pewno kogoś znasz.Lea pisze:A czy nie wie ktoś, gdzie by u nas można dostać grę po angielsku dla odmiany?
I? No, kurde ludzie - jak chcecie koniecznie zasypywać forum jednozdaniowym spamem to jest przecież temat 1. i sesje kajtkopodobne*. Choć - może miałes jakąś bardzo ważną potrzebę napisania, ze aukcja nie ma opcji 'Kup teraz' -_-"Azrael666 pisze:Tylko, że to nie jest kup teraz
Made ManemPhoven pisze: Jednak by nie popaść w offtopic zadam wam, drodzy fani Fallouta 2 pytanie:
Czy i jeśli tak to której mafii w Nowym Reno stajecie się Mad Manem (czyli w pl: Człowiekiem Mafii, czy jakoś tak).