podobno męskie nasienie dodawało siły czy coś takiego...
...po za tym w helladzie normalnym było że grecy mieli męskich kochanków. [acz mogę się mylić, 2 miesiące do szkoły nie chodzę już.]
No to do cholery nie jest. I co z tego? Teoretycznie bezpłodność także nie jest normalna, a jeszcze nie slyszałem, ażeby ktoś walnął bezpłodnego. Akurat Ci, którzy narzekają na homoseksualizm NAJMNIEJ PATRZĄ NA TO, CZY TO JEST NORMALNE CZY NIE. Tobie też może i powinno się doozyć za uzywanie kondomów. Przeciez to jest NIENORMALNEBrzoza pisze:Eglarest, z punktu przedłużenia gatunku homoseksualizm nie jest normalny. Z drugiej zaś strony, uważam że niewinna miłość między mężczyznami nie jest szkodliwa..
A ja uważam, że wpiernioczanie uranu wzmaga potencję. I ci z tego ? Nic. Brednie. Jeżeli juz mówisz, że takie manifestacje sa szkodliwe, to napisz dlaczego, bo nie widze żadnego związku między homoseksualizmem a komunizmemBrzoza pisze:Ha, uważam propagowanie homosekusalizmu z równie szkodliwe społecznie co propagowanie komunizmu. Tak i uważam że znaczki z sierpem i młotem(cóż naszywek i przypinek z LEWICĄ na szubienicy jeszcze nie widziałem) na szubienicy za dobre. Ha! raz sierpem raz młotem w czerwoną hołotę..
A teraz mnie juz krew zalewa.Brzoza pisze:Tolerancja dla Homo! Tolerancja dla Pederastów i Pedofilów! Tolerancja dla rasistowskich murzynów i rasistowskich białych! Tolerancja dla wszystkich!
Tolerancji nie doczekasz się ani Ty, ani twoje dzieci. A jeżeli będzie tolerancja, będzie wymuszona na ludziach.
Aż mi sie żal zrobio widząc twój smutekBrzoza pisze:Każdy ma swoje miejsce w świecie. Choć smutno mi się robi jak przed każdym łysym człowiekiem jeden taki mały murzynek w Gdańsku Oliwie ucieka, bo to w sumie fajne takie słodkie bordowe dziecko.
Ale ja właśnie o tym mówię. Ponaddto chodizło mi o to że nigdy nie będzie tolerancji.A teraz mnie juz krew zalewa.
No dobra. Pan Alucard powtarza.
WOLNOSĆ KOŃCZY SIE TAM, GDZIE ZACZYNA SIĘ CUDZA WOLNOŚĆ.
Tolerancja ale tylko dla zachowań nie ingerujących w wolność innych.
Tolerancja dla pedofili, rasistów, nazistów- NIE
Tolerancja dla homo którzy nikomu nic nie zrobili- TAK
Twój kolejny genialny argument raczej padł :/
Czcze słowa i utopia.WOLNOSĆ KOŃCZY SIE TAM, GDZIE ZACZYNA SIĘ CUDZA WOLNOŚĆ.
99% Spartan było gejami : /Heh... nauczyciel na polskim mi mówił że grecy greków zap***
podobno męskie nasienie dodawało siły czy coś takiego...
...po za tym w helladzie normalnym było że grecy mieli męskich kochanków. [acz mogę się mylić, 2 miesiące do szkoły nie chodzę już.]
Lol. Choć wolę stosunki płciowe z kobietami jestem z facetem bo tylko z nim mogę porozmawiać na poziomie. hahaha... Jesli ją spotkasz pocałyj ją odemnie w zada, jak dla mnie jest szowinistyczną feministką, albo jest zwyczajnie głupia albo niedojrzała.Azrael666 pisze:Osobiście znam pewną bi która chodź woli stosunki płciowe z mężczyznami jest z kobietą, gdyż : Tylko z nią moge porozmawiać na poziomie...
Platon (polonistka mi mówiła) ponoć był homoseksualistą.scorez pisze:...po za tym w helladzie normalnym było że grecy mieli męskich kochanków. [acz mogę się mylić, 2 miesiące do szkoły nie chodzę już.]
czemu wszystko sprowadzacie do sexu - czy wiecie czym jest Miłość?Ogółem o zwierzętach. tak... Ale te argumenty mnie nie ruszają, człowiek znalazł miliardy lepszych sposobów na rozładowanie się. Na dodatek nie jest całkowicie zwierzęciem.
Grupa jest, istnieje, i jest naprawde rzadkoscia ^^. Z tymi okresleniami spotykam sie pierwszy raz. Tak samo slyszalem, ze gejow nazywa sie "owocami", ale skad sie to wzielo... Tego nie wyjasnie.Sihamaah pisze:BTW. To raczej nie na temat, ale muszę jeszcze dodać, że istnieje taka grupa jak 'aseksualiści', zwani czasem amebami (nie wiem, skąd to się bierze). Czwarta grupa seksualna, nie odczuwająca wcale pociągu seksualnego (ale odczuwająca, np. podniecenie). Podobno jeszcze rzadsza niż homo- czy bi-. Tacy to chyba nikomu nie wadzą, ale pewnie też się takich wyzywa od powiedzmy oziębłych bab czy impotentów.
Dopoki np. nauczyciel nie propagowalby homoseksualizmu jako Jedynej-Slusznej-Drogi, nie uwazalbym tego za zle. Co innego propagowanie, co innego wpajanie mlodym, ze to lepsze niz hetero, itd.Ha, uważam propagowanie homosekusalizmu z równie szkodliwe społecznie co propagowanie komunizmu.
Ale to już wtedy raczej cyrk, niż protest, ten kogo to nie zniesmaczy ten się pośmieje. Jeśli o to homosiom chodzi to ok, niech protestują.Cain pisze:Agresja niczego nie da, a taka wesoła i kolorowa gawiedź przyciąga tłumy i mimo wszystko daje do myślenia.