mgs 2 to było cos, moja matka myślała że to jakis film, taka atmosfera tam była ! a co do shenmue to gośc ma na nazwisko Hazuki,mój idol ! jestem troche podobny do niego ale póki co nie tak szeroki w barach jak on
dsadfga_atadf_a pisze:hehe pewnie też tak jak on nie bijesz po za tym on byl chinczykiem chyba.. ty tez jestes?
[A ja dla odmiany proponuje wrócić do tematu - dop. MAd Phantom]
on był japonczykiem, wdrugiej części wywedrował do m.in. Honk Kongu a
tak jak on to nie potrafie bic ale kick boxing trenuje ostro i z zapałem
Mad - to ostatni raz potem sie przenosimy do działu gry, ok ?
[Grrr... powyższe potraktuję jak pokorną prośbę o przebaczenie... ;-p jednak jeśli ktoś zamieści tu w najbliższym czasie następny post nie związany z tematem, to z miejsca funduję pamiątkowy wpis na CL... a waszej dwójce radzę troche przyhamować...- dop. MAd Phantom]
Czy mozna by coś zrobić z moim avikiem, aby wyglądał trochę ładniej? Tak, zeby nie zmeniać tego co jest napisane? Dodam tylko, że był robiony w paintcie i to przez niezbyd uzdolnioną i doświadczona osobę (czyli mnie)... Poza tym, nie widać zbyd dobrze niektórych znaków :/
"Neitaqerti (Nitokris), panowała od 2218 r. do śmierci w 2214 r. p.n.e jako królowa Górnego i Dolnego Egiptu (Stare Państwo, VI dynastia, 7 władca)"
Bogusław Kwiatkowski "Poczet faraonów"
Bo to są hieroglify egipskie . Dała bym nie pokolorowane (czarno białe) w tym poście. Tam widać co jest napisane, ale chyba z komputera nie da się umieścić, więc, cóż... Raczej mi chodzi o to, aby miały jakąś fajną oprawę i ładnie wyglądały, a przede wszytkim, aby wszystkie znaki były widoczne .
"Neitaqerti (Nitokris), panowała od 2218 r. do śmierci w 2214 r. p.n.e jako królowa Górnego i Dolnego Egiptu (Stare Państwo, VI dynastia, 7 władca)"
To jest ten obrazek :]. Trochę mały, ale przynajmniej lepiej widać co jest tam napisane. Czy dało by się zrobić coś z moim avatarem, aby napisy były na nim tak widoczne jak na tym czarno-białym?
Śliczny ten avatar! Tylko te kółko jest trochę bardziej podłużne (wiem, że w czarno białym rysunku nie jest podłużne, ale nie umiałam tego lepiej narysować) Zaraz zamienie sobie mojego teraźniejszego na ten :]
(mozecie mi tego posta dodać do ostatniego?)
Czy mozna tylko smnić kolorki na niebiesko-biały, albo szary?
O teraz wygląda o wiele ładniej! (Nienawidze czerwonego -_-). Czytasz w myślach? Miałam przed chwilą dopisać, że jednak wolała bym niebiesko żółtą zamiast białej Wielkie dzieki.
chcesz by bylo bardziej brzydkie ???
hmmmm...
wklej swoje zdjecie
mowie serio chcialbym zobaczyc jak wygladasz alb wysli mailem [Trzeba było uważniej czytać numery Tawerny ;-p - co najmniej jedno jej zdjęcie tam widziałem, a wcale nie szukałem ;-p - dop. MAd Phantom]