Tori, wyłącz śledzenie stron odsyłających w przeglądarce. Albo skopiuj adres i ręcznie go sobie wklej.
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
To chyba nie to. Serwis się ładuje, ale nie może tego GIFa znaleźć.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Hmm. Teraz owszem. Ale to już wina BAZYLa, że niepewnego linka dał - tuż po tym, jak umieścił posta odnośnik działał (jeśli się zastosowało "trik" z wyłączeniem śledzenia odsyłaczy). ;p
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
Bo drodzy panowie jak coś jest z 4chana:
a) Trzeba zrobić to co poradził Asthner
b) Być szybkim bo tempo pojawiania się i znikania postów jest nieziemskie.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Zapraszam do zabawy w świetnej grze Honolulu, jest to reaktywacja gry na silniku vallheru, która kiedyś cieszyła się sporym zainteresowaniem. Zapewniony świetny klimat i miła atmosfera.
Keyhell - ty jesteś normalnie mały paranoik. Stronka jak stronka, możesz wejść, nie ma tam wirusów ani gołej panie prezydent.
*kleju kleju*
Przepraszam, że dwa pod rząd, ale ostatni był wczoraj a ten temat jest dość charakterystyczny. Jeśli administracji to przeszkadza to już po tym jak ktoś odpowie można połączyć moje posty, póki co niech się temat zaktualizuje.
http://www.sgvy.com Zna ktoś Sailor Moon lub inne Magical Girl? No to ten komiks jest parodią tego typu serii. Chłopak kupuje DVD z nową serią, które okazuje się gnieździć jakieś zwierzę Odyna, które zmienia go w Valkirie... Nordycka Zielona Lewica poleca Nordycką Komedie.
Oi tam... Ale co tam, znów zareklamuję Joe monstera... Pyton w ?ciąży?
Tori - słyszałem o tym w Teleexpresie gdzieś (chyba w angli) ktoś miał kure co jaj nie chciała znosic, więc wpadli na pomysł, aby jej podłożyc piłeczki od golfa, aby jej sie zachciało. Pyton mądrzejszy od kury nie był i je zjadł.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.