eeeeeeee, ja sie tego nigdy nienaucze. ja jestem po prostu za leniwy!
przyklad: moja klasa jest juz 4 lata w tym samym skladzie (no dobra, 4 osoby doszly w ciagu tych lat) a ja do dzisiaj mam problemy z niektorymi imionami
Bo BAZYL to taki ktoś, kto zgrywa złego i mrocznego, a tak naprawdę jest łagodny jak baranek .
No i teraz się nam forum podzieliło na prawdziwych (to ci, którzy mają av BAZYLa, jego sygnę i pochodzenie), pozerów (to ci tylko z avaem, ale bez pozostałych atrybutów) i ignorantów (reszta)
Wiecie, sądze, ze BAZYL może nawet hmmm być zadowolonym z akcji? Ja po prostu wierzę w jego poczucie humoru i w to, że bedzie się śmiał a nie sypał bany. A jeśli jednak to wyobrażacie sobie jakie to będzie wyzwanie od nowa nabijać te wszystkie posty? Po prostu Harcore. Przez duże H
Perzyn pisze:Wiecie, sądze, ze BAZYL może nawet hmmm być zadowolonym z akcji? Ja po prostu wierzę w jego poczucie humoru i w to, że bedzie się śmiał a nie sypał bany.
Pewnie bedzie się śmiał, ale na forum wyrazi swoje niezadowolenie z akcji. Poza tym nie ma sie o co przyczepić. Cały czas rozmawiamy tu na temat naszych avatarów, w regulamine nie jest zabronione posiadanie avatara takiego jak ktoś inny, nie jest nawet zabronione podszywanie się pod moderatora .
A to i ja się przyłączę :] U mnie trochę ranga psuje efekt, ale i tak wystarczy jedno spojrzenie na stronę pełną BAZów, żeby dostać rozstroju psychicznego na tyle mocnego, żeby nie zwracać na coś takiego uwagi. :] Jakby nie patrzyć, awatar nawet fajny ;]
Jak tak patrzę na ten temat po rozpoczęciu akcji to aż sama na myśl przychodzi piosenka Atakują Klony Normalnie mamy tu Tawrna Wars Episode II: Attack of the BAZYLs
Ten temat to jeszcze nic. Poczytaj sobie inne tematy. Tam po prostu nie zwraca sie uwagi na ksywy jak tu, bo większość osób piszących w normalnych tematach nie zmieniła avatara. I takie wejście BAZYLa może być dość zaskakujące .