Mój ulubiony polityk
-
- Majtek
- Numer GG: 2708525
Mój ulubiony polityk
Kto jest Waszym dumnym przedstawicielem w rządzie - Andrzej, Roman a może Przemysław Edgar... Ja bardzo lubię Zycha bo "staje mi pamięci..."
No i Wojciecha "Gamonia" Wierzejskiego...
No i Wojciecha "Gamonia" Wierzejskiego...
A ŻEBYŚCIE ŻYLI W CIEKAWYCH CZASACH... WSZYSCY... TY TEŻ CO SIĘ TAK GAPISZ... WIEM GDZIE MIESZKASZ, WIEM CO JADASZ NA KOLACJĘ, WIEM....
-
- Tawerniany Che Wiewióra
- Numer GG: 0
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
-
- Bombardier
- Kontakt:
-
- Kok
- Numer GG: 3327785
Zamknąć zamknąc... Poprawić ankietę i pogadajmy na poziomie, jako przyszła elita tego kraju (lub innego- pzrd Falka :p )
Ach, i żeby nie było offtopu i póki nic konkretnego na rzeczy nie ma, to pozwole sobie napisać
Ach, i żeby nie było offtopu i póki nic konkretnego na rzeczy nie ma, to pozwole sobie napisać
Kod: Zaznacz cały
KORWIN RZĄDZI
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
-
- Bombardier
- Kontakt:
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Znaczy się,chodzi o ulubioną partię, czy "ulubioną" partię? Bo tych drugich to się znajdzie... W każdym razie wiadomo, że najlepsze są Polska Partia Przyjaciół Piwa, Komitet Krasnoludków i Gamoni i Wojciech "Agent 0,03%" Wierzejski . Poza tym nie ma co wymieniać wszystkich "wspaniałych" polityków, bo w sumie pół sejmu nadaje się do wymiany. A więc - ulubionych partii aktualnie brak.
-
- Kok
- Numer GG: 3327785
To fakt, ale w sumie nie dziwie im się- jak pokażą go prywatne tv, to zaraz afera, bo wygarnie wszystkim od złodziejów, machinantów i pacynek socjalistów. A z państwowymi ma na pieńku bo od zawsze mówi, że trzeba ich sprywatyzować;) I choć reprezentuje skrajne poglądy, musze przyznać, że wiele z nich ma sensowną rację bytu.Neprijatel pisze:Obejrzeć Korwina jest, niestety, bardzo ciężko... jakoś media go nie lubią
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Korwin poza tym, że momentami ma pewne odpały (np. pisanie felietonów o tym, że masoni infiltrują polski wywiad) ale według mnie jest lepszy od całej tej zgrai, która rządzi. W sumie jest jeszcze jedna osoba, ale zza grobu Marszałek wiele nie wskóra, a szkoda bo sądze, że by sie przydał w kraju. No i jak można było zapomnieć o "wspaniałym" Krzysztofie Konowiczu! Toż to gwiazda polskiej sceny politycznej.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Tawerniany Leśny Duch
No ja się dziwię się, jak można było o nim zapomnieć . Przecież to fenomen. Ma najlepsze pomysły na przyszłość kraju, a raczej na brak owej przyszłości A ile radości sprawił niektórym wyśmiewaczom. Nawet jego sposób mówienia przesiąknął do życia codziennego. Najgorsze jest to, że jego "manager" nieźle zarobił za plecami swojego podopiecznego, ale takie rzeczy się zdarzają...Perzyn pisze:No i jak można było zapomnieć o "wspaniałym" Krzysztofie Konowiczu! Toż to gwiazda polskiej sceny politycznej.
-
- Bosman
-
- Tawerniany Leśny Duch
Przynajmniej będzie jeszcze zabawniej niż jest teraz Co prawda jest to śmiech przez łzy, ale co tam. On przynajmniej ma szansę na realizację swojego programu. Nie będzie niczego Ale ciekawe, co łatwiej zlikwidować, policję czy WSI W każdym razie kampania w 2010 roku może być bardzo emocjonującaHeimdall pisze:Podobno ma startować do wyborów na prezydenta w 2010. Ciekawe .