Wolfik, gdybyś chciał spróbować, kieruj wszelkie teksty na
mój mejl lub złap mnie na gg, chętnie porozmawiam. Szukamy świeżej krwi, ciekawych artykułów nigdy za wiele. Widzę, że ludzie zapominają kto jest szefem kącika

. Każda nadesłana praca przechodzi przez nasze ręce i gwarantujemy, że odpowiemy, wytkniemy wszystkie wady i zalety. Wystarczy być przygotowany na konstruktywną krytykę i nic więcej...
Makk pisze:Piszcie tu ślijcie maile to Blacka lub do mnie, lada dzień powinna moja skrzynka ruszyć. Nie bądzcie bierni i razem z nami twórzcie świat Warhammera.
Tak, to apel do wszystkich fanów Młotka czytających TRPG. Nie bądźcie bierni, to czy kącik istnieje zależy w dużej mierze od Was, przecież nie piszemy tego dla siebie. Gdyby nie było fanów i ludzi tak samo oddanych RPGom jak my, kącika już dawno by nie było

. Ostatnio na łamach kąciku zadebiutował Mistrz Miecza wraz ze swoim Kotem Bretońskim, teraz czekamy na Was

.
Kiedyś ktoś do mnie na mejla napisał, że hańbą jest to, że kącik nie ukazał się w którejś TRPG. Jeżeli chcecie co miesiąc czytać artykuły poświęcone Staremu Światu, czasami nam pomóżcie, zamiast oczekując tylko naszej pracy.
Makk pisze:
Tak więc jeszcze raz apeluję o sensowne słowa krytki które pomogą nam pracować nad stylem i jakością artykułów oraz na słowa pochwały jeżeli coś wam się podoba ponieważ to pozwoli nam poznać wasze gusta i pisać dla was.
Tak, chcemy usłyszeć, co myślicie o naszym kąciku, czego byście w nim chcieli. Wiem, że ukazuje się w nim póki co mało przygód - ostatnio Makk to nadrobił i przysłał mi świetny scenariusz, który ujrzycie już niebawem. Ja pracuję nad obszerną, trzyczęściową przygodą poświęconą alchemikom, ale owoce mojej pracy zobaczycie bardzo późno...
Pozdrawiam i czekam na artykuły