Dyskusje o regulaminie
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Re: Dyskusje o regulaminie
Bez przesady - przecież nie zabronię zmieniania sobie awatara... A były takie czasy, gdy znaczna ilość useró wrzucałą sobie podobne awatary - czy to świateczne przeróbki, czy np. mojego... Pamiętam kiedyś wchodzę na forum patrzę a tam jakiś głupi post przeze mnie napisany... na szczescie okazało się, że to tylko taki sam awatar, a autor inny...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
BAZYL To nie był jeden post. Za Ciebie podszywało się ze 20 chłopa [Ale tylko za pierwszym razem byłem zaskoczony - dop. BAZYL]
Koniec offtopa.
Koniec offtopa.
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Coz, nikomu tego zabronic nie wolno, choc w dobrym tonie jest nie robienie czegos takiego. Szczegolnie, ze wplywa to niekorzystnie na czytelnosc forum.
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Cóż... Jeśli Cię to bardzo mierzi, to najlepiej jest rozmówić się z delikwentem przez PW i wyjaśnić sobie pewne sprawy... Lepiej jest nie szukać dziur w regulaminie, szczególnie jak się naraziło wcześniej administracji i zaliczyło bana
-
- Kok
- Numer GG: 3374868
Mnie zawsze ciekawiło ile postów trzeba spłodzić aby dorobić się czwartego kufla.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Liczby są nieregularne (strzelam z głowy) np. 4571, żeby nikt nie celował w ilość postów, tylko ich jakość
Kiedyś zresztą było inaczej - oprócz rang z pełnymi kuflami były też rangi z pustymi, ale tym razem nie chciało mi się bawić w grafika (inna sprawa, że później znalazłem grafikę pustego kufla). Tak że teraz wygląda to tak, że po dwie kolejne rangi mają taką samą ilość kufli na obrazku
Kiedyś zresztą było inaczej - oprócz rang z pełnymi kuflami były też rangi z pustymi, ale tym razem nie chciało mi się bawić w grafika (inna sprawa, że później znalazłem grafikę pustego kufla). Tak że teraz wygląda to tak, że po dwie kolejne rangi mają taką samą ilość kufli na obrazku
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...