Niech dostana w prezencie
-działke na ksiezycu
-2 sweterki
-Śmierć opozycji
-Emigracji Eglaresta ( no co... w końcu gej, a każdy gej to pedofil i zoofil )
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
A ja im życzę szczęścia, zdrowia i żeby tym krajem jakoś tak bardziej udanie rządzili,cony przestali na nich wszyscy naskakiwać. Bo nie po chrześcijańsku jest źle życzyć bliźniemu. A jak im będę dobrze życzył, to może się spełni i kraj na tym zyska?
Ja im życzę tylko żeby nabrali rozumu i inteligencji trochę zyskali... Bo póki co to źle się dzieje... Sweterki moga dostac w ramach bonusu ale jakieś takie przyzwoite (bordowy i zielony będą pasować i w końcu będzie wiadomo który jest który )
Deep... Marzenia tez maja granice... No moze gdyby przestali tylko myslec o korytku to wyszloby cos z tego... Ale nie w najblizszym czasie.. na pewno nie I przepraszam za offtop ...
Dziś letnie przesilenie, Noc Świętojańska, Midsummer Night, Litha, Festa Junina, Drăgaica itd. Międzynarodowe święto magii, wróżb, radości, seksu i siły życia. Słowem, życzę wszystkim miłej zabawy.
A ja gratuluję Phovenowi! Napisał bowiem 100000 post tego forum! Pomyśleć, że byłem tak blisko... Niestety, post został chwilę potem usunięty, ale Phoven odgryzł się w innym temacie, tak że... napisał dwa posty nr 100000! GRATULACJE!
To już mamy 100000 postów na forum? To robi wrażenie... Szkoda, że wtedy akurat mnie nie było Ale że rzadko zdarza się taki jubileusz/okrągła rocznica/tego typu bzdety, to wypada życzyć wszystkim forumowiczom szybkiego osiągnięcia kolejnej imponującej liczby. I dla Phovena oczywiście też gratulacje, głównie za wyczucie
Szczerze mówiąc mnie zdziwiłeś. ^^
Co prawda napisałem jeden raz posta który był tym stutysięcznym, ale jako, ze był głupi (przygryzka wobec BAZia) to go skasowałem. Tym bardziej iż źle mi się kojarzy pisanie postów pod statystki, w sumie miał być to żart - więc go usunął. Czy ja sie nie kluczę w zeznaniach?
Tak czy inaczej nie wiedziałem, ze drugi post też był 100.000. Dziękuje za życzenia i obiecuje już nie być takim spamerem. ;>