2) Morrowind
3) Heroes III (się pyka do dzisiaj

4) Baldur's Gate (dopiero się pyka

Chyba muszę jeszcze wspomnieć o Demise, chociaż ten nie przyadł mi specjalnie do gustu, dlatego pewnie niedłgo wyląduje gdzieś w ciemnym kącie

A Sacred, to prymitywna klikanka nie jest...wcaledelur pisze:1.Diablo - beznadziejna prymitywna 'klikanka'....
3.Sacred - super gra!! zwlaszcza na necie!! wymiatara![]()
Falka, nie kłam! A tamta gra o dinozaurze na Maca, to co? Pies?Ostatni raz gralam w... hmm.... OMG! Nie gralam w nic na kompie od pol roku!
tez w d2 sie na singlu niegra jak sie ma 70lvl. jak juz ten 70+ lvl masz to bierzesz kompa pod pache i do kumpla niesiesz, a najlepiej jest jak sie gra na cbn, bo cheaterow niema i fajne towarzystwo jest (no moze poza kilkoma tysiacami noobow, lamerow i zlodzieji...delur pisze:ale mi jakos Sacred sie nie znudzil...chociaz...racja ze to sa gry na rownym poziomie, ale jednak Sacred mi sie bardziej podoba chociaz w Diablo gralem dluzej(kilka postaci na 70-singiel)....i tak BG2 rlz i koniec
Baldura 1 i 2 jak najbardziej. Pozostałych gier nie. Początkowo planowano opcję importu postaci z BG2 do NVN, ale projekt ten zarzucono. Wydarzenia z serii ID mają miejsce zaś na długo przed tymi z BG (AFAIK), więc import postaci nie miałby sensu.delur pisze:a wlasnie co do Icewinda i Baldura...czy da sie przejsc Icewind'y, Baldur'y i Neverwinter'y ta sama postacia? czy ktos wie moze w jakiej kolejnosci sie to przechodzi?