100 lat WinterWolf !!!
Dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia najskrytszych pragnień i żeby wszystko układało się po twojej myśli
Oprócz tego wieeelu wspaniałych przygód, dobrych graczy i wyrozumiałego MG
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
O, ja też się do życzeń dołączam, jako że to pierwsze urodziny, jakie mi się na tym ładnym pasku na dole rzuciły w oczy ^^ Wszystkiego najlepszego z okazji wejścia w jakże podeszły wiek 20 lat (podeszły, bo więcej ode mnie ), radości wszelakiej i wielu ciekawych doświadczeń Ogólnie - naj naj
Dwadzieścia lat! Cudowny wiek, tyle trwało międzywojnie, no, prawie tyle. A wtedy z nieba zstąpili Miłosz, Leśmian, Schulz i bogowie poezji - skamandryci. No i Jesienin się zabił. A, no więc ja się dołączam do życzeń.
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
I ja nie będąc oryginalnym dołączam sie do życzeń Życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń, dużo szczęścia, mnóstwa kasy, wielu radosnych chwil, zdrowia. STO LAT! STO LAT!
Hmm... Ten pasek jest niewidoczny.
Abstrahując od tego - wszystkiego najlepszego! Życzeń nie potarfie układać wiec pozostanę na tym. Przypominając Twoja osobę przypominaja mi sie dwie rzeczy:
*Zachwyt Alucarda zdjęciami, to świadczy wybitnie o widocznym pięknie zewnętrznym.
*Posty na sesjach - to zaś o wewnętrzne piękno obrazuje.
Jakby nie było - oby tak dalej :]
Wiec po fakcie życzę Ci
Aby Ci trafiło w ręce w najbliższym czasie jakies dzieło godne przeczytania
Aby w każdej sesji Ci sie powodziło w mistrzowaniu bądź w zdobywaniu leveli
Aby kości rzucone łaskawe były dla ciebie
Aby jakis inkub (bądź sukkub-kwestia gustu )nawiedzał twe łoze co noc
Tego życzył Alucard ;D
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
Sorry za spóźnienie ale kompa mam w rozsypce i muszę go do kupy poskładać
Wszystkiego najlepszego WW!
Jako graczc zawsze wyrzucaj max oczek (no chyba, że w NSkę grasz to na odwrót), a jako MG siej grozę i respekt. Ogółem zdrowia i żeby mama Cię nie denerwowała
tak zycze im
1.ptasiej grypy
2. wyższych obcasów
3. niżej montowanych kalmek
4. intelektu
5. szybkiego zakończenia kadencji
6. wypadku lotniczego
7. udanego zamachu