Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Heimdall
Bosman
Bosman

Re: Nasze Avatary...

Post autor: Heimdall »

Eglarest pisze:Deep- ale dales ciała ! wracaj do pajączka na stałe i wywal tego kocura! monopol na koty ma tu alucard :P-jego kot wypołosz rzadzi!
Ten pan tu nic nie mówił. Mrugający kot ma być i tyle. "Pajonk" był brzydki i do Deepa nie pasował, natomiast po zmainie na kta nawet tego nie zauważyłem, co znaczy, że do niego posuje.
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

Pajak był smieszny a ten kot to mnie przygnębia pozatym te ejgo oczy wrrr szelmon tu ma monopol na oczy ! a na koty ma Alucard

Pająk byl z jajem i zawsze mnei bawil jak patrzylem na Deepa posty - Pająku wroc !
Heimdall
Bosman
Bosman

Eglarest pisze:Pająk byl z jajem i zawsze mnei bawil jak patrzylem na Deepa posty - Pająku wroc !
Pająk jest zły i brzydki (A na to ma monopol BAZYL). A Alucard nie ma monopolu na koty, ponieważ Deep miał tego kota od dawna, jeszcze mnie na forum nie było (albo ustawił sobie w momencie jak przyszedłem).

PS. Egl. możesz po Krakowie wstawić spację, bo masz szerszy pasek profilu niż inni?
...
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

PS. Egl. możesz po Krakowie wstawić spację, bo masz szerszy pasek profilu niż inni?
Jak widac nawet na forum o fantasy koksiarzy nie brakuje :D
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Max Smirnov
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Max Smirnov »

Eee, mi tez pajak podobal sie duzo bardziej! Mial swoj unikalny styl, kota ma mnostwo osob, nawet jesli nie tutaj, to na innych forach. Ale skoro Deep kocha swojego kota jak pan Jarek, to coz! Milosc nalezy szanowac :)

Eglarest za to ma zajebiste awatary. Jedne z lepszych na calym forum, kopia tylki :)
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Egl. możesz po Krakowie wstawić spację, bo masz szerszy pasek profilu niż inni?
Moge :)

Force ja ci dam ! koksiarza to jak cie kopne w zadek to ci gow... kregoslop polamie :P:P

na monopol BAZYLA neima co sie szarpac wiec neich zostanie juz kot :P
Heimdall
Bosman
Bosman

Eglarest pisze:na monopol BAZYLa neima co sie szarpac wiec neich zostanie juz kot :P
No widzisz, doszliśmy do porozumienia (ech, wystarczy BAZYLem postraszyć :P)

@Max Smirnov: Tu nie chodzi o to, który avatar jest ładniejszy, tylko czy pasuje do usera. Pewnie gdybym sobie teraz zmienił avatar na coś mangowego, to wszyscy by bluzgali, że nie mogą mnie rozpoznać, że do mnie nie pasuje itd. Tak samo jest z Deepem. Nawet jeśli znajdzie sobie coś fajniejszego inż kot, to ciężko się potem do tego przyzwyczaić.
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Eglarest za to ma za***iste awatary. Jedne z lepszych na calym forum, kopia tylki
^^

Co do kota pana Jarosława hmm neiwiem jak to ejst ale wlasciciele kotow maja jakiegos kota na ich punkcie ! a ja tych malych futrzanych smierdzieli nie trawie :P

Heim czy awek powinien do kogos pasowac hmm ajak ze by to ocenic skoro to awek ma nam powiedziec cos o zclowieku Deep widocznie jest jak ten kot ma wielkie oczy siedzi i knuje gdzie by tu zaspamowac :P i dalej mu do niewinnego slodkiego pajaczka ktory jest absurdalny ;)
Heimdall
Bosman
Bosman

Eglarest pisze:Deep widocznie jest jak ten kot ma wielkie oczy siedzi i knuje gdzie by tu zaspamowac :P
Trafiłes w sedno :D.
Eglarest pisze:a ja tych malych futrzanych smierdzieli nie trawie :P
Ja bym ich nawet do ust nie wziął, a co dopiero mówić o trawieniu.

Nie wiem czy avatary Eglarest są najlepsze na forum (z całą pewnoscią te trzy nowe są lepsze od elfa ;)), ale na pewno jeden z nich spowodował największe poruszenie na forum :).
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Heim jak ajdasz u wietnamcow albo w fast foodach to licz sie ze je bierzesz do ust :d a nawet strawiasz :D

co do elfa mojego to byl to pierwowzor mego awatara ;) mial byc lesna ciota to była ;)

avatary powinny wzbudzac pewne poruszenie a pajaczek deepa wzbudzał :P bo byl naprawde smieszny :d
Heimdall
Bosman
Bosman

Eglarest pisze:avatary powinny wzbudzac pewne poruszenie a pajaczek deepa wzbudzał :P bo byl naprawde smieszny :d
Nie zgodzę się z tym. Tzn. można sobie ustawić na jakiś czas avatara specjanego, ale w normalnych warunkach avatar powinien przede wszystkim przedstawiać usera. Jako że w sieci się nie widzimy to avatar daje jakiś wyobrażenie o siedzącym po drugiej stronie kabla :).
Eglarest pisze:Heim jak ajdasz u wietnamcow albo w fast foodach to licz sie ze je bierzesz do ust :d a nawet strawiasz :D
Nie jadam w takich miejscach :D.
...
Max Smirnov
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Max Smirnov »

Heimdall pisze:Jako że w sieci się nie widzimy to avatar daje jakiś wyobrażenie o siedzącym po drugiej stronie kabla :).
Ba. Moj na pewno, ale czy Ty faktycznie jestes taki blady? Cien czlowieka ;)

Co do kotow, to nie wiem czy znacie piosenke Weird Ala Yankowica 'Cats in the Kettle', melodia jak w 'Cats in the Craddle' by Ugly Kid Joe:

I think I've ordered a sweet and sour pork
But there's Garfield on my fork...
kajtek Raulin
Kok
Kok

Post autor: kajtek Raulin »

Zmienił bym sobie avatra na tego:
Obrazek

Co wy na to?
Force
Bosman
Bosman

Post autor: Force »

łoł. Ale bedziesz go musiał zmniejszyć. :D Taki napewno się nie zmieści... Beholder kto by pomyślał...
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Remik
Marynarz
Marynarz

Post autor: Remik »

Popieram pomysł zęby Deep powrócił do pajączka . Kot nie jest zły (przynajmniej nie jak Bazyl) ale pająk lepszy. A tak przy okazji, może wypowie się sam obiekt zainteresowania :)

PS. Znalazłem połączenie Buki z pająkiem Deepa
Obrazek
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Beholderek fajny... :D a jak sie slodko usmiecha :) ... Nie no ... Kogos mi przypomina... Ale jednak ten kolo jest najlepszy... Jak przegladam historie swoich poscikow to wydaje mi sie ze wiekszosc byly pisane w ten wlasnie sposob :P ....
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

A ja jak patrze na twe posty to stwierdzam - Tawerna rozwija :D:D

Przypomnij, jak Cie gnojono za krótkie posty, zakładanie tematów, powtarzanie się
Teraz na ludzi wyrastasz i nawet mimo dzielących nas 5 lat da sie Ciebie polubić ;)
OFFTOP/
A co do avików to kartoflany Vader wymiata ;]
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
ODPOWIEDZ