ps. gdzies w sieci krazy taki save gdzie podobno jest kilkanascie takich granatow, nigdy niesprawdzalem bo mi sie niechcialo
Fallout 1, Fallout 2, Fallout Tactics

-
laRy
- Kok

ja wole ulepszonego power armora + gauss rifle + solar costam + pulse rifle
nic sie nieoprze... kiedys ten granat mialem ale tylo jeden to zadna frajda, a jak by sie mialo wiecej to tez zadna frajda bo jest sie niepokonanym. (no dobra z taka iloscia broni z jaka ja laze to tez jest sie niepokonanym)
ps. gdzies w sieci krazy taki save gdzie podobno jest kilkanascie takich granatow, nigdy niesprawdzalem bo mi sie niechcialo
leniwy jestem

-
SteeltH
- Pomywacz
- Kontakt:
JAK USZ MASZ ULEPSZONY POWER ARMOR I TURBO PLASMA RIFLE OKOŁO 500 OGNIWI POŻĄDNY M ŁOT TO I TAK CI NIC NIESTANIE NA DRODZE BO JEDEN STRZAŁ Z TAKIEJ BRONI W OCZY I KOLESIA W W POWER ARMOR W ENCLAVE JEDNYM STRZAŁEM KŁADZIESZ A CO DO GRANATU TO NIE JESTEŚ NIEPOKONANY BO TAKI GRANAT JEST TYLKO JEDEN! A SZKODA...
BLACK METAL WAR MACHINE!!!
"Można odejść od swoich bliskich, zaakceptować koniec istnienia, można pożegnać się z życiem, ale najciężej jest pożegnać się z muzyką."
"Można odejść od swoich bliskich, zaakceptować koniec istnienia, można pożegnać się z życiem, ale najciężej jest pożegnać się z muzyką."

-
MAd Phantom
- Arcymod Tawerniany

Nie ma większego problemu ze znalezieniem edytora save'ów i dodaniem sobie choćby 999 takich granatów...
Przejść F2 bez przemocy można bez zabijania prezydenta - wieżyczki można równie dobrze shakować, a do tego zwerbować do pomocy grupę Enclavów i patrzeć jak robią z Horrigana konfetti
Co do sprzętu... Power Armor MKII + implanty + Pulse Rifle + Bozar (:D) + Zręczność 10, Fast Shot i Bonus Rate of Fire = Rambo i Termintor w jednej osobie
EDIT (a co
LaRy, a wiesz, ze nie wypada offtopicować... i wchodzić w kompetencje moda?
Ostatnio zmieniony środa, 17 sierpnia 2005, 21:46 przez MAd Phantom, łącznie zmieniany 1 raz.

-
laRy
- Kok

-
MAd Phantom
- Arcymod Tawerniany

-
SteeltH
- Pomywacz
- Kontakt:
Mad phantom to tylko jedna z możliwości. Ja go zabiłem 10 super stimpakami ywstarczyło 10 min poczekać i koles leży . No ale są jeszcze inne pomysły tylko trzeba myśleć i szukać szukać i myśleć jedyna mądra zasada.

-
MAd Phantom
- Arcymod Tawerniany

SteeltH - znam F2 na pamięć i przechodziłem go na wszystkie możliwe (i niemożliwe) sposoby... i wiem, że można zabijać S-Stimpacami... tylko że gra tego na ogół nie uznaje (z 1 wyjątkiem), wiec questów radzę tak nie załatwiać... (chyba, że jakiś nieoficjalny patch to naprawia..)
LaRy - od Hugoboli dało sie wiecej wyciągnąć

-
SteeltH
- Pomywacz
- Kontakt:
no nieźle ja n kritika miałem najwięcej około40% ale i tak jak masz dobrą broń i strzelasz w oczy niedajesz zbytnich szans przeciwniką na przeżycie nawet przy niskim lacku,.

-
MAd Phantom
- Arcymod Tawerniany

-
laRy
- Kok

-
MAd Phantom
- Arcymod Tawerniany

-
MAd Phantom
- Arcymod Tawerniany

-
Haer'dalis
- Marynarz

Killer RatMAd Phantom pisze:
Nie ma większego problemu ze znalezieniem edytora save'ów i dodaniem sobie choćby 999 takich granatów...- a tego "jedynego" i tak powinno się zużyć na Szczura (czy co to tam było) Zabójce
![]()

-
MAd Phantom
- Arcymod Tawerniany

-
Haer'dalis
- Marynarz

1. Teeee, to Ty też zauważyłeś tam wątki z MP ??MAd Phantom pisze:
No, ba! To może jeszcze powiesz mi, że z Monty Python and The Holy Grail jest cała ta seria Losowych Spotkań, hę?![]()
A jak jesteś taki dobry to napisz, proszę, kogo parodią jest Horrigan
Po co z PR i to po oczach - lepiej z Boozara![]()
2. Samego siebie
3. Ja tu finezyjnie i po cichu, a ten mi z armatą wyskakuje