Perzyn: nieźle.... tło to prosty efekt ;-P, a zbroja wygląda jak ze złotej foli aluminiowej (serio! te różne jednolite poblaski, w różnych odcieniach, pod różnymi kontami tworzą wrażenie mocno pogiętego materiału ;-P.... ciekawe tylko czy sam tak zrobiłeś czy koloryzacji żółtym tak się zrobiło? ), ale ogólnie nieźle. Trenuj dalej ;-D
Runiq: phi - 5-10 sekund roboty (dwa piewsze to najbanalniejsze efekty (a ja tam staram się efektów nie używać (i mi sie to udaje )), a dwa następne to zwykły pędzel koloryzujący(swoją drogą użyty nieco niedokładnie - w niektórych miejscach kolro wyłazi za tenczówkę ;-P ale usunięcie mojego logo Ci wyszło... może dlatego, że było na czarnym tle i wystarczyło je zamalować ? ;-P ), może przedtem desaturacja)... w ten sposób to mogę w nieskończoność przerabiać i to na poczekaniu robiąc poprostu dowolny kolor czy filtr... więc nie masz sie czym chwalić ;-P
Sam zrobilem przy użyciu jakiejś tam opcji smiesznego pędzla, tło cóż wiem, ze proste ale ładen. A tu wklejam avika który moze sie komus spodoba (lekko przerobiony, jak zachcecie wklese iryginał) aha i to jest wersja beta, coś lepszego wysmaże jak poducze sie obsługi photoshopa:D
Ja każde oczko robiłem w... uwaga... 2 sekundy! Tęczówek nie malowałem pędzlem. Poprostu zamieniłem kolor (Poszedłem na łatwiznę, co? Ale i tak nieźle wyszło. Wyjechanie za tęczówkę nie jest moją winą.). A co do twojego logo, MAd: pobrałem kolor tła i zamalowałem, tak jak mówiłeś. I proszę się nie frustrować! Ja nie mam (jeszcze) Photoshopa!
Czy miem się wydajem, czy dsa ostatnio się zrobił trendy? Miło być na czasie, nie dsa? Ale spoko, każde 5 minut kiedyś się kończy. Ciekawe, kto będzie następny? Może Runiq? Perzyn? MAd? A może JA? . Choć mojego avika to trudno przerobić jakoś fajnie (no bo co można zrobić z napisem, który i tak już jest demoniczny? Nic z nim nie zrobisz, panie macie :D:D).
A co powiecie o moim najnowszym aviku? Mi się bardzo podoba, więc zostanie na dłuugo (może z drobnymi poprawkami... a płonący jamnik choć może i doskonały technicznie to jakoś mi się coś w nim nie dokońca podobało)
Powiem tak: JEST SUPER. Jest jeszcze wersja z czerownym napisem. Ale ten chyab jest lepszy (zważywszy, że pasuje ci do koloru napisu ). Jakbyś ty mi taki avik z mojego starego avika zrobił, to chyba byłbym w siódmym niebie.