Nasze Avatary...

-
- Bosman

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
O, o, ja się pod tym podpisuję :DCraw pisze:Ja tam postuluje awatary hentaiowe ;] No, w ostatenczosci moze byc ecchi ;]
Olać wiewiorki, hentaje są fajniejsze. I małe pandy ;)
A tak z innej beczki: raczcie przystopować spamowanie, bo libacji nie lubię i posty drażniące mój osobisty system antyspamowy będą znikać nagle i niespodziewanie.
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Perzyn. Czy kiedykolwiek mialem w avie jakies symbole czy zdjecia zwiazane z moja chlubna przeszloscia? Nie wiem skad ci przyszlo do glowy, ze chcialbym takie rzeczy ludziom na avy proponowac.
Ja tam uwazam, ze fajnie by bylo, jakby jak najwieksza liczba forumowiczuw wrypala sobie wlasne oko na jakis czas. Mozna by w paranoje popasc
EDIT:
Defekowac na 150. strone i na dwusetna tez. Jako doswiadczony organizator spamerskich libacji, szekuje cos naprawde MEGA na okazje tysiecznej strony tego tematu
Ja tam uwazam, ze fajnie by bylo, jakby jak najwieksza liczba forumowiczuw wrypala sobie wlasne oko na jakis czas. Mozna by w paranoje popasc

EDIT:
Defekowac na 150. strone i na dwusetna tez. Jako doswiadczony organizator spamerskich libacji, szekuje cos naprawde MEGA na okazje tysiecznej strony tego tematu

Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Nagle pojawiłl mi się przed oczami taki wpis na CL:Szelmon pisze:Jako doswiadczony organizator spamerskich libacji, szekuje cos naprawde MEGA na okazje tysiecznej strony tego tematu

za stresowanie administratorki wizją mega libacji

To tyle offtopu. A na temat, to pomysł z oczami w awatarach mi się podoba. Szkoda tylko, że mój aw. podoba mi się bardziej niż oczy

Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Spij spokojnie. Do tysiecznej strony daleko. Nie wiem czy w ogole tysieczna strona kiedykolwiek nastapi. Pewnie zdażymy poumierac ze starosci.Falka pisze:Nagle pojawiłl mi się przed oczami taki wpis na CL:Szelmon pisze:Jako doswiadczony organizator spamerskich libacji, szekuje cos naprawde MEGA na okazje tysiecznej strony tego tematu
Szelmon
za stresowanie administratorki wizją mega libacji
![]()
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Inna sprawa, że mój av też mi się bardziej podoba niż jakikowliek inny... Tu chodzi tylko o zmianę avatarów na dwa czy trzy dni z okazji okrągłej strony w tym temacie. Ostatnio były kreskówki więc teraz wypadałoby być nieco oryginalniejszym... Manga&Anime w takim razie chwilowo odpadają nawet mimo faktu, że Craw proponował hentaie 

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
spokojnie Szelmon niech tylko Kloner wrociSpij spokojnie. Do tysiecznej strony daleko. Nie wiem czy w ogole tysieczna strona kiedykolwiek nastapi. Pewnie zdażymy poumierac ze starosci.

A mimo wszystko wrzucił bym na miejscu Falki na CL Szelmona za te stresy
A by nie byc na offtopie o cóż rozpoczynam poszukiwanie oka w ostatecznosci zrobię fote swojego i wrzuc na avka

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Ja juz mam oko, wiec pozostaje mi jedynie nawolywac innych. Choc w sumie mi to wisi.

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Poczekajmy do czerwca, to będę miał dłużej wgląd na to, co się dzieje na forum... A takiej imprezy nie mogę przeoczyć. Poza tym już jeden motyw avatarowy mam na koncie, zresztą dzięki temu dobiliśmy do tej setnej stronyPerzyn pisze: Ravandila ja i tak się nie załapie....

Pomysł nawet fajny, ale to byłby taki akcent horrorystyczny dać moje oko na avie. Moje oczy są "nieco" zmęczone komputerem i kilkoma innymi rzeczami, więc efekt byłby upiorny. Ale spróbować można, jeśli wyjdzie coś artystycznego to zawsze można w odpowiednim momencie wrzucićSzelmon pisze: Ja tam uwazam, ze fajnie by bylo, jakby jak najwieksza liczba forumowiczuw wrypala sobie wlasne oko na jakis czas.

-
- Mat
- Numer GG: 9599112

-
- Kok
- Numer GG: 0

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:

-
- Chorąży

-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Eglarest... Nareszcie zmieniles avka... Teraz mi sie naprawde podoba.... A co inni na to?? Teraz moze wytlumacze dlaczego... Ja podzielam ten napis "LoveLas" bo dotyczy to takze mnie (jak wiekszosci Lowcow
)... A fajna jest tez ta "Galeria" ktora masz w podpisie... Ciekawe ile miejsca beda potem zajmowaly te "archiwa" po kilku jeszcze latach
.... Podsumowujac: Podoba mi sie...

-
- Chorąży
oj Elfinie Elfinie dostanie Ci sie za pisanie posta pod postem czekaj tylko jak sie bazyliszki przebudzą:) lub wiewiorki ze snu zimowo majowego :d
tak tak poprzedni moj awatar mial byc przejsciowym doslownie na 1h pozniej mialem wpasowac ten co mam teraz ale jako ze poprzedni sie przyjął
i spotkał sie z pozytywna reakcja to jakos został dłużej doppiero BAZYL mi przypomnial o Lovelasie
no Elfin ja to z toba podzielam jedna sympatie - sympatie do elfow
:D
a co do wytrzymalosci w pojemnosć galeri spoko
wytrzyma najwyzej sie pozniej zmniejszy rozmairy nie ktorych archiwalnych awkow.
tak tak poprzedni moj awatar mial byc przejsciowym doslownie na 1h pozniej mialem wpasowac ten co mam teraz ale jako ze poprzedni sie przyjął

no Elfin ja to z toba podzielam jedna sympatie - sympatie do elfow

a co do wytrzymalosci w pojemnosć galeri spoko