nie, nie kot alucarda to inny kot wyjątkowy tak samo jak kiedys pająk deepa
no i wilk ww tez jest ok a dlatego tylko że nie przypominają one BAZYLA a te pandy i szopy to jak te różowe pluszowe stwory
Z jednej strony się cieszę, że ktoś posłuchał ... Ale z drugiej ... Nie ma już avka z fallouta ... Już falka widziała tego. Natychmiast wracaj do poprzedniego
Z jednej strony się cieszę, że ktoś posłuchał ... Ale z drugiej ... Nie ma już avka z fallouta ... Już falka widziała tego. Natychmiast wracaj do poprzedniego
Cicho cicho. Jest gót. Nowa moda kiedyś musi nastąpić. Czemu nie dziś?
Cicho cicho. Jest gót. Nowa moda kiedyś musi nastąpić. Czemu nie dziś?
Może i dziś... Ale ten avek z Fallouta już wrósł w forum i tak... dziwnie ;] Szczególnie, że ten avatar wygrał kiedyś konkurs na najlepszy av na forum, więc miejmy nadzieję na jego szybki powrót
Już dobrze, dobrze! Chciałem choć raz stanowić część zabawy i poczuć ducha ludyzmu, to sobie zmieniłem zgodnie z panującym szałem. Jutro wracam do Fallouta, możecie być spokojni.
Heimdall pisze:Solarius, odpowiedz mi na jedno pytanie. Czy Ty kiedykolwiek wcześniej zmieniłeś avika?
Nie, nigdy. Fallouta mam dłużej niż jestem na forum Tawerny, używam go też na moim pierwszym forum w życiu (tylko nie pytajcie jakim, nie powiem tak łatwo ).
Przy okazji dziękuję bardzo za wyrazy sympatii dla mojego stałego awatara.
Mała zmiana avatara! Tamten mi się już znudził, więc teraz umieścił znaną zapewne przez wszystkich postać. Trochę sobie pobędzie na miejscu drowa a potem pomyślę nad jakimś innym avatarkiem.
Zorin pisze:Mała zmiana avatara! Tamten mi się już znudził, więc teraz umieścił znaną zapewne przez wszystkich postać. Trochę sobie pobędzie na miejscu drowa a potem pomyślę nad jakimś innym avatarkiem.
Dawaj pandę lepiej,
Eglarest pisze:hmm czy mi się wydaje czy ktoś już nie miał takiego avka?
Nie chce mi się, mam go na osobnym dysku a że dysk jest uszkodzony mijają godziny zanim komputer go zauważy więc zmienię dopiero jak dostanę nowy dysk i wszystko z powrotem na kompa zgram.
Albo niech ci będzie. Mam go na innym forum więc wrzucę