Heimdall pisze:
LOD pisze:
Ej, Ravandil, a czy przypadkiem twój Thor nie ma czerwonego wdzianka? Jak tak, to masz w avatarze element świąteczny (w dodatku Thor ma BRODĘ!!!) i czy tego chcesz, czy nie, to ludzie bluzgać na ciebie nie mogą.
W dodatku Thor podróżuje w rydwanie zaprzężonym w dwa kozły. A kozły do reniferów są dosyć podobne, czyż nie?

Jasne, zaraz z niego komunistę zrobicie (bo czerwony), ewentualnie Eskimosa w psim zaprzęgu

A tak serio to muszę nad nim popracować, może wyjdzie z tego coś śmiesznego
Heimdall pisze:Mą wyższość nad waszymi avatarami popieram tym, że ja swój avatar mam już ponad rok (dokładnie to znalazłem go kilka dni po konkursie na najlepszy avatar) z niewielkimi przerwami na jakieś Wilki-I-Zające i tym podobne bzdety (raz chyba Śfinstera miałem w avatarze

).
Ja mam swój od końca marca (aż dziw), z jednodniową przerwą na małą pandę

Mogę na tego renifera zmienić jak coś, ale będzie głupio wyglądać
LOD pisze:czy sanie też wymyślono sobie do tej wizji, czy były one wcześniej? Bo jak po, to czemu nie może być święty Mikołaj na rowerze?

Ale gdzie by wiózł worek? Na ramie?
Keyhell pisze:A ja znowu zmieniam avatar. A ponieważ jestem tu nowy, nikomu to różnicy nie robi. Ale musze się w końcu ustatkować!
Ustatkuj, to w końcu Cię będą rozpoznawać... A może się wstrzelisz takim hitem jak ja kiedyś

(ooo... ale libacja była wtedy, stare dzieje

)