Też mnie to ciekawi . Ale muszę przyznać, że tamten pierwszy jest lepszy od Kowalskiego . No coż, nie moja wina, że mam, trochę spaczone poczucie humoru.
Deep pisze:Z ciekawosci sprawdzam jak kot pasuje do nowego layouta.
Hmm.. Mam do niego pewien sentyment. Chyba tu zabawi ze dwa dni...
I znowu historia zatacza koło... Pobędzie za dwa dni, potem znowu zmienisz, potem znowu wrócisz do kota i tak dalej. A jak powiesz, że nie wrócisz, to Ci zaraz reszta to wyperswaduje
Ale faktem jest, że Deepowi kot pasuje, bo też się nie zorientowałem od razu, że zniknął pajączek. Tak samo wcześniej nie skapnąłem się, że pojawił się pajączek. Widać, że Deep ma nosa do "zwierzęcych" avatarów. Ciekawe
Ravandil, a czy nie dziwi Cię, że my mamy swoje avatary już dosyć długo? Widać pasują. Aha, teraz, na nowym forum lepiej nie zmieniać avów, bo ksywa jest dosyć mocno zakamuflowana .
Heimdall pisze:Ravandil, a czy nie dziwi Cię, że my mamy swoje avatary już dosyć długo? Widać pasują. Aha, teraz, na nowym forum lepiej nie zmieniać avów, bo ksywa jest dosyć mocno zakamuflowana .
No faktycznie trochę dziwne... Jeśli dobrze liczę, to mam już ten avatar nieco ponad dwa miesiące... Dość długo trzeba przyznać, chyba tylko pierwszy miałem dłużej, ale to się nie liczy bo mi się wtedy nie chciało aż tak pisać I powiem, że na razie nie chce mi się zmieniać i jakoś nie czuję takiej potrzeby. Jestem świadomy, że jakbym zmienił, to potem znowu bym to zrobił i znowu... A tak podoba mi się to, co mam obecnie i niech tak zostanie
Wiesz co Elfin? Jak ktoś ma dwea aviki, które cały czas zmienia, to wtedy to raczej nie przeszkadza i zmiany można nawet nie zauważyć. Gorzej jak ktoś co tydzień zmienia avatar na nowy (pozdro Force ).