Gertrud pisze:Fajny temat do nabijania sobie postów.
Nie do nabijania postów, a do "ambitnych dyskusji na rozmaite tematy, kręcące się wokół avatarów". I tej wersji się trzymajmy Ale Twój avatar u mnie nie zaplusuje - nie lubię krasnoludów, nie lubię picia i nie lubię ślinienia się A kwestii artystycznej się nie wypowiem, bo się nie znam. Widzę, że nieco bury tylko jest
mi tez sie jego avatar niepodoba bo krasnoludy są złe z zasady :P
wypic lubie ale niemoge ostatnio :P a nawet niechce
zasliniony krasnolud kojarzy mi się z tym jak wyjmuje ow osobnik zbrody resztki swego sniadania i obiadu tworzac tym samym kolacje
@Eglarest: Rozwaliłeś mnie tym tekstem <rotfl>
@Gertrud: No dobra... Krasnal w sumie do zaakceptowania. Najważniejsze by się Tobie podobał i nie był zbyt irytujący (czyt. żeby nie była to dyskotekowa bogini Kali...)
Gertrud, jeśli się nie mylę, to ten krzat jest z Age Of Wonders, prawda? Jakiś taki znajomy się wydaje, a nie pamiętam, gdzie go wcześniej widziałem... swoją drogą Age Of Wonders wymiata .
A mój avatar na kilka tygodni / miesięcy musi zostać zmieniony na Bucketheada, by oddać temu gitarzyście należyty hołd za wszystkie kawałki, którymi mnie natchnął i zmienił moje podejście do intrumentu*
*Należy wspomnieć, że nie gram na GITARZE, a PIANINIE, ale już mi tak zostało, że czerpię inspiracje z innych instrumentów, nie wykorzystując zalet własnego.
BLACKs pisze:A mój avatar na kilka tygodni / miesięcy musi zostać zmieniony na Bucketheada, by oddać temu gitarzyście należyty hołd za wszystkie kawałki, którymi mnie natchnął i zmienił moje podejście do intrumentu*
Nawet może być, ale tamten wydawał mi się bardziej klimatyczny, niezależnie od wersji... No i tak jakoś wrósł w forum. Ale ostatnio nawet zauważyłem, że stałem się w kwestii avatarów bardziej tolerancyjny i jakoś te zmiany nie ruszają mnie tak jak kiedyś. Może się starzeję? Pochwalęza toi, że ładny av i niebieski, a lubię niebieski (zaczynam świrować nieco )
Ha, a ja mam w avatarze okładkę czasopisma "Skamander", zdaje się, że z maja 1931 roku. A może już to pisałem? Nie, chyba nie. Szkoda, że tak mało miejsca w awie, zamieściłbym całe pismo.
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
BLACKs... Fajny avatar... Nie wiem czemu ale jakos gryzie mnie ten dziki makijaz ... A poza tym dlaczego jest tymczasowy?? I jeszcze, jesli wolno mi te opinie wyrazic to poprzedni byl lepszy..
Ech, Carchmage. Jesteś niepoprawny ;D
Nie wiem czemu zachwycasz sie aż tak międzywojniem. Ja o niebo wole poezją współczesną, najnowszą. Ale żeby offtopu nie robić (w sumie ten dział to offtop)- Avatar Blacsa mi się podoba za to ten krasnolud jakis obśliniony i małodostopjny. Ja w ogóle nie lubie ani krasnoludzkich gburów, anie przesadnie ciotowatych elfów (takie normalne moga być )...
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
BLACKs... Fajny avatar... Nie wiem czemu ale jakos gryzie mnie ten dziki makijaz ... A poza tym dlaczego jest tymczasowy?? I jeszcze, jesli wolno mi te opinie wyrazic to poprzedni byl lepszy..
Makijaż? Może choroba nie pozwala mi zrozumieć przesłania Twojej wypowiedzi, ale jeśli chodzi o ava to on ma maskę na twarzy, a nie makijaż.
A dlaczego tymczasowy?
by oddać temu gitarzyście należyty hołd za wszystkie kawałki, którymi mnie natchnął i zmienił moje podejście do intrumentu*
Nie będę mu składał hołdu przez cały czas . Ot dwa tygodnie wystarczą.
Deep pisze:Heh.. Była jeszcze wersja "...because it's too sexy" xD
Ale i tak obrazki z napisami nie są zbyt fajne bo trzeba je czytać
A jak wiadomo ostatnio na forum są problemy z czytaniem Ale w sumie właśnie - tego typu avki (z takim napisami) mogą sobie pobyć przez dzień, dwa, trzy, tydzień, a potem lepiej je zmienić, bo nudzą. Wtedy najlepiej znaleźć sobie coś, co będzie bardziej pasowało do użytkownika i może zostać nawet na długie miesiące Ale w ramach czysto rozrywkowych fajny