Alucard 666 pisze:Wiem, ze to nieskromne, ale chciałbym aby pamiętano o mojej skromnej osobie, oraz o innych maturzystach w najbliższy piątek.
Matura z Polaka czeka, zeszyty i ksiażki wertowane sa non stop i wszystkie ściągi z szafy wyjęte
Byłbym wdzięczny gdyby choć jedna osoba trzymała za nas kciuki
No to trzymam za was kciuki (oczywiście nie w tej chwili, bo teraz piszę ). A tak w ogóle to wiem, że poza tobą zdaje maturę w tym roku Perzyn i Force ray. Ktoś jeszcze?
Nie dostaną, bo amnestia jest sprzeczna z Konstytucją, więc jej już raczej nie będzie.
A ja też życzę maturzystom wszystkiego najlepszego i samych piątek na egzaminie, zwłaszcza, że jeden mój znajomy uzależnia swój udział w mojej sesji APW (do której mi krytycznie potrzeba graczy) od wyniku swej matury.
Bajka nie bajka, niniejszym życzę wam (oficjalnie już teraz) powodzenia na maturze i żebyście na 100% napisali a potem dostali sie tam gdzie chcecie. Zaraz też wyłączam kompa i chodze z zaciśniętymi kciukami. Bo to już jutro chyba nie? W sumie to głupi termin wybrali w tym roku...
Deep, właśnie miałem napisać, że w imieniu maturzystów proszę o życzenia szczęścia. Ze swojej strony życzę Deepowi siły woli aby do 22 te kciuki trzymał (wtedy mam ostatni egzamin, z historii po angielsku...)
Perzyn pisze:Deep, właśnie miałem napisać, że w imieniu maturzystów proszę o życzenia szczęścia. Ze swojej strony życzę Deepowi siły woli aby do 22 te kciuki trzymał (wtedy mam ostatni egzamin, z historii po angielsku...)
Do 22 chyba nie wytrzym,am Ostatnio źle sypiam i chodzę spać o 9
Święta, święta i po świętach. Cóż to nietypowa wypowiedź zważywszy na porę roku i miesiąc, ale jestem ciekaw: co chcielibyście dostać pod choinkę za ponad pół roku? Co dostaliście w te święta?
AC Fakt nietypowy temat hehe. Ja pod choinkę chciałbym dostać tylko kilka chwil z najblizszymi mi osobami czyli slowem mowiac spokoj i dobrze spedzic czas