Ten pan tu nic nie mówił. Mrugający kot ma być i tyle. "Pajonk" był brzydki i do Deepa nie pasował, natomiast po zmainie na kta nawet tego nie zauważyłem, co znaczy, że do niego posuje.Eglarest pisze:Deep- ale dales ciała ! wracaj do pajączka na stałe i wywal tego kocura! monopol na koty ma tu alucard-jego kot wypołosz rzadzi!
Nasze Avatary...

-
- Bosman
Re: Nasze Avatary...
...

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Pajak był smieszny a ten kot to mnie przygnębia pozatym te ejgo oczy wrrr szelmon tu ma monopol na oczy ! a na koty ma Alucard
Pająk byl z jajem i zawsze mnei bawil jak patrzylem na Deepa posty - Pająku wroc !
Pająk byl z jajem i zawsze mnei bawil jak patrzylem na Deepa posty - Pająku wroc !

-
- Bosman
Pająk jest zły i brzydki (A na to ma monopol BAZYL). A Alucard nie ma monopolu na koty, ponieważ Deep miał tego kota od dawna, jeszcze mnie na forum nie było (albo ustawił sobie w momencie jak przyszedłem).Eglarest pisze:Pająk byl z jajem i zawsze mnei bawil jak patrzylem na Deepa posty - Pająku wroc !
PS. Egl. możesz po Krakowie wstawić spację, bo masz szerszy pasek profilu niż inni?
...

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Jak widac nawet na forum o fantasy koksiarzy nie brakujePS. Egl. możesz po Krakowie wstawić spację, bo masz szerszy pasek profilu niż inni?

-
- Marynarz
- Kontakt:
Eee, mi tez pajak podobal sie duzo bardziej! Mial swoj unikalny styl, kota ma mnostwo osob, nawet jesli nie tutaj, to na innych forach. Ale skoro Deep kocha swojego kota jak pan Jarek, to coz! Milosc nalezy szanowac 
Eglarest za to ma zajebiste awatary. Jedne z lepszych na calym forum, kopia tylki

Eglarest za to ma zajebiste awatary. Jedne z lepszych na calym forum, kopia tylki

-
- Chorąży
MogeEgl. możesz po Krakowie wstawić spację, bo masz szerszy pasek profilu niż inni?

Force ja ci dam ! koksiarza to jak cie kopne w zadek to ci gow... kregoslop polamie

na monopol BAZYLA neima co sie szarpac wiec neich zostanie juz kot

-
- Bosman
No widzisz, doszliśmy do porozumienia (ech, wystarczy BAZYLem postraszyćEglarest pisze:na monopol BAZYLa neima co sie szarpac wiec neich zostanie juz kot

@Max Smirnov: Tu nie chodzi o to, który avatar jest ładniejszy, tylko czy pasuje do usera. Pewnie gdybym sobie teraz zmienił avatar na coś mangowego, to wszyscy by bluzgali, że nie mogą mnie rozpoznać, że do mnie nie pasuje itd. Tak samo jest z Deepem. Nawet jeśli znajdzie sobie coś fajniejszego inż kot, to ciężko się potem do tego przyzwyczaić.
...

-
- Chorąży
^^Eglarest za to ma za***iste awatary. Jedne z lepszych na calym forum, kopia tylki
Co do kota pana Jarosława hmm neiwiem jak to ejst ale wlasciciele kotow maja jakiegos kota na ich punkcie ! a ja tych malych futrzanych smierdzieli nie trawie

Heim czy awek powinien do kogos pasowac hmm ajak ze by to ocenic skoro to awek ma nam powiedziec cos o zclowieku Deep widocznie jest jak ten kot ma wielkie oczy siedzi i knuje gdzie by tu zaspamowac

-
- Bosman
Trafiłes w sednoEglarest pisze:Deep widocznie jest jak ten kot ma wielkie oczy siedzi i knuje gdzie by tu zaspamowac

Ja bym ich nawet do ust nie wziął, a co dopiero mówić o trawieniu.Eglarest pisze:a ja tych malych futrzanych smierdzieli nie trawie
Nie wiem czy avatary Eglarest są najlepsze na forum (z całą pewnoscią te trzy nowe są lepsze od elfa

...

-
- Chorąży
Heim jak ajdasz u wietnamcow albo w fast foodach to licz sie ze je bierzesz do ust :d a nawet strawiasz 
co do elfa mojego to byl to pierwowzor mego awatara
mial byc lesna ciota to była 
avatary powinny wzbudzac pewne poruszenie a pajaczek deepa wzbudzał
bo byl naprawde smieszny :d

co do elfa mojego to byl to pierwowzor mego awatara

avatary powinny wzbudzac pewne poruszenie a pajaczek deepa wzbudzał

-
- Bosman
Nie zgodzę się z tym. Tzn. można sobie ustawić na jakiś czas avatara specjanego, ale w normalnych warunkach avatar powinien przede wszystkim przedstawiać usera. Jako że w sieci się nie widzimy to avatar daje jakiś wyobrażenie o siedzącym po drugiej stronie kablaEglarest pisze:avatary powinny wzbudzac pewne poruszenie a pajaczek deepa wzbudzałbo byl naprawde smieszny :d

Nie jadam w takich miejscachEglarest pisze:Heim jak ajdasz u wietnamcow albo w fast foodach to licz sie ze je bierzesz do ust :d a nawet strawiasz![]()

...

-
- Marynarz
- Kontakt:
Ba. Moj na pewno, ale czy Ty faktycznie jestes taki blady? Cien czlowiekaHeimdall pisze:Jako że w sieci się nie widzimy to avatar daje jakiś wyobrażenie o siedzącym po drugiej stronie kabla.

Co do kotow, to nie wiem czy znacie piosenke Weird Ala Yankowica 'Cats in the Kettle', melodia jak w 'Cats in the Craddle' by Ugly Kid Joe:
I think I've ordered a sweet and sour pork
But there's Garfield on my fork...

-
- Kok

-
- Bosman
łoł. Ale bedziesz go musiał zmniejszyć.
Taki napewno się nie zmieści... Beholder kto by pomyślał...

-
- Marynarz
Popieram pomysł zęby Deep powrócił do pajączka . Kot nie jest zły (przynajmniej nie jak Bazyl) ale pająk lepszy. A tak przy okazji, może wypowie się sam obiekt zainteresowania 
PS. Znalazłem połączenie Buki z pająkiem Deepa

PS. Znalazłem połączenie Buki z pająkiem Deepa

-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Beholderek fajny...
a jak sie slodko usmiecha
... Nie no ... Kogos mi przypomina... Ale jednak ten kolo jest najlepszy... Jak przegladam historie swoich poscikow to wydaje mi sie ze wiekszosc byly pisane w ten wlasnie sposob
....

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
A ja jak patrze na twe posty to stwierdzam - Tawerna rozwija
:D
Przypomnij, jak Cie gnojono za krótkie posty, zakładanie tematów, powtarzanie się
Teraz na ludzi wyrastasz i nawet mimo dzielących nas 5 lat da sie Ciebie polubić
OFFTOP/
A co do avików to kartoflany Vader wymiata ;]

Przypomnij, jak Cie gnojono za krótkie posty, zakładanie tematów, powtarzanie się
Teraz na ludzi wyrastasz i nawet mimo dzielących nas 5 lat da sie Ciebie polubić

OFFTOP/
A co do avików to kartoflany Vader wymiata ;]
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica