A ja nie wiem co bije z mojego avatara, bo sam zapomniałem co to jest Na pewno ma w sobie jakąś diaboliczną aurę (Heimdall, skąd ten avik, bo nie wiem czemu ale z czymś mi się kojarzy?)
Mówię, że z jakiejś diabelskiej galerii, tylko że nie dodałem jej sobie do zakładek i już jej chyba nie znajdę. A szkoda, bo dużo było tam różnych dziwnych rzeczy . Pamiętam tylko, że znalazłem to wpisując w Google grafika "Thor", jak mi się zechce, to przeszukam wszystkie strony i znajdę...
Deep: mnie Twój avatar trochę przypomina królika Caerbannog z "Monty Python i Święty Graal". On potrafił nie tylko kąsać, ale też odgryzać głowy jednym ugryzieniem . Jeśli Twój piesek jest z nim spokrewniony, to faktycznie wszyscy wysiadają
Musiliście mnie do stworeznia ZŁA .. wynalazłem swoją bardzo bardzo mroczną fotkę z szaców jak miałem 15/16 lat .. szykujcie sie na avek, obrzydliwie mroczny avek ;]
Zjedz kota! Zjedz kota! Kot ma wiele witamin i mikroelementów! RAORGHHH !
Heimdall ja wiem co mi przypomina twój avek. To jest Rumcajs!!! Chyba wiecie o kogo chodzi jakiś tam las, syn Cypisek jakaś dziewoja że żona niby czy coś. To jest zdecydowanie Rumcajs.
Pan_Feanor pisze:Musiliście mnie do stworeznia ZŁA .. wynalazłem swoją bardzo bardzo mroczną fotkę z szaców jak miałem 15/16 lat .. szykujcie sie na avek, obrzydliwie mroczny avek ;]
ZŁO w czystej postaci. Poddaję sie pobiłeś nas wszystkich . Chyba będę zmuszony powrócić do mojego poprzedniego ava, bo ten przy twoim blednie .
Miło sie pośmiać z siebie jak sie miało nastukane w łebie Chyba inną wersję tego avka miałem na pierwszym forum Tawerny (ech te czasy, wpółpraca z CDA i inne pierdoły ^^)
Zjedz kota! Zjedz kota! Kot ma wiele witamin i mikroelementów! RAORGHHH !