Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Craw... Naprawde mozna odniesc wrazenie ze twoj avek i Perzyna to ta sama postac ale w innych czynnosciach.... A 'pomylka rzecz ludzka'.... Czy to sie tyczy takze elfow ?? :wink:
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Fakt podobne są, ale mnie się zawsze zdawało, że Perzyn ma kogoś z mieczem na plecach, dopiero jak przyjrzałem się dokladniej (a nakierował mnie avik Crawa) to se pomyślałem, że to może nie miecz tylko tłumik od karabinu:P
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Elfin pisze:Craw... Naprawde mozna odniesc wrazenie ze twoj avek i Perzyna to ta sama postac ale w innych czynnosciach.... A 'pomylka rzecz ludzka'.... Czy to sie tyczy takze elfow ?? :wink:
Bo to JEST ta sama postać w różnych czynnościach ^_^ A mianowicie Loki z okładki "Kłamcy" (u Crawa) i z okładki "Kłamcy 2" (u Perzyna). Mnie już się nie mylą;]

PS. Ta dziewczynka u Phovena nieodparcie przypomina mi jedną koleżankę w stanie "trzeźwym inaczej"... Te oczy i długie czarne włosy zasłaniające twarz... Normalnie, pasuje jak obszył :)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ravandil pisze: Bo to JEST ta sama postać w różnych czynnościach ^_^ A mianowicie Loki z okładki "Kłamcy" (u Crawa) i z okładki "Kłamcy 2" (u Perzyna). Mnie już się nie mylą;]
A ja jeszcze czasami się mylę, bo zawsze patrzę na avatar, a nie na ksywę, a że są dość podobne i przedstawiają tę samą postać to pomylić się nie jest tak trudno :P .
...
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Bez przesady. Inny kolor ciuchu, inny kąt "kamery", poapieros u mnie i piórka u Crawa no i zupełnie inne uzbrojenie. Naprawdę nie są aż tak podobne żeby je mylić dłużej niż 2-3 dni.
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

a mi się tam oni nie myla :d widac wyraznie ze Perzyn ma misia :D:D

co do tego ze rozpoznaje się ludzi poa wikach to niestety ale prawda i wkurza mnie jak ktos za czesto zmienia avatary :d
Heimdall
Bosman
Bosman

Perzyn pisze:Bez przesady. Inny kolor ciuchu, inny kąt "kamery", poapieros u mnie i piórka u Crawa no i zupełnie inne uzbrojenie. Naprawdę nie są aż tak podobne żeby je mylić dłużej niż 2-3 dni.
Tu nie chodzi o to, że ja nie wiem, który jest który, tylko o to, że na pierwszy rzut oka czasami trudno jest rozróżnić wasze avatary, szczególnie kiedy czyta się posta, a nie wpatruje w avatar.
...
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Post autor: Kaczor »

hmmm....zeby odroznic te dwa awatary, wystarczy przeczytac Klamce i Klamce 2. Od razu sie poznaje. Serio. A mis Lokioego wymiata, choc poczatki przyjazni z Wielkim Klamca nie byly za dobre(Loki użyl go jako tlumika)
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard :D
liego
Majtek
Majtek

Post autor: liego »

A co myśliczie o moim avatarku? Sam zrobiłem w gimpie.
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

liego lepiej by bylo jakby gandalf byl z lega ;) jakos tak by mi sie lepiej kojażył ;)

no coz avek jak avek moim zdaniem malo orgynalny ;)
Heimdall
Bosman
Bosman

Eglarest pisze:no coz avek jak avek moim zdaniem malo orgynalny ;)
To, że twój avatar jest BARDZO oryginalny, nie znaczy, że każdy musi taki mieć :P .
Eglarest pisze:liego lepiej by bylo jakby gandalf byl z lega ;) jakos tak by mi sie lepiej kojarzył ;)
Gandalfa z lego to miał Force ray, a branie avatarów po innych forumowiczach nie jest mile widziane :) .
...
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

A ja sie musze poskarzyc ze ALUCARD zmienil Avka... No to sie teraz Alus bedziesz muisial WYTluMaczYc.... :twisted: :twisted: :wink:
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Post autor: Kaczor »

a ja sie zastanawiam.....czy BAZYL ma cos KONKRETNEGO na avatarze czy tak od czapy zrzucil pomnik?
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard :D
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Kaczor niezastanawiaj się and sensem awatara BAZYLa bo to przerasta ansze możliwosci by pojać sens w bezsensie czystego rozowego zła

Heim- No wiesz no jak by ci to powoedziec z tą orgynalnością to nie tylko ja ;) ty też masz orgynalny avik :P

no i jeszcze ten gandalf z lega to fakt ze niemozna kopiowac ale mu by do nickname pasował
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Elfin pisze:A ja sie musze poskarzyc ze ALUCARD zmienil Avka... No to sie teraz Alus bedziesz muisial WYTluMaczYc.... :twisted: :twisted: :wink:
Jesteś idiotą zawsze czy tylko dziś popołudniu? _-_" Wybaczcie ale aż mam ochotę mordować jak widzę takie posty.
Kaczor pisze:a ja sie zastanawiam.....czy BAZYL ma cos KONKRETNEGO na avatarze czy tak od czapy zrzucil pomnik?
Wyjaśniał kiedyś o co chodzi z tym pomnikiem jak on się nazywa i dlaczego go ma w aviku... Niestety forum jest zbyt zawalone wiec Tobie pozostawiam zaszczyt odszukania tych tłumaczeń ;)

Ach... Ponownie wróciłem do swego starego Avka. Jakoś tak mi osobiście się nie podobał.. a i wśród kolegów forumowiczów wzięcia nie ma ;)
widac wyraznie ze Perzyn ma misia
Właśnie dopiero co zauważyłem że tam jest jakiś miś :D Choć akurat rozróżnienie avków jest dość proste.
Heimdall
Bosman
Bosman

Eglarest pisze:no i jeszcze ten gandalf z lega to fakt ze niemozna kopiowac ale mu by do nickname pasował
Hehe, dopiero teraz zwróciłem uwagę na nicka i rzeczywiście, Gandalf z klocków byłby jak najbardziej na miejscu :) .
Kaczor pisze:a ja sie zastanawiam.....czy BAZYL ma cos KONKRETNEGO na avatarze czy tak od czapy zrzucil pomnik?
Wpisz w wyszukiwarkę Śfinster, a na pewno go znajdziesz.
...
Lord de Bill
Pomywacz
Numer GG: 3273175
Kontakt:

Post autor: Lord de Bill »

Perzyn pisze:Nordycka Zielona Lewica wita nowego członka z jakimś bliżej niezidentyfikowanym wikingiem na aviku.

Aaaa sry, to niekoniecznie wiking, ten łeb psa mnie zmylił bo na skutek zmeczenia i nieuwagi go wziąłem za rogaty chełm. To może na się przedstawisz De Bill?
A mogę się przedstawić mojego awatarka [z subtelnym opóźnieniem, ale ostatnio miewam oderwania od rzeczywistości mocniejsze niż zwykle]. Przedstawia on Forsetiego, boga sprawiedliwości, pokoju i prawdy, uznawany za najmądrzejszego i najbardziej elokwentnego boga Asgardu. Tak mnie trochę zaintrygowały nordyckie klimaty [to wszysto przez Was!!;]], no i znalazłem sobie kogoś, kto chyba do mnie pasuje. Prawda, sprawiedliwość - mam zamiar być prawnikiem; pokój - jestem pacyfistą; mądrość - nie mi to osądzać;] ; elokwencja - to się raczej zgadza. Taki dosłownie mój awatar. :D
Nordycka Zielona Lewica
ODPOWIEDZ