W co teraz gracie?

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Skonczylem Fallouta i Prey'a, i teraz mecze Fallouta 2 i Dark Mesiah Of Might And Magic. Mega w pyte wypas. Nie ma mnie, nie istnieje. Znowu...
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Tja, B.O.S. czeka na swoja kolej. Wczoraj dostalem paczuszke od siorki, z pachnacym CDA, a w nim BOS i Company of Heroes. Nie moge wyjsc z podziwu jak oni to robia, tutaj te gry nadal kosztuja 25-30 euro.
Co do Prey'a, to dodam jedynie ze zakonczenie wymiata.
Co do Prey'a, to dodam jedynie ze zakonczenie wymiata.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 0

-
- Majtek
- Kontakt:

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Nie wiem chyba sobie ponownie zainstaluje ET bo dawno nie grałem... Mój klan AnnOusE juz dawno nie istnieje trzeba poszukać nowego...
Chcecie klanowego doświadczenia, zgłaszajcie się na http://www.phobiaklan.fora.pl albo do CLa na gg 8022231, bo nasza dywizja ET ostatnio przeżywała małe załamania i poszukujemy nowych ludziKiedyś dużo grałem w ET. Byłem w clanie DAR - nie wiem czy ktoś słyszał.

PS. Jak ktoś jest dobrym graczem CS Source'a albo 1.6 i nie posiada klanu, mógłby zapoczątkować u nas kolejną dywizję, czekamy na propozycje.
A żeby nie było offtopu, gram w Blooby Volley. Gra zajmuje 0.8mb ale wciąga! Jest to siatkówka, w której grasz dwoma galaretkami

-
- Kok
- Kontakt:
Ahaha ta gra to robiła furrorę na informatykach pod koniec podstawówkiBLACKSouL pisze:A żeby nie było offtopu, gram w Blooby Volley. Gra zajmuje 0.8mb ale wciąga! Jest to siatkówka, w której grasz dwoma galaretkami.

Szkoda, że teraz nie mam infy, ale pewnie będzie w drugiej klasie LO

I tak nikt tego nie czyta...

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Bosman
O, Blooby Volley, genialna gra, zabijacz czasu na informatyce (wespół z Bomberem). Fajne było to, że piłeczka nie mogła wypaść na aut, tzn. odbijała się od ścian.
PS. Kiedyś z kumplem graliśmy w to, a poziom był tak wyrównany, że skończył się chyba 46:44 czy jakoś tak
. A normalnie grało się do dziesięciu.
PS. Kiedyś z kumplem graliśmy w to, a poziom był tak wyrównany, że skończył się chyba 46:44 czy jakoś tak

...

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Bosman

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
A gra jaka jest? Doomopodobna? Strata czasu czy spędzę dobre 10 godzin przy dobrym shooterze?Szelmon pisze: Co do Prey'a, to dodam jedynie ze zakonczenie wymiata.
Company of Heroes? Chyba chodziło Ci o Codename Panzers, bo akurat to dali w CDA.Tja, B.O.S. czeka na swoja kolej. Wczoraj dostalem paczuszke od siorki, z pachnacym CDA, a w nim BOS i Company of Heroes. Nie moge wyjsc z podziwu jak oni to robia, tutaj te gry nadal kosztuja 25-30 euro.