Ech, trochę dziwnie to wygląda jak ktoś, kto miał cały czas ten sam avatar, nagle go zmienia. Będę się musiał przyzwyczaić . A avatar może być, choć lepiej by było gdybyś zasilił NZL .
A wiesz, że się nad tym zastanawiałem, NZL to fajna sprawa, zwłaszcza, że ostatnio jestem pod wpływem płyty Manowara Gods of War. Właściwie to nie chciałem zmieniać avka, ale teraz coraz więcej osób to robi, więc pomyślałem co mi tam. W każdej chwili wymachiwacz może powrócić.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Ano patrzy się dziwnie, bo i inne avatary są dziwne. To se chłop patrzy i ocenia, kogoby tu tym mieczykiem zza pleców nie pomacać
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
No spróbować się można, choć ja tam wole wychylić kufel złotego nektaru, a dopiero po tym się próbować. W końcu zanim się stanie naprzeciw siebie, lepiej jest poznać swego przeciwnika.
-- Terry Pratchett
Cholera! Nie mam katany... Czy to mnie kwalifikuje na kufelek? <skamle robiąc słodkie oczka> Wiecie... Wilki nie mają dłoni i nie mają jak miecza trzymać... Katany też... (Mój avatar mówi o mnie więcej niż można się spodziewać )
-- Terry Pratchett
Powiem tak Jelcyn - bardzo, ale to bardzo nie chcesz przegrać z Eglarestem. Popatrz na jego avik - co promuje? No właśnie, ale przez neta taka promocja mało skuteczna jest. Dlatego pmyślałem, że cię poratuje i zarzuce kilka linków, które być może dadzą ci cień szansy na wygraną:
pff kufel piwa - walka bedzie trwala 5 gora 15 sekund bo tyle trwa wykonanie techniki
Jelcyn lepiej posłuchaj się Kolegi Perzyna - odrazu kup mi piwo to niebedzie rozlewu krwi
Jaja sobie robisz Perzyn? Mam nadzieje. Wiesz ile kosztuje katana? To do czego dales linki to jakis tani syf a nie miecze. "Profesjonalna katana" za 249zl Dodaj do tego 0 i MOZE uda Ci sie kupic porzadna katane.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
He he, takim cacuszkiem scialbys 10 ustawionych w rzedzie "profesjonalnych katan" z allegro.
Na marginesie, ojciec mi mowil o znajomym swoim, ktor 5 lat mieszkal w Japonii, na pozegnanie jak wracal do Polski dostal od przyjaciela katane z 18. wieku. Chcialbym to to kiedys zobaczyc.
Jeszcze chwile poofftopima, a nas dopadna i zaczna kasowac posty proponuje wrocic do tematu.
Eglarest, przez Twojego avatara przegladanie forum u mnie w pracy stalo sie niebezpieczne. Boje sie ze jak ktos przyczai, to mnie posadza o przesiadywanie na jakiejs erotycznej stronie dla gejow. Czy innych randkach.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Szelmon pisze:Jaja sobie robisz Perzyn? Mam nadzieje. Wiesz ile kosztuje katana? To do czego dales linki to jakis tani syf a nie miecze. "Profesjonalna katana" za 249zl Dodaj do tego 0 i MOZE uda Ci sie kupic porzadna katane.
Ciiicho Szelmon, chciałem dać Jelcynowi nadzieję. Bo wyobraź sobie, że doskonale wiem, że to co zalinkowałem to takie tylko do powieszenia na ścianę żeby ładnie wyglądało. A tego kumpla twojego ojca to muszę znaleźć i którejś nocy odwiedzić. Nim ktokolwiek się zorientuje katana bedzie u mnie na ścianie .
A coby offtopu nie było to wypowiem sie o aviku Jelcyna. Mianowicie to mi się on nie podoba. stary był według mnie fjniejszy bo ten teraz ma taką tępą minę i mongoloidalne rysy twarzy. Fuj.