Wybór pierwszego to niezły pomysł, ale mógłbyś poszukać więcej... Obecny najlepiej pasuje wg mnie, Hermiona też była OK, ale ten pierścień... Nieee... Reszta też odpada.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Tylko mi jeszcze wytlumacz co to sa ci "Judes"... xD
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
No tak. Mi osobiscie bardziej w tym skeczu podoba sie kawalek o katolickich ksiezach
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Podoba mi się Avatar jaki ma Ant.
Co prawda nie mam kolorów (więc nie mogę w pełni go docenić), ale uważam, że jest bardzo klimatyczny i w ogóle spoko - nawet z tą blizną.
To jest elf, czy wiedźmin ?
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Hej, kajtek o porady prosisz a ciągle walisz głową o tą biedną klawiaturę. Daj tego ludzika co był drugi albo pierścień co był pierwszy a jak się nie możesz zdecydować wrzuć zbliżenie twarzy pana Romana G. i od razu napłyną maile z lepszymi propozycjami.
A ja mam zastrzeżenie co do ava Pita'y (powiedzmy, że tak to się odmienia). Ma obecnie Gonzo w wersji metalowej. Ja sądzę, że Guts był lepszy. Pita, jeśli to czytasz to wróć do Gutsa.*
Tenac ma milutkiego avika.
Taki śliczny, uśmiechnięty przytulaczek - po prostu: kicia-mizia
Zawsze jak go widzę moje samopoczucie ulega poprawie, bo czyż nie jest słodki?
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy