A najlepsze jest to, że... mam taki sam avatar na swoim koncie w gram.plElfin pisze:Buuu... Moj avatar mowi chyba sam za siebie... Wszyscy mi mowia ze naj dwie krople wody... Zaraz wysle rl zdjecie i se ktos porowna i niech powie... Albo nie... Juz kilku ludzi umarlo przeze mnie na zawal.... Ile to bylo??!!Po 20 sie juz nie liczy ...
Nasze Avatary...

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954

-
Elfin
- Mat

- Numer GG: 9599112

-
Zamroczony mrrrok
- Majtek

- Numer GG: 7260540

-
Alucard
- Bosman

- Numer GG: 9149904
Nie pogrywaj Elfinie bo avatar Eglaresta dosłownie ukazuje jego duszę
. Jak będziesz sie śmiał to nasz drogi kolega gotów Cię (cytuję jednego z geniuszy forowych) "przekabacić na swoją stronę".
A co twojego Avatara Ravandil to też mi sie średnio podoba. Nie żeby był zły ale ten obrazek mi jakoś nie pasuje
A co twojego Avatara Ravandil to też mi sie średnio podoba. Nie żeby był zły ale ten obrazek mi jakoś nie pasuje
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

Aaaaa czuję się źle zrozumianyAlucard 666 pisze:Nie pogrywaj Elfinie bo avatar Eglaresta dosłownie ukazuje jego duszę. Jak będziesz sie śmiał to nasz drogi kolega gotów Cię (cytuję jednego z geniuszy forowych) "przekabacić na swoją stronę".

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
No i dobrze Rav, trzeba utrzymać nordycką sitwę. Może nazwijmy się jak to ugrupowaie w europarlamencie - Nordycka Zielona Lewica... zawsze mnie ta nazwa rozbraja.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Eglarest
- Chorąży

- Numer GG: 777575

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

Bardzo chwytliwa nazwa, szkoda tylko że na razie mamy... zaraz, zaraz, 4 członków jeśli dobrze liczę. Prawie tyle co "Prawica RP" (swoją drogą, "oryginalna" nazwaPerzyn pisze:No i dobrze Rav, trzeba utrzymać nordycką sitwę. Może nazwijmy się jak to ugrupowaie w europarlamencie - Nordycka Zielona Lewica... zawsze mnie ta nazwa rozbraja.
Elfin może już czuć się zagrożonyEglarest pisze: Alucarda jam jest gotow przekabacic kazdego ^^ Razz na jedyna sluszna strone mocy Razz

-
Heimdall
- Bosman

Ja, Ty, Perzyn, Craw i Remik. To razem pięciu. Z tym że Remika na forum dawno nie widziałem, więc aktywnych jest tylko czterechRavandil pisze:Bardzo chwytliwa nazwa, szkoda tylko że na razie mamy... zaraz, zaraz, 4 członków jeśli dobrze liczę.
...

-
Jelcyn
- Bombardier

- Numer GG: 9025892
- Kontakt:
To ja może, tak skromnie przypomne swojego avka. Znalazłem go na jakiejś stronce z fantastyką. Bardzo go lubie, zwłaszcza ten wyraz paniki połączonej z determinacją na jego twarzy. Chyba go już nie zmienie, przynajmniej nie w nalbliższym czasie.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

Zapomniałem o RemikuHeimdall pisze:Ja, Ty, Perzyn, Craw i Remik. To razem pięciu. Z tym że Remika na forum dawno nie widziałem, więc aktywnych jest tylko czterechRavandil pisze:Bardzo chwytliwa nazwa, szkoda tylko że na razie mamy... zaraz, zaraz, 4 członków jeśli dobrze liczę.. Poza tym bardzo ciekawe, że nie wiedziąc o tym jestem w jakiejś Nordyckiej Lewicy czy czymś takim
.

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Wszyscy zapomionacie o członie Nordycka Zielona Lewica! I to jest prawdziwe ugrupowanie funkcjonujące w Parlamencie Europejskim, ba jest w nim 4 co do wielkości.
Heimdall, a to ty nie wiesz, że każdy kto gra w RPG musi być lewakiem? To taki perk klasowy, który dopisywany jest wraz z profesją RPGowca.
Heimdall, a to ty nie wiesz, że każdy kto gra w RPG musi być lewakiem? To taki perk klasowy, który dopisywany jest wraz z profesją RPGowca.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Heimdall
- Bosman

Oprócz tego musi być jeszcze satanistą, który wcale nie idzie na sesje tylko na cmentarz rozkopywać groby i uczestniczyć w nekrofilskiej orgiiPerzyn pisze:Heimdall, a to ty nie wiesz, że każdy kto gra w RPG musi być lewakiem? To taki perk klasowy, który dopisywany jest wraz z profesją RPGowca.
Źle by to wyglądało, bo te trzy standardowe kufle zdradzałyby oszustwoDeep pisze:Ale stwierdziłem ,że nie chce mi się go dopracowywać a pozatym wyszłaby na wierzch moja spamerska natura.
...

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

Coś w tym jest, bo mojej drużynie raczej daleko poglądów prawicowych... A mnie to już chyba najbardziejPerzyn pisze: Heimdall, a to ty nie wiesz, że każdy kto gra w RPG musi być lewakiem? To taki perk klasowy, który dopisywany jest wraz z profesją RPGowca.
PS Z tą nekrofilią i satanizmem raczej się nie zgodzę, bo mam tylko jednego takiego gracza w drużynie, a poza tym śmieję się z niego, że jest raczej jakimś innym -filem

-
Alucard
- Bosman

- Numer GG: 9149904