Kfiatki z życia

Taferna PGR
ODPOWIEDZ
Seto
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: Seto »

Skończyliśmy lekcje wcześniej to idziemy do kumpla(we 4). U niego pusto w domu to wchodzimy do gabinetu gdzie stoi komp. Kumpel(ten u którego jesteśmy) pokazuje mi jakąś grę czy coś. Po chwili jeden kolega wyjmuje jakąś gazetę z gołymi paniami, siada przy biurku(na przeciwko drzwi) rozkłada gazetę i czyta. Siedzi pochłonięty w lekturze, na chwile przyłączył się do niego kolega. Ja z gospodarzem cały czas przy kompie. Przyszedł nam pomysł do głowy i w pewnym momencie wszyscy trzej(oprócz czytającego) patrzymy na drzwi i mówimy chórem: "Dzień dobry panu", a goszczący nas kolega "Część tato". W tym momencie zaczytany kolega próbuje zakryć gazetę. Minę miał genialną :D śmialiśmy się z niego parę dni :D
Obrazek
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Lekcja polskiego, nauczycielka się produkuje, nagle mówi: Ale zaraz wyjdziecie na dwór, jest ciepło, ptaki śpiewają, psy się nagle urwała, co wzbudziło gromkie śmiechy :P
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Herbert
Szczur Lądowy

Post autor: Herbert »

Byliśmy na wycieczce w jakimś skansenie,i w jednym z budynków była baba(ciasto).I oczywiście mój qmpel już się miał na nią rzucić (żre jak niedzwiedź) kiedy to OPS(oddział pacyfikowania Symona [qmpla]) go odciągneli.
Na lekcji.
ja:Wie pan (do wychowawcy), symon to się do 100-letniej baby przymierzał!
Klasa w brecht a ja po chwili się dopiero skapowałem.
Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Ravandil pisze:raz gadam sobie z kumplem pod sklepem, centrum Katowic, a tu podchodzi jakiś żul i mówi:
-Chłopaki, mam dla was propozycję. Może byście się dołożyli coś niecoś do wina?

Normalnie dyplomata :P
Ja mam kumpla, który po całym osiedlu biega i o kase na piwo prosi :P
.
jokemaster
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 4340922
Kontakt:

Post autor: jokemaster »

Dzis na infie ( jak to zawsze ) była niezła akcja. Sokół 5 nim po dzwonku wraca z fajek i pełnym godności krokiem wraca do klasy. Na to Rysio ( chłop od infy ) mówi mu (!!!!!!!!!!!!!!!!!) ze będzie pisał jakis sprawdzian. On siada do kompa pisze go przez ok 10 min lecz stwierdza że to jakieś głupoty i nie bedzie go pisał krzycząc " Kurwa pierdole to nie pisze" a na to rysio poczerwieniał jak burak i krzyczy " może bys sie zaczął uczyć a nie tylko wpieprzać na strony erotyczne !!!" a sokól na to do niego "rycho wyluzuj bo popuścisz" normalnie jaja na maksa.
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Tak sobie przeczytałam powyższego posta i... toć to jest żałosne, a nie śmieszne. Ot, hołota i tyle. A mogłoby się wydawać, że jak to forum o rpg, to inteligentni ludzie będą...

[Też uważam, że to zachowanie godne hołoty :/ - fds]
[Lol, aż orta walnęłam z wrażenia :D - dop. FLK]
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Falka pisze:Tak sobie przeczytałam powyższego posta i... toć to jest żałosne, a nie śmieszne. Ot, chołota i tyle. A mogłoby się wydawać, że jak to forum o rpg, to inteligentni ludzie będą...
Dla niektórych im coś bardziej wulgarne tym śmieszniejsze. No cóz, o gustach (?) się nie dyskutuje :)

Ażeby mod się jakiś przypadkiem nie przyczepił przedstawiam sytuację z dzisiejszego dnia, tak wiec informacje świeże jak bułeczki (co prawda bułeczki nie koniecznie muszą być świeże jednakże sterotypowy bułeczki SĄ świeże)

Początek lekcji matematyki z najbardziej tępym żółwiem (ŁŻ) na zachód od Włoszczowej... Jak wiadomo uczniowie rozeźleni wizją niedawnej wywiadówki i swych ocen postanawiają spłatać "małego figla" swemu belfrowi.
Od wczoraj nasz szkolny sklepik ma swym asortymencie tzw. Krówki-Ciągutki-Mordoklejki. Po niezwłocznym wypróbowaniu owych specyfików na sobie przystąpiliśmy do akcji praktycznej. Klasowy Czesio (KC) zakupił niezbędną mordoklejke po czym dał ja w prezencie ŁŻ. ŁŻ przyjął ja bez wachania* po czym ku uciesze klasy zdołowanej uprzednio ocenami odpakował Mordoklejke. Jednak gdy owa mordoklejka pozbawiona była już opakowania facet sie zreflektował i poprosił "królika doświadczalnego" czyli stojącą koło niego S. (osobniczka płci żeńskiej) żeby pierwsza spróbowała prezentu. Po kilku chwilach i dopingach ze strony niedorozwiniętej chałastry którą wyżej podpisany tworzy odgryzła kawałek. Jako że S. należy do tzw. ładniejszych dziewczyn pomysł dzielenia się ciągnącą mordoklejką z ŁŻ był dość zabawny. ŁŻ nei zwracając się turlajaca sie ze śmiechu połowę klasy spożył resztę Krówki. Problemem stało się byc moze to że nie mógł nic mówić przez następne 5 minut ^^. Na dodatek - ŁŻ jest, nei przymierzając oferma więc upaćkał się ową ciągutką. Tak wiec matematyka upłynęła w nieco weselszych klimatach.

Być moze wydaje się co poniektórym że wydarzenie owe nie jest specjalnie zabawne. Jednak gwarantuje że powyżej prezentowana metoda w wydaniu kogoś podobnego do ŁŻ jest nie tylko szalenie zabawna ale również - praktyczna ;)

*Mówiłem że jest tępy. Oczywiście niczego nie dodaliśmy do Mordoklejki jednak branie czegokolwiek do spożycia od ucznia wacha się między skrajną naiwością a samobójstwem ;)
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Najgłupsza rzecz, jaką mój brat palnął w ciągu ostatnich paru dni:
-O, mamy Euro 2012! Fajnie! Wybiorę się na Stadion Dziesięciolecia pooglądać mecze!
Dodam tyle, że powiedział to z pełną premedytacją i świadomością, co jest na Stadionie X-lecia. I nie robił sobie żartów.
kajtek Raulin
Kok
Kok

Post autor: kajtek Raulin »

Akcja toczy się w szkole!!! Mój koleżka(K) i nasz Pani wychowawczyni(P)
Zabieralismy piłkę na boisku i Pani podchodzi do kumpla i mówi:
P:Grzegorz oddaj piłkę!!!!
K:Ale ja jej nie mam!!!!!
P:No przecież widze!!!!
<rotfl>
:P

Offtop:
POLSKA I UKRAINA BĘDĄ ORGANIZATORAMI ME 2012!!!!!!
:D :P :)
Lord de Bill
Pomywacz
Numer GG: 3273175
Kontakt:

Post autor: Lord de Bill »

Sytuacja znajomego mojej przyszłej bratowej. Facet ma jakieś problemy ze słuchem. No i się żeni, no to oczywiście zestresowany. Ksiądz pyta: "Jak pan ma na imię?" Gościu nic, to ksiądz jeszcze dwa razy pyta. Za trzecim razem dialog wyglądał tak:
Ks: Jak pan ma na imię?
Facet["zestresowanym" głosem]: Pan Bóg!

I jeszcze fragmenty ogłoszenia wywieszonego przez wuefistów:
Pierwszy dień wiosny (...)
drózyny

Postanowiłem ocalić im honor i zwrócić im na to uwagę. Ale kilka osób, które akurat były w pobliżu mnie, zauważyły. Wuefista prawie mi za to 5 wystawił ;]
Nordycka Zielona Lewica
Deep
Chorąży
Chorąży

Kuzynka mówi mi o co chodzio w "Królu Edypie":

- No i Edyp przeleciał swoją matkę przez chwilę.
:D Zaliczyliśmy piękny zjazd :P
.
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman

Post autor: Solarius Scorch »

Nakręcony przez słuchanie diabelskiej muzyki (Inkubus Succubus), zgłębiam tajniki paganizmu w Wikipedii. Oglądam zdjęcie neopagańskiego rytuału z pochodniami, patrzę, a pod nim... "file size: 666 KB". Niby nic, ale bardzo mnie to rozbawiło :)
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

To w Opolu jest jeszcze fajniejsza jazda. Na rynku, tuż obok ratusza jest drogowskaz do miast partnetskich. "Ivanofrankowsk 666km". Wśród moich znajomych to dość popularny punkt orientacyjny nazywany Drogowskazem Szatana.
szturm
Mat
Mat
Numer GG: 8991900
Kontakt:

Post autor: szturm »

Ostatnio stoimy sobie z przyjaciółką w klasie i rozmawiamy. Napomknę, że jesteśmy dość blisko i nie szczędzimy sobie czasem zbereźnych żartów. Ww. dziewczyna żuje sobie gumę, więc mówię grzecznie :
- Daj gumę.
Na to ona odpowiada z pełną powagą :
- Nie trzeba, biorę tabletki.

Wiem, że to dziecinne, i niedojrzałe, ale nie mogłem opanować się, żeby ryknąć śmiechem.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

I think you're the same as me...
Deep
Chorąży
Chorąży

Uwielbiam tłumaczenia na polski różnego typu software'u:

"Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę ogniową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem."

[I co w tym tekście jest takiego śmiesznego? o_O - fds]
[fds to niepoprawny obrońca Firefoxa... - dop. BAZYL]
.
Lord de Bill
Pomywacz
Numer GG: 3273175
Kontakt:

Post autor: Lord de Bill »

Jak zasadniczo wulgaryzmy mnie nie śmieszą to w tej konkretnej sytuacji ich użycie zwala z nóg:

Przypadek z życia znajomego księdza :

Miał on jakiegoś znajomego, który nie wiedział, że ksiądz jest księdzem. No i siedzą sobie raz przy jakimś piwie czy czymś i ks. powiedział, że jest księdzem. Reakcja tego gościa [ mówi do księdza!] :

- K**wa pier**lisz.

I kiedyś dane było mi sprawdzać sprawdziany z geografii jakiejś młodszej klasy. Jeden tekst mnie rozbroił:

zad. Podaj definicję planety.
odp. Planeta to kula na której czasami można.
Nordycka Zielona Lewica
Deep
Chorąży
Chorąży

Przemówienie (na odsłonięciu pomnika ku pamięci więźniów Auschwitz):
- Serdecznie witamy komendantów miejskiej straży pozarnej oraz miejskiej straży miejskiej, :D
.
ODPOWIEDZ