Masz może jakiś link czy coś w tym stylu??BAZYL pisze:Pierszy jej awatar to był taki skaczący chomik - pamiętam, bo sam jej go ustawiałemTori pisze:BTW, jaki Falka miała pierwszy avatar? Ja pamiętam taką w dresie (sweterku... Dobre sobie...) i taką Bożonarodzeniową... A wcześniej co było? Pamięta ktoś?
Nasze Avatary...

-
- Marynarz
Re: Nasze Avatary...

-
- Bosman

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
2004 rok, ech, młodość... Tak, to ten temat... Tak, to ten awatar...Heimdall pisze:Czy to ma związek z tym tematem?
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
To po prostu zwykła ludzka przekora ;] I żeby nie było - mój avek jest jak najbardziej wakacyjny, bo symbolizuje wakacyjną burzową pogodęDeep pisze: 4. Ja tu kurdę chce nową modę wprowadzić, żeby znowu myło śmiesznie, wszysty pozmieniali avatarki i żeby znowu była superlibacja a cio twierdzą, że już maja wakacyjne avki... Czego by tu człowiek się nie starał ale wszystko o d*pę rozczaść...

-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
No to macie stary avatar. Wciąż czekam na głosy, który z tego tygodnia był najlepszy. Ale przegląd wszystkich dostaniecie dopiero jutro, niestety...

-
- Kok
- Numer GG: 0
Fakt, przypomniałeś mi, że ty też masz od początku.Tori pisze:Coby nie było offtopa- ja też mam tego samego ava od początku istnienia na tym forum...
BTW, jaki Falka miała pierwszy avatar? Ja pamiętam taką w dresie (sweterku... Dobre sobie...) i taką Bożonarodzeniową... A wcześniej co było? Pamięta ktoś?
To więc zrobiłem błąd, bo Falka miała 3 zmiany! 1 to ten o którym mówi BAZ, potem taka wściekła wiewióra, potem w sweterku z paskami (chwilowo tylko był), a potem Lady Chomiczówna.BAZ pisze:Pierszy jej awatar to był taki skaczący chomik - pamiętam, bo sam jej go ustawiałem

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

-
- Majtek
- Numer GG: 7260540
Zmieniłem avka.Wiem ze nie jest niczym nadzwyczajnym ale mi sie podoba nie wiem jak wam ?

-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt:
Cóż... Avek jak avek, animowany - więc trochę denerwujący.
PS: błagam... daj spokój temu oczojebnemu różowi...
PS: błagam... daj spokój temu oczojebnemu różowi...

-
- Majtek
A co ty tez uwazasz ze fioletowy bardziej pasuje mi do oczu ? ^^ btw fajna maskotka chciałbym miec taką w domku xD

-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Fajny ten avik... Moze troche malo przekazuje.. Ale ja w koncu nie jestem od oceniania... A tak wogole to nie wiem czemu Twoj ostatni mrrroczny avek kojarzyl mi sie z nietoperzem... 

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
oo zamroczony mimo ze masz avka zz animacja to mi sie podoba
fajny szkoda tylkoze taki mały 
rozowy nikomu nie pasuje
a ten Becho - a fuj jak on mi o Tibi przypomniał tylko ze tam becholderki byly bardziej przyjazne :d

rozowy nikomu nie pasuje

a ten Becho - a fuj jak on mi o Tibi przypomniał tylko ze tam becholderki byly bardziej przyjazne :d

-
- Majtek
Ten ostatni avek był z płyty Hatebreed-Supermancy... mi sie podoba ta okładka taka mrrroczna co do tego zespołu-mają zajefajne nagrania z koncertów-zbieranina ludzi myslacych inaczej leje sie po mo(twarzach
)
Zresztą to offtop mam nadzieje ze mnie nikt nie spali za to na stosie....

Zresztą to offtop mam nadzieje ze mnie nikt nie spali za to na stosie....

-
- Marynarz
Ten do Ciebie pasuje. Nie zmieniaj go jużTevery Best pisze:No to macie stary avatar. Wciąż czekam na głosy, który z tego tygodnia był najlepszy. Ale przegląd wszystkich dostaniecie dopiero jutro, niestety...

-
- Tawerniak
No, nareszcie. Dla tych z was, którzy jakiś awatar z zeszłego tygodnia przeoczyli lub go zapomnieli, mam to. Super - mega wypasiony slideshow z moimi avami.
Oto on.
Ponownie dodaję też, że w głosowaniu nie bierze udziału mój obecny (tj. oryginalny) avek.
Oto on.
Ponownie dodaję też, że w głosowaniu nie bierze udziału mój obecny (tj. oryginalny) avek.

-
- Marynarz
Wobec tego wstrzymuje się od głosu. PS. Czy twój obecny avatar kiedyś powróci??Tevery Best pisze:No, nareszcie. Dla tych z was, którzy jakiś awatar z zeszłego tygodnia przeoczyli lub go zapomnieli, mam to. Super - mega wypasiony slideshow z moimi avami.
Oto on.

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Zdecydowanie. zdecydowanie LORDI Nareszcie ktoś postraszył rózowe panieki na Eurowizji
Btw skąd ta obsesja do ptactwa?

-
- Tawerniak
To nie jest obsesja na punkcie ptactwa, ale dwa ważne symbole czegoś, z czym czyję się związany jako użytkownik. Pierwszy orzeł to symbol Kruczej Gwardii, którą zawsze gram w Dawn Of Wara, o ile oczywiście gram marinesami. Drugi - symbol Wielkiej Rzeczypospolitej, która rozjaśniła mroki historii i przyniosła światu pokój!Force ray pisze:Btw skąd ta obsesja do ptactwa?