Nie wiem czy dyskusja na temat Świata Mroku w jednym z postów się już zakończyła. Ogólnie uważam za najlepszy system jaki do tej pory powstał

Przedstawiciele jakich plemion siedzą na tym forum???
Pozdrawiam

W wilkołaku wyróżniamy 16 plemion. Dwa plemiona uważa się za wymarłe lub zaginione (Bunyip oraz Kroatan), a jedno czyli Białe Wyjce to właśnie Tancerze Czarnej Spirali.Bastet pisze:Hmmm powiem tak jak wiadomo w Wilkołaku wyróżniamy 9 plemion? Tancerze Czarne Spirali to nie do końca plemię.
Och, zagraj, zagrajBastet pisze: A w maga jeszcze nie miałam przjemności zagrać.
Haha, poszukaj w Umbrze, może będę, chociaż najpewniej spotkasz mnie w SieciBastet pisze: Gdybym miała możliwość to w Maga na pewno bym zagrała. Jednak jak do tej pory nie przydażyło mi się napotkac na swojej drodze MG, który by to poprowadził
Zgadza się, grywalne jest 13 plemion. Croatanie (rdzenni Amerykanie, krewni Uktena i Wendigo) i Bunyipowie (Aborygeni) padli ofiarą białoskórych podczas kolonizacji Nowego Świata.fds pisze: W wilkołaku wyróżniamy 16 plemion. Dwa plemiona uważa się za wymarłe lub zaginione (Bunyip oraz Kroatan), a jedno czyli Białe Wyjce to właśnie Tancerze Czarnej Spirali.