corvus pisze:Ginu się raczej samego nie pije...
//Jeśli zamierzasz spamować to oszczędź sobie pisanie w ogóle.
corvus pisze:Ginu się raczej samego nie pije...
Ohydna jak dla mnie. Jakoś mnie nie przekonują te letnie piwa. Ze smakowych uznaję tylko serię <Owoc> w Piwie (Jabłko, Wiśnia i Śliwka) plus kiedyś w Belgii piłem jakieś ichnie fajne wiśniowe piwko.Ragnar pisze:Z ostatnich odkryć - notabene na obozie harcerskim - "Perła Summer" (albo jakoś tak) czyli kolejna letnia wersja browara. O dziwo smakuje mi lepiej niż pozostałe wynalazki.
Jak dla mnie to lokalne piwa > mainstream Z tej racji, że wielkie korporacje idą w ilość a nie jakość. Zawsze wolę wydać te 2zł więcej i mieć jakieś regionalne piwko niż oklepane Tyskie/Carlsberg/Heineken/Kasztelan, nawet jakbym miał się zawieść w smaku.Tak w ogóle to co sądzicie o małych, lokalnych browarach? Znajomy zachwalał, mówiąc że to lepsze niż wielkie koncerny, ale mi jakoś tak ciężko zaufać nieznanej marce (Argus Mocny... boże, jak się po tym paskudnie czułem). Znacie jakieś mało znane, regionalne piwa godne polecenia?
No właśnie.Deep pisze: Zawsze wolę wydać te 2zł więcej i mieć jakieś regionalne piwko niż oklepane [...]
No właśnie.Deep pisze: Zawsze wolę wydać te 2zł więcej i mieć jakieś regionalne piwko niż oklepane [...]
...Tak w ogóle to co sądzicie o małych, lokalnych browarach? Znajomy zachwalał, mówiąc że to lepsze niż wielkie koncerny, ale mi jakoś tak ciężko zaufać nieznanej marce (Argus Mocny... boże, jak się po tym paskudnie czułem). Znacie jakieś mało znane, regionalne piwa godne polecenia?