Alucard pisze: Nie bijemy też gejów gazrurką i nie dyskryminujemy.
Chyba Ty.

Weźcie, nie dawajcie takich tandetnych zdjęć...
Co do pomysłu osła- żal...
Alucard pisze: Nie bijemy też gejów gazrurką i nie dyskryminujemy.
Wiesz, z tym otwieraniem oczu też nie do końca wiadomo, o co chodzi. Jak ktoś ma trochę oleju w głowie i patrzy na świat ludzkim spojrzeniem, to nie będzie miał wątpliwości, jak na homoseksualizm patrzeć. Po prostu będzie homoseksualistów tolerował/akceptował i nie będzie robił z tego wielkiego halo. A jak ktoś jest zatwardziały i nie docierają do niego żadne argumenty to będzie siał nienawiść i nietolerancję. Zresztą na forum już to przerabialiśmy z pewnym osobnikiem obecnie wypoczywającym na bezterminowych wakacjachAlucard pisze: Komu miało to otworzyc oczy? Tawerniakom? Przeciez my mamy Cie za kumpla i złego słowa na ciebie nie damy powiedzieć. Nie bijemy też gejów gazrurką i nie dyskryminujemy. Każdy ma swoje poglady zmodyfikowane tak, by nikomu nie szkodzily...
Czemu sądzisz, że trzeba mi otwierać oczychlip
![]()
Ale nie może być tak słodko więc przedstawiłem Ci tą mniej miłą stronę potyczek z homofobami.Chciałam jedynie przedstawić tą milszą stronę potyczek z homofobami.
Z jednej strony Polska jest krajem skrajnie nietolerancyjnym, z drugiej taki problem (braku tolerancji) występuje także z innymi państwami z "tradycjami". Nie demonizujmyLajla pisze:Zyjac w Polsce powinnam negowac homoseksualizm, ale mi naprawde nic do tego....
Eeee... czy ja wiem czy tylko naszej? No ale rację Ci musze przyznaćLajla pisze:niech sie kochaja jak tak lubia. Problem naszej społeczności to poglad, że kazdy w jakis sposob wyrozniajacy sie jest zboczencem i jakims świrem.
Dla chcącego nic trudnegoLajla pisze:Nikłe szanse na dobry rozwoj indywidualnosci...
Poproszę Cię o coś - nie pisz wielkropka po każdym zdaniu, to strasznie wkurzajace.Elfin pisze:Ja sie rowniez zgodze z Arasem... Jezeli obu stronom to odpowiada to jest dobrze... Gorzej gdy jedna tego nie chce.... A wracajac do tego co napisal Jelcyn.. Ja sie pod tym podpisze.. Jestem wierzacy i az zal lapie za..... kiedy widze Hżeścijaninow, ktorzy ze zlozonymi rekoma wyklinaja homoseksualistow.... A szczegolnie wkurza mnie jak po Mszy moherowe babcie rzucaja sie na biuletyn parafialny i biora go po 5 sztuk (hehe.. w koncu to jest za darmo) i nie idzie z kosciola wyjsc.. Sorry za offtop....
Nietolerancja i szowinizm był, jest i będzie. Ale zauważ, że w zależności od kraju różni się stopień nasilenia owych problemów. A takich np. Pakistanie za ujawnienie się, ze ejsteś np. gejem grozi ci kara śmierci, w Rosji częste pobicia, morderstwa i prawie zerowa reakcja władz, u nas członkowie rządu wypowiadają się o homoseksualiźmie jako dewiacji a ich podopieczni rzucają kamieniami w pokojowe demonstracje LGBT, w społeczeństwach zachodniej i północnej Europy wszystkie te objawy są niedopomyślenia. Owszem, zdarza sie banda skinów "robiących z pedałami to co hitler zrobił z Żydami" ale, sory - takie przypadki występują znacznie rzadziej niż u nas (choć jak już mówiłem, w Polsce jest i tak lepiej niż w np. Rosji).Ministrant ^^ pisze:Z jednej strony Polska jest krajem skrajnie nietolerancyjnym, z drugiej taki problem (braku tolerancji) występuje także z innymi państwami z "tradycjami". Nie demonizujmy
Tak, jest dyskryminowane przez konkretną grupę (pseudo)społeczną, o ile sie nie mylę - drechów. Porównujesz się dresów z rządzącymi? Oj, nieładnieWiem, że teraz dla przykladu Eg może wyburzyć że go pobili (hipotetycznie) no ale ja tez dostałem wpie***l za to że jestem "brudem"... czy oznacza to, że środowisko słuchające cięzkiej muzy i ubierające się tak a nie inaczej jest dyskryminowane
Tak. Przez dresy. Ale ja nie porownuje ich do rządzących. Przecież Kaczor nie pobil jeszcze Ega. Co najwyżej była młodzieżówka LPR, ale ona też nie rządzi. Poza tym za "satanistami wprowadzającymi zamęt w szkole" rząd też nie przepada (vide pan Romuś).Phoven pisze:Tak, jest dyskryminowane przez konkretną grupę (pseudo)społeczną, o ile sie nie mylę - drechów. Porównujesz się dresów z rządzącymi? Oj, nieładnieWiem, że teraz dla przykladu Eg może wyburzyć że go pobili (hipotetycznie) no ale ja tez dostałem wpie***l za to że jestem "brudem"... czy oznacza to, że środowisko słuchające cięzkiej muzy i ubierające się tak a nie inaczej jest dyskryminowane
Pfff.. jestem trochę zmęczony więc jeśli cos przkręciłem - dać znać. Ale raczej nic nie przekręciłem i musicie bić mi pokłony.