Kto widział w całości zdjęcie, z którego BAZYL sobie zrobił avatara, ten wie, że nasz admin stoi goły na jakims placu... Ale faktycznie, BAZYLu, to co o tobie mówiono jest prawdą: Na wszelkie prośby użytkowników forum, reagujesz milczeniem, niewzruszony jak posąg.
Odpowiem na twoje poprzednie pytanie, Runiq: do tych efektów używam GIMP-a. Można go ściągnąć za darmo z sieci (z tego, co pamiętam, to znajdziesz go na http://www.gimp.org).
Runiq pisze:Ostatnio mój komputer ma problemy z wyświetlaniemavatarów na tym temacie, dlatego teraz dopiero było mi dane obejrzeć Złotego Rajaha i Dark Dantego. Wszystko ładnie, ale coś zauważyłem: To nie robota Khazara! Nie widzicie tych MP w rogach?
Nieee, Dark Dante jest Khazara, w prawym dolnym rogu pisze "KH", chyba, że mam aż taki zły wzrok .
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
Runiq pisze:Ostatnio mój komputer ma problemy z wyświetlaniemavatarów na tym temacie, dlatego teraz dopiero było mi dane obejrzeć Złotego Rajaha i Dark Dantego. Wszystko ładnie, ale coś zauważyłem: To nie robota Khazara! Nie widzicie tych MP w rogach?
Nieee, Dark Dante jest Khazara, w prawym dolnym rogu pisze "KH", chyba, że mam aż taki zły wzrok .
Nie, wzrok masz w porządku (jeszcze). Faktycznie, przy Dark Dante są moje inicjały. A przy Złotym Rajah'y zapomniałem (kurna) dopisać + KH. Ech, ta moja skleroza.
Runiq pisze:Kto widział w całości zdjęcie, z którego BAZYL sobie zrobił avatara, ten wie, że nasz admin stoi goły na jakims placu...
A jak myślisz dlaczego wybrał właśnie ten avik(kliknij dla powiększenia)
No to mam jeszcze nowego smoczka
No i jeszcze dwa nowe projekty na przeróbki
W szczególności chodzi nmi o naprawdę dobrą przeróbkę tej zakaptórzonej postaci (MAd ty tu jesteś najlepszy zrobisz coś fajnego?)
A tego drógiego mogę komuś ofiarować
Bardzo chętnie przekaże ten avik w ręce Rippera.
Opiekój się nim dobrze.
Runiq ale ty wysokie haracze ściągasz
Mała prośba
Może ktoś obciąć tą ramkę, dać odpowiedni rozmiar i zrobić jakieś zarypiste oczka(Coś na kształt błyskawic może, ale żeby nie były za duże) temu gościowi w kaptórze
MAd, postarasz się zrobić coś z tym avik'iem? Może, jakieś nowe propozycje?
"(...)Błogosławieni bogaci w duchu, albowiem do nich należy Królestwo Sanktuarium.
Błogosławieni mądrego postu, albowiem oni Admina oglądać będą.(...)"
Spokojnie - to, że nie odpowiadam to nie znaczy, że nie czytam tego tematu - wszystkie zlecenia zostaną (kiedyś ;-P) zrealizowane. A niespodzianka się opóźnia bo: mam mało czasu, a postanowiłem dać coś czego początkowo nie zamierzałem... a do tego bieżące zlecenia ;-P
Hmm, chyba temat ten ciutek stanął. Może więc go trochę ruszę. Daję wam tu bardzo "pięknego" zioma . Oto przedstawiciel Dziadów Żuliborskich, Pan Heniek (brawo!):
Hej hejhejhejhejhej
Jest tu kto jest tu ktojest tu ktojest tu kto jest tu kto jest tu kto
Ale echo
pust tu jakoś nikt nic nie robi chodzi mi o przeróbki zboczeńcy
MAd się zapadł pod ziemię i chyba zapomniał o nas (ale w żadnym wypadku go nie poganiam w końcu ma chyba jakieś życie poza forum)
No cuż muszę się pogodzić że zostałem sam
Nie zostałeś sam bo jeszcze jestem JA:D (w koncu udalo mi sie wejsc na forum!!) Więc MAd DZIĘKUJĘ! Spodobał mi się ten Avik Oczywiście jeśli ktoś ma cośw tych klimatach (kaptur i ledwo widoczna twarz) niech da znać :] Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki niech będą MAdowi!! :]
kIEpski musi odejść!
"...and those who are prideful and refuse to bow down shall be laid low and made unto dust." - Book of Origin
"You know, you blow up one sun and suddenly everyone expects you to walk on water."