Ja mam klasę gdzie jest 18 facetów i 5 nas, dziewczyn. Chłopaki rozmawiają w sumie tylko o alkoholu i innych dziwnych używkach, na nas patrząc na jak przepraszam idiotki. oni się najlepiej na wszystkim znają, ich pomysły są najlepsze. A my? My jesteśmy "jakieś przywalone" i się rządzimy.
Uwielbiam swoją klasę.
Faceci o kobietach
-
- Majtek
- Numer GG: 21666460
Re: Faceci o kobietach
"Widzieliście go? Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!"
-
- Marynarz
- Numer GG: 19534484
- Kontakt:
Z chęcią się zamienię -_-
Wolę męską tępotę niż kobiece wyrachowanie.
Wolę męską tępotę niż kobiece wyrachowanie.
Kocham śpiewać, ku rozpaczy moich sąsiadów
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
Taki rodzaj znawstwa cechuje ludzi, którzy w rzeczywistości niewielkie mają pojęcie o czymkolwiek - bo gdyby rzeczywiście się na czymś znali, to wiedzieliby jak mało wiedzą o innych rzeczach I to dotyka także chłopaków - u mnie w technikum czy na studiach sprawa wygląda w ten sam sposób, a najmądrzejsi są ci, którzy najmniej sobą reprezentują (ale nie ma ich wielu).Iblisiątko pisze:Niesamowite przechwalanie się wszystkim, tworzeniu kółek wzajemnej adoracji i mitomaństwo są powszechne w tym towarzystwie.Większość klasy robi prawo jazdy. Jak się posłucha tych dziewczyn to można wywnioskować, że z każdej z nich to urodzony kierowca, że po 10 godzinach jazd mogłyby iść i pójść zdawać egzamin państwowy.
Przyznaj się tu człowieku, że sobie nie radzisz w czymkolwiek, zostaniesz wyśmiany i zadziobany. Tak jest ze wszystkim, wspominam o graniu na gitarze, to z 10 dziewczyn od razu się odzywa jakie to one są świetne, normalnie Slasha mogłyby uczyć, napomknęłam o jeździe konnej, całe stado ma wiedzę i umiejętności jak zawodnik olimpijski, trener i hodowca w jednym
Żeby się przyznać to błędu, trzeba mieć sporo odwagi, ale myślę, że każdy jest w stanie to zrobić i nie stracić w ten sposób wiele w oczach innych.
Nie chcąc zbaczać z tematu, mogę powiedzieć, że irytują mnie programy unijne w których podstawowym wymogiem jest bycie kobietą (bo czuję się dyskryminowany) a tym bardziej nie znoszę wykładowców z politechniki, którzy przepuszczają dziewczyny ze względu na płeć (choć moim zdaniem to dyskryminacja dziewczyn i wychodzenie z założenia, że są za tępe by pojąć na przykład geometrię wykreślną - w takim wypadku po co wybierałyby wydział mechaniczny?)
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
-
- Marynarz
- Numer GG: 11883875
Popieram! U mnie na mechatronice jest podobnie. To, że ktoś posiada pewne walory i to eksponuje czasami bezczelnie, nie powinno być warunkiem zaliczenia przedmiotu... Ale niestety - tak wygląda często wyższe szkolnictwo. Równouprawnienie... To raczej faceci powinni o nie walczyć teraz ;/CoB pisze: Nie chcąc zbaczać z tematu, mogę powiedzieć, że irytują mnie programy unijne w których podstawowym wymogiem jest bycie kobietą (bo czuję się dyskryminowany) a tym bardziej nie znoszę wykładowców z politechniki, którzy przepuszczają dziewczyny ze względu na płeć (choć moim zdaniem to dyskryminacja dziewczyn i wychodzenie z założenia, że są za tępe by pojąć na przykład geometrię wykreślną - w takim wypadku po co wybierałyby wydział mechaniczny?)
“Better to fight for something, than live for nothing”
General George S. Patton
Fortis cadere, cedere non potest
General George S. Patton
Fortis cadere, cedere non potest
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 45888
- Kontakt:
U mnie w szkole akurat było po równo, choć wiadomo, że w zależności od kierunku czy profilu w klasie jest większa różnica między iloscią chłopaków a dziewczyn. Ale by the way, ten filmik z Sylwunią jest rewelacyjny, że też ja go nie widziałam wcześniej
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
...haters gonna love gry na przeglądarkę...
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
...haters gonna love gry na przeglądarkę...