Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Re: Nasze Avatary...

Post autor: Ravandil »

Heimdall pisze:
LOD pisze: Ej, Ravandil, a czy przypadkiem twój Thor nie ma czerwonego wdzianka? Jak tak, to masz w avatarze element świąteczny (w dodatku Thor ma BRODĘ!!!) i czy tego chcesz, czy nie, to ludzie bluzgać na ciebie nie mogą.
W dodatku Thor podróżuje w rydwanie zaprzężonym w dwa kozły. A kozły do reniferów są dosyć podobne, czyż nie? ;)
Jasne, zaraz z niego komunistę zrobicie (bo czerwony), ewentualnie Eskimosa w psim zaprzęgu :D A tak serio to muszę nad nim popracować, może wyjdzie z tego coś śmiesznego :P
Heimdall pisze:Mą wyższość nad waszymi avatarami popieram tym, że ja swój avatar mam już ponad rok (dokładnie to znalazłem go kilka dni po konkursie na najlepszy avatar) z niewielkimi przerwami na jakieś Wilki-I-Zające i tym podobne bzdety (raz chyba Śfinstera miałem w avatarze :P).
Ja mam swój od końca marca (aż dziw), z jednodniową przerwą na małą pandę :D Mogę na tego renifera zmienić jak coś, ale będzie głupio wyglądać :P
LOD pisze:czy sanie też wymyślono sobie do tej wizji, czy były one wcześniej? Bo jak po, to czemu nie może być święty Mikołaj na rowerze? :D
Ale gdzie by wiózł worek? Na ramie? ;)
Keyhell pisze:A ja znowu zmieniam avatar. A ponieważ jestem tu nowy, nikomu to różnicy nie robi. Ale musze się w końcu ustatkować!
Ustatkuj, to w końcu Cię będą rozpoznawać... A może się wstrzelisz takim hitem jak ja kiedyś ;) (ooo... ale libacja była wtedy, stare dzieje :D )
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ravandil pisze:Ja mam swój od końca marca (aż dziw), z jednodniową przerwą na małą pandę :D Mogę na tego renifera zmienić jak coś,
Nie zmieniaj, bo
Ravandil pisze:będzie głupio wyglądać :P
:D
Ravandil pisze:Ustatkuj, to w końcu Cię będą rozpoznawać... A może się wstrzelisz takim hitem jak ja kiedyś ;) (ooo... ale libacja była wtedy, stare dzieje :D )
O tak. Wstrzel się hitem, będzie podobna sytuacja jak wtedy (wtedy była setka, teraz będą dwie setki). Tylko że ciężko wymyślić coś ciekawego, bo już dużo dziwnych avatarowych manii było :).
...
Azrael
Bosman
Bosman
Numer GG: 0
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Ja cały czas szukam avatara który mógł by zostać na stałe... (właśnie dlatego przez długiiiii czas nie miałem żadnego).
W gruncie rzeczy, nie może to być nic z Naruto - te z Naruto są przejściowe.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
LOD
Kok
Kok

Post autor: LOD »

Ravandil pisze:
LOD pisze:czy sanie też wymyślono sobie do tej wizji, czy były one wcześniej? Bo jak po, to czemu nie może być święty Mikołaj na rowerze? :D
Ale gdzie by wiózł worek? Na ramie? ;)
Modern Mikołaj Concept by prezenty miał w plecaku! O! Dostał od Mikołajowej. 8) JanSporta! Taki burżuj z niego. :D
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Force
Bosman
Bosman

Post autor: Force »

Ravandil pisze: Ustatkuj, to w końcu Cię będą rozpoznawać... A może się wstrzelisz takim hitem jak ja kiedyś ;) (ooo... ale libacja była wtedy, stare dzieje :D )
Właśnie, bo skończysz jak ja i mój cotydzieńinny avatar.
Heimdall pisze:Tylko że ciężko wymyślić coś ciekawego, bo już dużo dziwnych avatarowych manii było :).
Coś się da wymyślić. Specjalnie coś dla pana BLACKsa proponuje ustawić sobie
Lolwutrona na avatar.
Obrazek
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Wilczy Głód
Mat
Mat
Numer GG: 818926

Post autor: Wilczy Głód »

Myślę, że pora się włączyć do sporu: na czym w ogóle Mikołaj się tłucze po domach? Tutaj widać jak to NAPRAWDĘ jest...

A skoro już mamy raz do roku te całe "święta," to trzeba poczuć magię świąt... zmiana Ava! *:D

*Wbrew obiegowej opinii święta nie mają nic wspólnego z choinką, karpiem, prezentami, itd... :)
Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.

"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Wilczy Głód pisze: A skoro już mamy raz do roku te całe "święta," to trzeba poczuć magię świąt... zmiana Ava! *:D

*Wbrew obiegowej opinii święta nie mają nic wspólnego z choinką, karpiem, prezentami, itd... :)
Wg nas, bezbożników i dziwaków, na pewno nie mają nic wspólnego ;)

Ja też zmieniłem avatar, głównie ku "uciesze" przedmówcy. Trochę podrasowany Thor... Ale ja nie mam "Syndromu Niestabilności Avatarowej Force'a" (trzeba to zbadać! ;) ) i pewnie jutro zmienię na normalnego... Ale przynajmniej przez chwilę będę w świątecznych klimatach :D
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Coś się da wymyślić. Specjalnie coś dla pana BLACKsa proponuje ustawić sobie
Lolwutrona na avatar.
Coś mówiłeś?

Dzięki, polepszyłeś mi tym humor :).

Od razu odpowiadam na pytanie / prośbę - nie dorobię mu świątecznej czapki.
Azrael
Bosman
Bosman
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Od razu odpowiadam na pytanie / prośbę - nie dorobię mu świątecznej czapki.
Za to ja tu zrobie :P

Albo powiesze mu na łodyszce bąbke.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Force
Bosman
Bosman

Post autor: Force »

I tak was wszystkich ownuje mój Chys Khan (Yakucki odpowiednik Dziadka Mroza)
Wasze nędzne mikołaje nie dorastają mu do piet. 8) Zaraz trafi na avatar.
Obrazek
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Keyhell
Mat
Mat
Numer GG: 9916608

Post autor: Keyhell »

Kłamca! To nie jest mikołaj tylko gandalf w zimowym ubranku z serii francuskiego projektanta XXXX XXXXX!
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Jak popatrzyłem na miniaturkę to myslałem że to podrasowany Nergal albo inny Behemoth. Bo są tak samo ustawieni na jedym i ch zdjęciu :P
Nie bijcie mnie już tak więcej nie powiem.
.
Keyhell
Mat
Mat

Co sądzicie a moim nowym avatarze? TO jest wersja świąteczna. Chyba już na zawsze bede sobie robił avy z Kyne'a i Lyncha. Chyba.
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Keyhell pisze:Co sądzicie a moim nowym avatarze?
Trudno powiedzieć cokolwiek o awatarze nowego użytkownika który zostaje niemal codziennie zmieniany. Nie dość, ze nikt Cie nie kojarzy po nicku to i jeszcze ciągłe zmienianie ava w szybszej aklimatyzacji nie pomaga. Trochę przystopuj z tym zmieniem awatarów - jeszcze będzie czas, jak coś nam odbije i zaczniemy sobie np. wszyscy ustawiać mangowe panie albo BAZa na awatar. ;)
Keyhell
Mat
Mat

Ze mną tak jest. Na starcie kombinuje z avatarami. Jak znajdę coś dobrego, orginalnego, fajnego i rozpoznawanego to zostawie na dłuuuugo. Nie bój nic.
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Phoven pisze:
Keyhell pisze:Co sądzicie a moim nowym avatarze?
Trudno powiedzieć cokolwiek o awatarze nowego użytkownika który zostaje niemal codziennie zmieniany. Nie dość, ze nikt Cie nie kojarzy po nicku to i jeszcze ciągłe zmienianie ava w szybszej aklimatyzacji nie pomaga. Trochę przystopuj z tym zmieniem awatarów - jeszcze będzie czas, jak coś nam odbije i zaczniemy sobie np. wszyscy ustawiać mangowe panie albo BAZa na awatar. ;)

Już była akcja jak sie grupa pod BAZYLa podszywała - wszystko co dało się ustawić było takie samo jak u niego. Można się było przestraszyć jak się na forum wchodziło a tu same BAZYLe.
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

Oto nowy avatar. Świąteczna wersja jednookiego bałwana z kosmosu.
ODPOWIEDZ