Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Ależ mam: o, tutaj jest i czekał na zmniejszenie. Jednak w ramach protestu przeciwko reklamie Coca Coli (której nie lubię - wolę Pepsi) i promowaniu dziadka w czerwonach ciuszkach tego nie zrobię.

Chociaż bardzo możliwe, że aby wprowadzić świąteczny nastrój, wrzucę sobie na avika to: lisica zamiast wiewiórki ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Falka, już się wiewiórki znudzily i za lisy się bierzesz :wink: ? Będziesz musiała sobie zmienić rangę na: Tawerniana Lisica.
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

No dobra. Jak wszyscy to wszyscy. Mój av przedstawia Pana Bałwana.
Pan Bałwan mieszka sobie w przeglądarce google pod hasłem "snow", ma (tu wstaw dowolną liczbę) lat i jak na razie jest moim dobrym kolegą.

Przywitajcie się z nim.
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Pan Bałwan raczej nie ma za dużo lat, bo bałwany, jak to bałwany żyją najdłużej 5 miesięcy. I to jak zima jest surowa.
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Ale Pan Bałwan żyje w internecie więc nie roztapia się :P
.
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Ech... troche duzy masz ten awatar Falciu ;) No i tak FF-owaty... prawie jakbys obrazila sie na Opere.

Dziwne rzeczy sie dzieja tej zimy...
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Kontakt:

Duży i wyraźny jest, żeby było widać, że świąteczny - na mniejszym nie da się zauważyć świątecznej laski do lizania i kokardek ;)

Ale muszę przyznać, że blond-wiewiórka wróci po świętach, bo ten lisowaty avik już mi się znudził :D

A co do Opery i Fx-a - logo Firefoksa mi się bardzo podoba i zawsze mi się podobało (i to jest jedyna rzecz w tej przeglądarce, którą lubię). Nie moja wina, że Opera ma nudnego 'avika' ;)
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Falka... No ja to bym chcial taki prezent na świeta dostac, jaki sugerujesz w avku (znaczy chodzi o to zeby byla kobita tak zapakowana a nie lis :P ). Juz zazdroszcze Kornelowi :twisted:
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Heimdall
Bosman
Bosman

No, widzę, że niektórzy mogą sobie pozweolić na duże aviki, a zwykli forumowicze to tylko 100x100 i koniec :wink: .
...
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

150 pikseli??? My też chcemy 150x150!!! Czas na zmiany. Z przyjemnością stanę na czele rewolucjonistów.
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Matko jedyna, Falka, co Ty masz za avatara?! Znaczy się, że Falka nie moja matka jedyna, tylko tak o ;) Ładny, kolorowy, przyciąga wzrok i przedewszystki DUŻY. My też chcemy duuże avatarki ;)
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Simiril
Pomywacz
Numer GG: 0

Post autor: Simiril »

Popieram wniosek moich przedmówców. MY CHCIEĆ DUŻE AVKI!! :D
A jeśli chodzi o avatar Falki to ja i moja siostra (Winter Wolf) jednogłośnie stwierdziłyśmy - AAAAAAAAAAA!! Dziękuję za uwagę :wink: .
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

No to ładną burzę nam rozpętała Falka... :P Osobiscie nie robi mi różnicy czy duży czy mały, i tak nie zmienie swojego :P

Tylko powstaje zasadniczy problem- duze avki=więcej pamięci=większe koszty utrzymania. Wole mieć mniejsze avki i nie oglądać pod koniec miesiąca tego paskudnego napisu "BANDWITH EXCEEDED" :/
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Ale jak wszyscy to wszyscy, 100, 150 albo nic. Chcemy równouprawnienia przynajmniej ja (Do tego można nam dorzucić uprawnienia moderów :P )

A tak po za tym to fajna lisiczka chyba najlepszy avik, jaki widziałem u Falki.
Memo
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Memo »

Tylko powstaje zasadniczy problem- duze avki=więcej pamięci=większe koszty utrzymania. Wole mieć mniejsze avki i nie oglądać pod koniec miesiąca tego paskudnego napisu "BANDWITH EXCEEDED" :/
Ale przecież można zrobić tak, że rozmiary zwiększa się do 150x150, ale wagę w kilobajtach zostawia się 29. W ten sposób avki będą większe, a zjadanej pamięci będzie tyle samo. Chyba. Chociaż szczerze mówiąc kij mnie to boli, bo mi 100x100 starczy ;p.
Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!
Odmiana nicka mego:
M: Memo; D: Mema; C: Memowi; B: Mema; N: Memem; Msc: Memie; W: Memo!
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Solarius Scorch »

Heimdall pisze:Falka, już się wiewiórki znudzily i za lisy się bierzesz :wink: ? Będziesz musiała sobie zmienić rangę na: Tawerniana Lisica.
Taaa, a moze nawet Tawerniana Ultra Vixen... ;)

Co do rozmiarow: 100 x 100 = 10 000. Tyle pikseli kazdemu wystarczy, prawda? ;)
Z drugiej strony moderatorzy itp. moga sobie robic, co chca - bo sa moderatorami. Po co komu wladza, jesli nie niesie ze soba przywilejow? :)
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Kontakt:

A teraz zostanę znienawidzona: nie będzie większych avików. I tak sama bez konsultacji z innymi modami i adminami powiększyłam ich rozmar do 100x100 parę miesięcy temu, więc nie mam prawa robić tego dalej ;)

Mój avik jest odpowiedzią na te świąteczne - ja nie lubię patrzeć na czerwone czapeczki, to Wy też się męczcie i patrzecie na lisicę wielką jak krowa ;>
Te 9.6 KB to prawie tyle co obrazek w sygnaturce shade'a (7.8 KB), więc tylko mnie się czepiajcie :P Gorsze od avików są duże sygnaturki ;)

Co do moderatorskich przywilejów - jestem adminką i mam władzę, którą niecnie wykorzystuję :>
ODPOWIEDZ