Jakie macie wrażenia po wyborach Miss World w Polsce?
Ja jestem zawiedziony, wg mnie Czeszka niesprawiedliwie wygrała, jest strasznie sztuczna (tak samo miss Polski).
Na ten tytuł wg. mnie bardziej zasługiwała Rumunka, jest bardziej naturalna no i ma to coś.
A sama gala nie była jakaś szczególna, niczym się nie wyróżniała. Moze to i dobrze
Szczerze mówiąc nie oglądam tego typu "wydarzeń kulturalnych". Sam pomysł porównywania urody np Chinki, Nigeryjki, Szwedki i Włoszki uważam za poroniony. Do tego robienie z głupawej w gruncie rzeczy imprezy wydarzenia jesieni delikatnie mówiąc mnie zniesmaczył.
Jest właśnie ta złowroga pora nocy,
gdy poziewają cmentarze i piekło
Zarazę rozpościera. Oto mógłbym
Chłeptać dymiącą krew i spełnić czyny,
Których dzień nie zniósłby...
Wierzcie mi nie mam nic przeciwko pięknym kobietom, jest wręcz odwrotnie. Po prostu nie widzę możliwości rozsądzenia, które z nich reprezentujące tak różne typy urody są piękniejsze od innych.
Jest właśnie ta złowroga pora nocy,
gdy poziewają cmentarze i piekło
Zarazę rozpościera. Oto mógłbym
Chłeptać dymiącą krew i spełnić czyny,
Których dzień nie zniósłby...
Głownej gali nie oglądałem tylko te początkowe prezentacje gdy przyjechały do Polski (choć też nie wszystkie). No ale z tego co widziałem to Miss Rumunii biła wszystkie na głowę:) Zresztą są gusta i guściki, i dla każdego inna osoba mogłaby wygrać taki konkurs, co oburzy innych. To jest w oczywisty sposób niesprawiedliwe, żadnej demorkacji w tych wyborach.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Jasne, demokracja jest tylko na antarktydzie. Bo tam rządzi lód.
A samej gali nigdy nie oglądałem i nie sądzę żebym kiedykolwiek siadł przed telewizorem, by to obejrzeć. Według mnie wszystkie imprezy tego typu nie mają po prostu żadnej wartości.
Co kto lubi... Ale pomysł pokazania najpiękniejszych kobiet jest niezwykle udany. Ktoś zaprzeczy?
Oczywiście, że świetny szczególnie ta część programu z bikini. Mnie też rozczarowały te wybory bo nie wybrali mnie Dobra koniec żartów (bo jeszcze coś sobie pomyślą), w ogóle nie oglądałem wyborów.
Cieszcie się że nie wygrała Miss Irlandii.
Freddy Kruger i reszta gwiazd horroru na JEJ widok moczy portki.
Rumunia była the best a Czeszka wygrała bo miała wielkie cycki.
Hello wszystkim Myśle, że czeszka wygrala sprawiedliwie, wszystko zależy od gustu. Np. mi sie podobają laski, mniejsze, bardziej "zmysłowe"(:)) i cycaste xD (zart ). Ogólnie to zagłosowałebym na czeszkę z kilku powodów. 1 to fakt, że jest czeszką 2 jest położenie geograficzne, bądź co bądź Czechy są naszymi południowymi sąsiadami. No a po 3 za samą urodę.