[Władcy świata] PvP cz. 1

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

Anthar

Mimo tego co powiedział Ruten, elf dał karczmarzowi pełny kufel (zatrutego) piwa, który jego ofiara przed chwilą sama napełniłą. -Nie mów o suchym gardle karczmarzu. Napij się! Przecież i tak na tym zarabiasz, bo i tak za to płacę. A jak wiadomo dobrze łączyć przyjemne z pożytecznym.-powiedział z uśmiechem na ustach.
Asd7
Marynarz
Marynarz

Post autor: Asd7 »

umarliście czy poprostu wysiadły wam klawiatury ??
"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi"

- Albert Einstein
Nosferatu
Majtek
Majtek
Numer GG: 192068
Kontakt:

Post autor: Nosferatu »

Alucard
Siada w kącie sali i myśli nad planem zawładniecia mistem.
"Zemsta, jak wiele potraw kulinarnych, najlepiej smakuje gdy przygotowuje się długo, starannie i jest podawana na zimno." - Brian Herbert "Ród Corrino"
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Anthar
Braman wytoczył beczkę piwa i zaczał nalewać do kubków. Poczekałeś aż wszyscy będą mięli piwo w kuflach i zaczarowałeś je. Oczywiście waszych nie zaczarowałeś a na kufel barmana nie starczyło ciczasu. Barman z nietęgą miną przysiadł się do was.
-Pierwszy raz mi się to zdarza... - mówi.
Ruten
- Czy mógłbyś udzielić nam kilku na temat tego miasta? Jaką osobą jest władca, czy mógłbyś go nam opisać ? - rozlega się pytanie Rutena.
-Hmmm... Władcę naszego widują tylko zasłużeni. My jesteśmy tylko mieszkańcami tego wspaniałego miasta. Ale plotki chodzą, że władca ma niedługo wygłosić publiczne przemówienie. A tak w ogóle to jego imę brzmi Nasmuul. A wasze? Mnie zwą Obibokiem - karczmazr uśmiechnął się pod nosem.
Doi
-hmm... - mruknął mężczyzna - Ja nie być zbyt dobry w wojowaniu. Ja tylko tak wyglądać. W głębi serce ja miły człowiek. Ale myśleć, że ty porozmawiać z nasza władza. Oni załatwić wasza kumple.
Przeznaczony-Na-Śmierć i Alucard
Tylko tyle?
.
Ant
Kok
Kok

Anthar

Zatruwam mój kufel. Podaje karczmarzowi i mówię to co w ostatnio w pośćie
Nie mów o suchym gardle karczmarzu. Napij się. Przecież i tak na tym zarabiasz, bo i tak ja za to płacę.
.
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

Post autor: BlindKitty »

Przeznaczony-Na-Śmierć

Krasnolud uśmiechnął się perfidnie. Wypił swoje piwo, po czym wstał.
- Muszę iść w ustronne miejsce, wybaczcie na moment. - stwierdził, po czym wyszedł i podrzucając w dłoni kilka monet wszedł, zataczając się, w najbliższą ciemną uliczkę. Pęta się tak dopóki nie zaatakują go jakieś oprychy, wtedy masakruje atakujących i wraca zadowolony do karczmy. Jeśli ktoś jeszcze żyje, pyta:
- Czy jest tu gdzieś arena gladiatorów, albo coś podobnego?
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Deep
Chorąży
Chorąży

Hej :evil: ! Jeśli nikt (oprócz Anta i Blinda) nie odpisze do 2 dni, rozpoczynam PvP właściwe. To znaczy: usunęliście wszystkich z miasta rozpoczyna się walka między wami. Jeśli dalej nikt nie będzie odpisywał zostaniecie unicestwieni przez tych, którzy odpisują.
Miłej zabawy
.
Nosferatu
Majtek
Majtek
Numer GG: 192068
Kontakt:

Post autor: Nosferatu »

Alucard

Wstaje z kąta i mówi do drugiego elfa w karczmie:
Szlachetny Elfie, mam dla Ciebie propozycję. Połączmy swe siły! W twoich oczach widzę żądzę zdobyćia tego miasta... To samo czuję ja! Gdybyśmy połączyli swe siły... Napewno byśmy zwyciężyli... Jaka jest twoja odpowiedź?
Elf ze spokojem czeka na odpowiedź pobratumca rozglądając się z pogardą po tawernie. "Trzeba będzie tu coś zmienić... Zacznę od tworzenia armii i poprawiani gospodarki i infrastruktury, a potem... Hyhyhy :twisted: "
"Zemsta, jak wiele potraw kulinarnych, najlepiej smakuje gdy przygotowuje się długo, starannie i jest podawana na zimno." - Brian Herbert "Ród Corrino"
Doi
Marynarz
Marynarz

Post autor: Doi »

Doi

Elf spojrzał na chłopaka i uśmiechnął się.
-Nie wiesz może gdzie znajde kogoś kto mógł by mi pomóc,nie chodzi mi tu o władców tego miasta bo oni mogą być nieufni wobec obcych-
powiedział Doi i spojrzał niewinnie na umięśnionego chopaka.
Deep
Chorąży
Chorąży

Mam was gdzieś. Nagle pojawiacie się w małych pokoikach (każdy w innym. Wyjście jest jedno:
Duże pomieszczenie rozmiarów 20m na 20m. Każdy wychodzi z innego miejsca. Życzę miłej zabawy. Kto pierwszy ten lepszy. Ci co nie będą odpisywali mają wielkiego pecha.
Niech się zacznie mordowanie :twisted:
.
Ant
Kok
Kok

A czy będzie jakiś bonus za częste pisane wcześniej? Jak nie to marny mój los...

Anthar
-Mag rozejrzał się po pomieszczeniu. Nie wiedział o co chodzi. Zrobił parę kroków i wyszedł z małego pokoiku do większej komnaty... "O co tu chodzi" pomyślał. Czekał na to co ma się zdarzyć za chwilę.
Doi
Marynarz
Marynarz

Post autor: Doi »

Doi wyszedł z pokoiku i trzymał broń w pogotowiu.
Deep
Chorąży
Chorąży

Ant i Doi
Wyszedłeś z małego pokoiku. Czekasz i czekasz a jak na razie nic się nie dzieje. Po chwili z następnego tu pokoju wychodzi Doi. Zapałała w was rządza zdobycia miasta, w którym się prawdopodobnie znajdujecie. Reszta jakby śpi w swoich pokoikach.
Reszta
Z nudów pozasypialiście.
.
Ant
Kok
Kok

Anthar

-Doi co się tutaj dzieje? O co chodzi? W czym jesteśmy?-zapytał zaskoczony mag
Asd7
Marynarz
Marynarz

Post autor: Asd7 »

wiedziałem że coś mi uciekło :/ sorki
Wychodzę z pokoiku i obserwóję zachowanie Ant'a i Doi'ego oczywiście robię to z pewnej odległości.
"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi"

- Albert Einstein
Ant
Kok
Kok

Anthar

Widząc kątem oka jakąś postać, Anthar zasypuje ją podobnym gradem pytań jak Doi, po czym tworzy fire balla i rzuca nim jak najmocniej w ścianie by spowodować hałas. Jak to nie da zbyt wielkiego efektu zaczyna chodzić po pokojach na razie nie budząc nikogo. Idzie tylko po to,by zobaczyć co się dzieje w małych salkach i co tam jest.
Zablokowany