Problemem jest natomiast fakt, iż w Tormenta nie grałem i nie mogę go porównać. Szukam go (raczej biernie) już od dłuższego czasu i nigdzie nie moge znaleźć

Co do Baldura to gram sobie ostatnio w niego na komórce, ale to nie to samo

Trzeba im było sypnąć trochę kasioryMAd Phantom pisze:Arcanum - gra wyraźnie niedopracowana, ale mimo to naprawdę wielka (strach pomyśleć co by było gdyby autorzy mieli jeszcze więcej czasu (czyli więcej $ na koncie))
ups! Racja. O Sacred mi chodzilo. Nawiasem mowiac Sacrfice (mowa o tej grze strategicznej z otarzami, duszami i innymi bajeramiRandalf Czarny pisze:Haer'dalis - z twego opisu wynika, że pomyliłeś tytuły!
Tobie chodzi o Sacred!
Pisałeś coś o znikających przedmiotach - ja grałem trochę, mój brat więcej i nigdy nam się nic takiego nie zdarzyło...
to nie bylo Sigil - to bylo wiezienie w przestrzeni AstralnejlaRy pisze:w bg2 mozna bylo odwiedzic Sigil
cóż nie zrobię tego z dwóch powodów - z niewiadomych przyczyn mój laptop nagle przestał kooperować z tą grą (czyt. dawniej działała, teraz już nie). Podejrzewam, że to sprawka Service Packa 2, bo przed nim działało, a teraz jakiś błąd związany z zabezpieczeniami wyskakuje (wyłącząłem wszystko i grzybCarchmage pisze:Haer, jeśli masz problemy z Sacred to faktycznie poszukaj patcha albo ściągnij sobie Sacred Plus - to chyba powinno załatwic sprawę...
kilka znajomych bardzo polecało mi dodatek Wake of Gods - czyli takie Heroes 3.5 - z tego co pamiętam jest darmowy i dostępny gdzieś na sieci (ba! pojawiło się nawet jego spolszczenie). Dodaje m.in kolejne ulepszenie jednostek (generalnie chodzi o te najlepsze jednostki, ale to i tak sporo) i dowódców - coś w stylu reprezentanca herosa na polu bitwy (AFAIR sami herosi nadal oglądają pole bitwy, z rzadku ciskając jakimś czaremlaRy pisze:no co do heroes to ja tylko w 3 gram. 4 byla skopana, 1&2 nieznam zbyt dobrze, gralem w obie po kilka godzin. a w 3 to z dodatkami (armagedons blade i shadows of death sie pyka do dzisiaj.)