Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Załóż słuchawki stereo na uszy, usiądź wygodnie w fotelu... I czekaj. Zaraz przyjdzie fryzjer i ostrzyże ci włosy
UWAGA! Nie działa z głośnikami, wymaga skupienia.
Mów mi Sih
Mów mi Sih
Proszę Państwa,
Zapraszam na jedyny na świecie (znany mi) film z Chuckiem Norrisem, którego akcja dzieje się w grze komputerowej Chuck Norris w Oblivionie - tego nie można przegapić!