Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem i pragnę wam oświadczyć, że tworzyłem własny system RPG. Gdy się coś tworzy nadchodzi taki czas gdy to coś się kończy (zazwyczaj czasami są wyjątki). I właśnie nadszedł taki czas kiedy owy system został praktycznie zakończony. Tauron Prime ruszył i potrzebuje graczy. Jest to swego rodzaju reklama więc chcę was zaprosić do mojego systemu -> http://tauronprime.cba.pl/index.php.
A teraz parę zdań o samym świecie.

Tauron Prime to Autorski System RPG w klimacie science fiction. Ludzie wynaleźli napęd nad świetlny, skontaktowali się z innymi rasami i teraz próbują odnaleźć swoje miejsce we wszechświecie. Udało nam się skontaktować z kilkoma rasami, mniej lub bardziej nam przychylnymi. Kilkanaście lat penetrowania przestrzeni kosmicznej pomogło nam się zorientować, z kim przyjdzie nam teraz żyć. Vetrioni, wojowniczy i religijny lud jaszczuroludzi, którzy zamieszkują olbrzymie miasto planetę -Arsis. Vetrioni postawili na rozwój handlu i są królami rynku Ramienia Oriona. Mulocy, tajemnicza i sceptycznie nastawiona do wszystkich innych ras ludność, poszukuje nowych technologi bojowych by żadna inna cywilizacja nie mogła im zagrozić. Valkirianie człekokształtne płazy żyjące w klanach ciągle toczą ze sobą wojny na rodzinnej planecie o dominacje nad pozostałymi klanami. Lampharti podobnie jak ludzie próbują odnaleźć się w swoim skrawku kosmosu utrudnia to im jednak ich wygląd... galaretowate cielska nie są najpiękniejsze. Ostatnia z ważniejszych ras, które udało nam się odkryć i porozumieć z nimi to Kunanie, przyjaźnie do wszystkich nastawione wodno-lądowe stworzenia, które są doskonałymi lekarzami pragną pomagać całej galaktyce. Wszystkie te rasy swoje tereny mają przed tak zwaną "Czerwonka" czyli linią, za którą nikt jeszcze nie był. I to właśnie my ludzie mamy założyć za nią pierwszą kolonie. Jednak podczas próby kolonizacji okazuje się, że to nie Republika była pierwsza... Tajemnicza organizacja zaatakowała ją znienacka. Z tego co udało się zrozumieć ludziom Republiki... już od paru lat zakładane są prywatne kolonie... Jeśli chcesz wyruszyć w podróż po Galaktyce dołącz do załogi Tauron Prime!
Jeśli ktoś z was chciałby dołączyć najpierw musi zapoznać się z Regulaminem forum
Następnie najlepiej by było gdybyście poznali zasady gry, które znajdzie w tych tematach.
Wszystkiego się z nich dowiecie. Gdybyście mieli jakieś pytania macie dział offtop, sprawy systemowe i shotbox.
O samym świecie dowiecie się wszystkiego z działu Baza Danych.
Serdecznie zapraszamy!!!