Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
cwany-lis
Majtek
Majtek
Numer GG: 0

Post autor: cwany-lis »

mgs 2 to było cos, moja matka myślała że to jakis film, taka atmosfera tam była ! ;) a co do shenmue to gośc ma na nazwisko Hazuki,mój idol ! jestem troche podobny do niego ale póki co nie tak szeroki w barach jak on :P
Obrazek
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

hehe pewnie też tak jak on nie bijesz :P :) po za tym on byl chinczykiem chyba.. ty tez jestes?

[A ja dla odmiany proponuje wrócić do tematu - dop. MAd Phantom]
cwany-lis
Majtek
Majtek
Numer GG: 0

Post autor: cwany-lis »

dsadfga_atadf_a pisze:hehe pewnie też tak jak on nie bijesz :P :) po za tym on byl chinczykiem chyba.. ty tez jestes?

[A ja dla odmiany proponuje wrócić do tematu - dop. MAd Phantom]

on był japonczykiem, wdrugiej części wywedrował do m.in. Honk Kongu a
tak jak on to nie potrafie bic ale kick boxing trenuje ostro i z zapałem :P

Mad - to ostatni raz potem sie przenosimy do działu gry, ok ? ;)

[Grrr... powyższe potraktuję jak pokorną prośbę o przebaczenie... ;-p jednak jeśli ktoś zamieści tu w najbliższym czasie następny post nie związany z tematem, to z miejsca funduję pamiątkowy wpis na CL... a waszej dwójce radzę troche przyhamować...- dop. MAd Phantom]
Obrazek
Neitaqerti
Pomywacz

Post autor: Neitaqerti »

Czy mozna by coś zrobić z moim avikiem, aby wyglądał trochę ładniej? Tak, zeby nie zmeniać tego co jest napisane? Dodam tylko, że był robiony w paintcie i to przez niezbyd uzdolnioną i doświadczona osobę (czyli mnie)... Poza tym, nie widać zbyd dobrze niektórych znaków :/
"Neitaqerti (Nitokris), panowała od 2218 r. do śmierci w 2214 r. p.n.e jako królowa Górnego i Dolnego Egiptu (Stare Państwo, VI dynastia, 7 władca)"
Bogusław Kwiatkowski "Poczet faraonów"
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

hm.. rzekłbym że wogole nie wiem co tam jest napisane :) powiedz co a moze da sie cos zrobic :)
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

Wygląda mi to na hieroglify egipskie.
W sumie moge to poprawić - nie powinno to być zbytnio czasochłonne. Efekt umieszczę w tym post'cie.
Neitaqerti
Pomywacz

Bo to są hieroglify egipskie :roll:. Dała bym nie pokolorowane (czarno białe) w tym poście. Tam widać co jest napisane, ale chyba z komputera nie da się umieścić, więc, cóż... Raczej mi chodzi o to, aby miały jakąś fajną oprawę i ładnie wyglądały, a przede wszytkim, aby wszystkie znaki były widoczne :D.
"Neitaqerti (Nitokris), panowała od 2218 r. do śmierci w 2214 r. p.n.e jako królowa Górnego i Dolnego Egiptu (Stare Państwo, VI dynastia, 7 władca)"
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Można umieścić dowolny obrazek z dysku na forum. np. używając tego
Neitaqerti
Pomywacz

Obrazek
To jest ten obrazek :]. Trochę mały, ale przynajmniej lepiej widać co jest tam napisane. Czy dało by się zrobić coś z moim avatarem, aby napisy były na nim tak widoczne jak na tym czarno-białym?
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Ok, trochę sie pobawiłem, na razie wyszło coś takiego (miałem pisać w tamtej notce... tiaa.. a co tam ;-p ) :

Obrazek

Jest tutaj nadal pare błędów i niedoróbek... jak bede mieć czas to może poprawie ;-p
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

A jak wam sie podoba moja nowa wiewiorka? :) To dowod na to, ze mozna miec fajnego avatarka bez run :>

btw. Specjalnie jest zrobiona tak, zeby pod IE wygladac nieladnie ;>
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Neitaqerti
Pomywacz

Śliczny ten avatar! :D Tylko te kółko jest trochę bardziej podłużne (wiem, że w czarno białym rysunku nie jest podłużne, ale nie umiałam tego lepiej narysować) Zaraz zamienie sobie mojego teraźniejszego na ten :]

(mozecie mi tego posta dodać do ostatniego?)
Czy mozna tylko smnić kolorki na niebiesko-biały, albo szary?
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Zmiana koloru? Żaden problem:

Obrazek - ups... przez przypadek zrobiłem niebiesko złoty, zamist biały... ale w sumie jest nieźle ;-p

Obrazek
Ostatnio zmieniony niedziela, 10 kwietnia 2005, 21:07 przez MAd Phantom, łącznie zmieniany 1 raz.
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

Falka pisze:A jak wam sie podoba moja nowa wiewiorka? :) To dowod na to, ze mozna miec fajnego avatarka bez run :>

btw. Specjalnie jest zrobiona tak, zeby pod IE wygladac nieladnie ;>
wiewiora fajna, a co do nieladnego wygladania pod IE to sie mylisz :D
Neitaqerti
Pomywacz

O teraz wygląda o wiele ładniej! :D (Nienawidze czerwonego -_-). Czytasz w myślach? ;) Miałam przed chwilą dopisać, że jednak wolała bym niebiesko żółtą zamiast białej :D Wielkie dzieki.
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

laRy pisze:wiewiora fajna, a co do nieladnego wygladania pod IE to sie mylisz :D
Damn, faktycznie. Mialo byc bardziej popsute ;) Ale spoko-loko karuzela, to sie jeszcze da naprawic (czyt. 'popsuc';))
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
LukaS
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: LukaS »

chcesz by bylo bardziej brzydkie ???
hmmmm...
wklej swoje zdjecie

mowie serio chcialbym zobaczyc jak wygladasz alb wysli mailem
[Trzeba było uważniej czytać numery Tawerny ;-p - co najmniej jedno jej zdjęcie tam widziałem, a wcale nie szukałem ;-p - dop. MAd Phantom]
http://bazyl.zly.aresztowany.com/m/eks.php?m= <=sprawiedliwość znów zatiumfowała
ODPOWIEDZ