-

ODPOWIEDZ

I jak?

1
0
Brak głosów
2
2
33%
3
1
17%
4
2
33%
5
1
17%
6
0
Brak głosów

Liczba głosów: 6
milunia
Szczur Lądowy
Numer GG: 0

-

Post autor: milunia »

-
Ostatnio zmieniony wtorek, 4 grudnia 2007, 19:29 przez milunia, łącznie zmieniany 2 razy.
...dotknij serce, które drży...
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Dosc dobre... Hehe przede wszystkim madre.... Nie znam sie na poezji ani tym podobnym ale mi sie podoba... :P
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Średnie. W sumie dość trywialne. Ot zwykłe przemyślenia nie zaskakujące niczym. Podoba mi się jedynie ostatnie zdanie. Dosyć odkrywcze. Za całość 3. Sprobuj napisać coś bardziej oryginalnego ;) No, ale miło widzieć jak ktos się rozwija
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

mdłe, oklepane niewnoszace nic ciekawego ekst bardzo wyblakły po przeczytaniu nie zmusił mnei do rzadnej refleksji. Zwykła kalka mysli i to dosc ubogich...
przydala by sie wielopłaszczyznowosc albo zmiana formy przekazu...

dlamnie zwykle przecietne, noralne niewiem tak na 3-
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Post autor: Kaczor »

jakby Ci to powiedziec......nic odkrywczego nie napisalas. Tym samym-nic refleksyjnego. Poza tym wszystkim, przedstawiasz najglupsza z mozliwych opcji. Wezme dragi. A moze ja zaczne sam od poczatku, poczawszy od znalezienia przyjaciol? Bo to oni a nie dragi pomagaja Ci sie wzbijac do gory? Jak Ci powiem, ze skoro spadne, to z dna mozna isc tylko w gore? rozchmurz sie dziewczyno-optymisci zyja dluzej. a masz 4.
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard :D
szturm
Mat
Mat
Numer GG: 8991900
Kontakt:

Post autor: szturm »

Ocenię, w sumie z wielkim żalem. To jest cienkie, dziewczynko. Naprawdę cienkie. W tak krótkim tekście nie może (!) być żadnych błędów. Po prostu nie może. A na pewno nie możesz już ,,zjeść" jakiegoś słowa, mówiąc szkolnym językiem. W tak krótkiej formie musi znaleźć się to, co chcesz zawrzeć, a musi być to jednocześnie coś, co uderzy człowieka. I nie tak jak mnie, uderzy poczuciem odepchnięcia.

Coraz więcej młodzieży w swych utworach zawiera narkotyki. Rzecz, o której nie mają tak naprawdę pojęcia. Więdzą tylko to, że narkotyki są złe, że po nich się umiera, że uzależniają i wszystko to, co wmówią im do główki rodzice i nauczyciele. Nie wiecie, co dają narkotyki. A dają naprawdę sporo. Tylko to jest jak z cyrografem, który podpisujesz z diabłem - cena może okazać się zbyt duża.

Uch, to tyle mojego wewnętrznego wywnętrzania się. Może lepiej zacznij pisać bajki o krasnoludkach?

2-, bo jednak coś było. I za to, że masz Wazowskiego w avie.

pozdrawiam, szturm.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

I think you're the same as me...
ODPOWIEDZ