[Neuroshima] Front

-
- Bosman
- Numer GG: 7524209

-
- Chorąży
W czasie gdy grupka wybiegła tylnym wyjsciem Tori mężnie stawił czoło gangerowi. Rzuciłeś krzesłem przez co ganger stracił na chwilę świadomość gtdyż oberwał w głowę. W tym czasie do knajpy wbiegają James, Silver itd. Jedne celny strzał Michaela i drab leży. Niestety "zwłoki" jednego z leżących już wcześniej gangerów okazały się żywe i ganger ostatkiem sił podciął Michaela, który wywalił się na Silvera i obaj wlecięli na stolik niedaleko ich skutkiem czego jesteście trochę poobijani. James szybkim ruhcem ręki, obuwia, palca, broni, czegokolwiek dokończył żywota gangerowi.
EDIT
ciałem również powiedzieć, że do karczmy wszedł ciekawy jegomość. Wygląda trochę na Wojownika Autostrady jednak nigdy nic nie wiadomo.
Jednocześnie oznajmiam że do drużyny dołącza Obelix

ciałem również powiedzieć, że do karczmy wszedł ciekawy jegomość. Wygląda trochę na Wojownika Autostrady jednak nigdy nic nie wiadomo.
Jednocześnie oznajmiam że do drużyny dołącza Obelix

.

-
- Marynarz
czyli oddałem drugi stzał czy nie?
CAT wstał powoli podszedł do leżących na ziemi i sprawdziwszy uprzednio stopień zywotnośći poszedł wyciągnać bełt ze ściany po czym wróćił i zainteresował sie uzbrojeniem i wyposarzeniem zwłok ( zwłaszcza uzbrojeniem, zarapania postałe na skutek rozerwania zamka M14 wciąż były jeszcze widoczne na jego twarzy )
CAT wstał powoli podszedł do leżących na ziemi i sprawdziwszy uprzednio stopień zywotnośći poszedł wyciągnać bełt ze ściany po czym wróćił i zainteresował sie uzbrojeniem i wyposarzeniem zwłok ( zwłaszcza uzbrojeniem, zarapania postałe na skutek rozerwania zamka M14 wciąż były jeszcze widoczne na jego twarzy )

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Chorąży
Tori
2 Glocki 17 (po 10 naboi w każdym)
3 porcje leków na zwapnienie płuc
2 kabury
paczka papierosów (20)
odzież (skórzana kamizelka, glany, bejsbolówka, dżinsy)
Mistrz małodobry
Destert Eagle (10 naboi)
1 porcja leków na Morbus Dexteri
proca (taka pożądnie wykonana - nie taka jaką się dzieci na osiedlu bawią
)
zapasowy magazynek do Desert Eagle'a (pusty)
nie oddałeś strzału
Kloner
UZI (16 naboi)
kabura
nóż
2 porcje leków na Chore Nery
1 porcja Tornado (mieszanka z LSD)
Podawałem wam wasze choroby?
2 Glocki 17 (po 10 naboi w każdym)
3 porcje leków na zwapnienie płuc
2 kabury
paczka papierosów (20)
Mistrz małodobry
Destert Eagle (10 naboi)
1 porcja leków na Morbus Dexteri
proca (taka pożądnie wykonana - nie taka jaką się dzieci na osiedlu bawią

zapasowy magazynek do Desert Eagle'a (pusty)
nie oddałeś strzału
Kloner
UZI (16 naboi)
kabura
nóż
2 porcje leków na Chore Nery
1 porcja Tornado (mieszanka z LSD)
Podawałem wam wasze choroby?
.

-
- Bombardier
Mi nie dawałeś choroby..
James
-No to chłopaki , nieźle sie z tym uwinęliśmy.Gdy "nowy"wszedł do pubu James spojrzał na niego i lustrował go wzrokiem jakieś pół minuty po czym podszedł do niego i zapytał sie:
-Kim jesteś?Może znasz kogoś kto ma jakąś robote dla 4 mężczyzn?
James
-No to chłopaki , nieźle sie z tym uwinęliśmy.Gdy "nowy"wszedł do pubu James spojrzał na niego i lustrował go wzrokiem jakieś pół minuty po czym podszedł do niego i zapytał sie:
-Kim jesteś?Może znasz kogoś kto ma jakąś robote dla 4 mężczyzn?
Czerwona Orientalna Prawica

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:
Silver
nie znam choroby.
Silver wstał, przetarł bolące miejsce i uzupełnił pociski w magazynku. (Aaa, przed walką zapomniałem odbezpieczyć broń
. Ale może odbezpieczyłem, jak byłem za ladą, może tak przyjmiemy?) Potem
powiedział Chodźmy złożyć wizytę Szefowi tej mieściny. Przecież pozbyliśmy się tych gangerów, można powiedzieć, wyręczyliśmy go - Zapytał barmana - Którędy do szefa?
A co do tego, że Silver jest hazardzistą, może będziesz mi co jakiś czas rzucał na siłę woli czy co tam trzeba, jeśli nie zdam - musze z kimś zagrać w coś? (karty, rosyjska ruletka czy coś) ?
nie znam choroby.
Silver wstał, przetarł bolące miejsce i uzupełnił pociski w magazynku. (Aaa, przed walką zapomniałem odbezpieczyć broń

powiedział Chodźmy złożyć wizytę Szefowi tej mieściny. Przecież pozbyliśmy się tych gangerów, można powiedzieć, wyręczyliśmy go - Zapytał barmana - Którędy do szefa?
A co do tego, że Silver jest hazardzistą, może będziesz mi co jakiś czas rzucał na siłę woli czy co tam trzeba, jeśli nie zdam - musze z kimś zagrać w coś? (karty, rosyjska ruletka czy coś) ?
Hakuna matata!

-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 7524209

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Marynarz
biore ( z wyjątkiem odzieży
) ej niech mi ktoś wytłumaczy jest tyle ciekawszej broni na swiecie a w kazdej sesji gdzie jest bron palna musi być DE
CAT postawił przewrócony stolik usiadł na swoim miejscu wyciągnał magazynek z pistoletu odciagnął zamek,złapał wyskakujacy nabój po czym zajął się demontowaniem broni dokładnie obejrzał dokładnie zamek i szkielet broni po czym pod swiatło obejrzał przewód lufy
Hmm...

CAT postawił przewrócony stolik usiadł na swoim miejscu wyciągnał magazynek z pistoletu odciagnął zamek,złapał wyskakujacy nabój po czym zajął się demontowaniem broni dokładnie obejrzał dokładnie zamek i szkielet broni po czym pod swiatło obejrzał przewód lufy
Hmm...

-
- Chorąży
W takim razie najpierw choroby:
Hose - Paranoja
Gisher - Drętwota Hollywood
Mistrz Małodobry i Kloner: macie chorobę? Jak tak to editka dam
Tori
Po chwili zastanowienia barman odpowiada:
- Taaa... Można to tak nazwać... Za rogiem znajduje się speluna Davida Flueck'a możesz spróbować szczęścia u niego.[/b]
Hose15
Zapoznałeś się z "nowym". Na razie nic do dodania.
Gisher
Tak to może być coś. Sam też udawaj hazardzistę
Barman odpowiada: Jakbym to wiedział pewnie bym do niego kiedyś poszedł i zapytał co jest grane...
Obelix (witam w drużynie
)
Zapoznawszy się z drużyną zostałeś przyjęty w jej szeregi
Kloner
Bla bla bla, zapoznałeś się z Jackiem
Mistrz Małodobry
Dlatego, że jest to jedyny pistolet w podstawce, który zadaje obrażenia ciężkie i fajnie wygląda
Co kombinujesz?
Hose - Paranoja
Gisher - Drętwota Hollywood
Mistrz Małodobry i Kloner: macie chorobę? Jak tak to editka dam
Tori
Po chwili zastanowienia barman odpowiada:
- Taaa... Można to tak nazwać... Za rogiem znajduje się speluna Davida Flueck'a możesz spróbować szczęścia u niego.[/b]
Hose15
Zapoznałeś się z "nowym". Na razie nic do dodania.
Gisher
Tak to może być coś. Sam też udawaj hazardzistę
Barman odpowiada: Jakbym to wiedział pewnie bym do niego kiedyś poszedł i zapytał co jest grane...
Obelix (witam w drużynie

Zapoznawszy się z drużyną zostałeś przyjęty w jej szeregi
Kloner
Bla bla bla, zapoznałeś się z Jackiem
Mistrz Małodobry
Dlatego, że jest to jedyny pistolet w podstawce, który zadaje obrażenia ciężkie i fajnie wygląda

Co kombinujesz?
.