World of Warcraft

-
- Marynarz
- Kontakt:
skoro widzisz takie wady napisz do blizzardu że chcesz dać im pomysł na gre, wszystki możliwości, i taki inne i ciekawy jestem ile błędów miałaby gra zrobiona przez ta samą firme ale opartą na twoich wskazówkach... co do poziomów postworów.. hmm.. ja jestem krasnoludzkim palladynem na 22 poziomie i zabijam potwory z powiomu "??" błąd ?? wątpię poprostu takie są początki ale potem gra idzie łatwo a jak jesłeś jeszcze malutki smarkacz z 1 poziomem to zagadaj z jakimś ghigh lvl'em to może ci pomoże z kasą i XP'kami... prosznenie nie zabija a ja tak dorobiłem sie 15 pierwszych poziomów i 30 złotych monet na co na początku jest małą fortuną a teraz sam pomagam innym bo wiem jak sie zaczyna... dążenie do czegoś ??(właśnie przeczytałem twoją dopiske
) stać sioe najpotężniejszym graczem nea serverze, konkurowanie z innymi, pomoc innym?? cele sam sobie ustawiasz a to że ktoś postawił sobie za cel 60 lvl, lub wykonanie wszsystkich możliwych, LUB dołączenia do drugiej strony przymierza to jest już jego osobista sprawa.. ja za cel mam świetną zabawę bo gram z kumplem z ulicy, gdy któryś potrebuje kasy pozyczamy sobie.. jak idziemy na mocniejsze potwory to idziemy razem (bo ja moge lecztyć a on lepiej walczy) i takie tam inny rzeczy.. cele zależą wyłącznie d ciebie...

-
- Tawerniany Emeryt
- Numer GG: 0
- Kontakt:
omg..
niestety czesc z tego co pisal garet to sa bzdury ;]
podejzewam ze nie za duzo grales w wowa jak dotychczas...
w grze jest calkiem duzo ksiazek ktore mozna poczytac
trzeba je tylko umiejetnie poszukac 
w grze zwierzatka poluja na zwierzatka
trzeba sie tylko przyjzec
co do questow to widac ze chyba nie za duzo grales, owszem sporo kill questow jest na poczatku, potem sie juz to troche zmienia
co do wszystkich twoich zarzutow, prosze wymien mi 2 gry w ktorych jest to czego nie ma w wowie, a co wedlug ciebie powinno byc
jak chcesz miec czyste RPG w wowie to zrob sobie postac na serverze rp, gdzie ludzie naprawde troszcza sie o to by byl klimat
wow ma obecnie ponad 3,5 mln zarejstrowanych kont, cos w tym musi byc...
niestety czesc z tego co pisal garet to sa bzdury ;]
podejzewam ze nie za duzo grales w wowa jak dotychczas...
w grze jest calkiem duzo ksiazek ktore mozna poczytac

w grze zwierzatka poluja na zwierzatka

co do questow to widac ze chyba nie za duzo grales, owszem sporo kill questow jest na poczatku, potem sie juz to troche zmienia

co do wszystkich twoich zarzutow, prosze wymien mi 2 gry w ktorych jest to czego nie ma w wowie, a co wedlug ciebie powinno byc

jak chcesz miec czyste RPG w wowie to zrob sobie postac na serverze rp, gdzie ludzie naprawde troszcza sie o to by byl klimat
wow ma obecnie ponad 3,5 mln zarejstrowanych kont, cos w tym musi byc...
kra.

-
- Pomywacz
- Kontakt:
W zasadzie to na serwerach RP nie wszyscy odgrywają... polityka Blizzarda sprawia że zasady odgeywania są bardzo luźne. Ale i tak większość populacji trzyma tam klimat, a jak znajdziesz sobie grupę dobrych, odgrywających znajomych (pomaga przyłączenie się do gildii rp) to w ogóle klimat jest bardzo dobry. A z innych elementów, to WoW jest bezkonkurencyjnie najlepszym MMORPG w jaki w życiu grałem.

-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:
no cuz w orginalnego WoW'a niepogram raczej ale gralem chwile na piracie i musze przyznac ze mi sie bardzo podoblo ( wiecej juz sobie chyba mie pogram) jesli chodzi o trzymanie klimatu to znam 1 polski prywatny serv na ktorym naprawde trzeba przestrzegac zasad i podtrzymywac klimat
i gralo tam naprawde duzo osob wiec jednak chyba mozna
btw. patrzcie co potrafia zrobic maniacy WoW'a
http://kaktuz.net/msd/massdestrAction.com_wow.wmv
( to tylko 1 skromny przyklad widzialem juz wiele swietnych filmow ktore powstaly w grze)
i gralo tam naprawde duzo osob wiec jednak chyba mozna
btw. patrzcie co potrafia zrobic maniacy WoW'a
http://kaktuz.net/msd/massdestrAction.com_wow.wmv
( to tylko 1 skromny przyklad widzialem juz wiele swietnych filmow ktore powstaly w grze)
http://bazyl.zly.aresztowany.com/m/eks.php?m= <=sprawiedliwość znów zatiumfowała

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:
fabularne w Q3????nigdy nie widzialem
ale widzialem z WoW i poprostu sa swietne ( tylko ciut duze)
ale widzialem z WoW i poprostu sa swietne ( tylko ciut duze)
http://bazyl.zly.aresztowany.com/m/eks.php?m= <=sprawiedliwość znów zatiumfowała

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:

-
- Pomywacz
- Kontakt:
WoW is a life ! Wow RULEZZZ itp. itd.
WoW to wspaniała gra i wiekszosc z jego wypowiedzi jest błedna gdyż jak sądze WoW-a stworzyli nie tak zeby wszystko było gotowe od razu. Wystarczy miec checi kumpli i wyobraznie i z WoW-a robi sie najlepszy MMORPG. Sam grałem (na niestety pirackim serwerze
) w drużynie i robilismy taka atmosfere ze zaden z nas nie odszedl od komputera na bite 6-7 godzin.
Co do filmików leeroy-a wlasnie sciagam, a czy widzieliscie filmik "money" ??
PS. Moglibyśmy dawać tu ip serverów na których gramy i które polecamy. Co wy na to??
WoW to wspaniała gra i wiekszosc z jego wypowiedzi jest błedna gdyż jak sądze WoW-a stworzyli nie tak zeby wszystko było gotowe od razu. Wystarczy miec checi kumpli i wyobraznie i z WoW-a robi sie najlepszy MMORPG. Sam grałem (na niestety pirackim serwerze

Co do filmików leeroy-a wlasnie sciagam, a czy widzieliscie filmik "money" ??
PS. Moglibyśmy dawać tu ip serverów na których gramy i które polecamy. Co wy na to??
Niech nam żyje Jasio kiep, ten typ co wymyślił Piwo, Piwo, Piwo !
Amrug- s 8 z 8 m 4 Hp: 100/100 U: Latanie, Targowanie się E: miecz krótki, 2x łuk krótki, 2x pszeszywanica D 250 L 0 Pn 5
Amrug- s 8 z 8 m 4 Hp: 100/100 U: Latanie, Targowanie się E: miecz krótki, 2x łuk krótki, 2x pszeszywanica D 250 L 0 Pn 5

-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:

-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:
nie da sie edytowac wiec:
co by nie bylo ze jestem cham i prostak ze tak naskakuje na ludzi etc etc
http://www.blizzhackers.com/ <--- co sie stalo z blizzhackers tylko i wylacznie dlatego ze przez jakis czas mieli spis serwerow pirackich =]
co by nie bylo ze jestem cham i prostak ze tak naskakuje na ludzi etc etc
http://www.blizzhackers.com/ <--- co sie stalo z blizzhackers tylko i wylacznie dlatego ze przez jakis czas mieli spis serwerow pirackich =]
kra.

-
- Pomywacz
- Kontakt:
I bardzo dobrze - piractwo jest be. A jeśli do tego ktoś jeszcze komentuje że piratowanie nie krzywdzi twórców, albo wręcz że w ten sposób walczy z nieuczciwymi wydawcami - to od razu takiego na spacer po desce.
Inna sprawa, że słyszałem że pirackie serwery do WoWa mają podłą jakość - dźwigają na raz góra kilkuset ludzi (a i tak więcej tam nie ma), ślimaczą się, operują na jakimś przedpotopowym paczu... czy opłaca się sprzedawać swoją godność i zadowolenie z gry za 50 złotych miesięcznie?
Inna sprawa, że słyszałem że pirackie serwery do WoWa mają podłą jakość - dźwigają na raz góra kilkuset ludzi (a i tak więcej tam nie ma), ślimaczą się, operują na jakimś przedpotopowym paczu... czy opłaca się sprzedawać swoją godność i zadowolenie z gry za 50 złotych miesięcznie?

-
- Marynarz
- Numer GG: 20804960
- Kontakt: